Masquer la recherche Recherche une gamme de produits/besoin
YSTHEAL

Gamme YSTHEAL

Verzorgingsproducten die alle tekenen van huidveroudering voorkomen en corrigeren: rimpels, fijne lijntjes en een minder elastische, minder strakke en minder stralende huid.

L’avis de notre médecin

Questions / Réponses
 • Retinaldehyde, hét bestanddeel bij uitstek tegen huidveroudering met bewezen klinische doeltreffendheid tegen rimpels, is lichtgevoelig. Dit betekent dat deze stof afgebroken wordt bij contact met de zon. Voor een zo doeltreffend mogelijke werking, adviseren wij u dus de YsthéAL crèmes 's avonds te gebruiken. Voor een nog krachtiger effect tegen huidveroudering, brengt u 's ochtends ook best een SPF50+ UV-bescherming aan om de impact van UV-stralen op het huidverouderingsproces te beperken. Het zou natuurlijk nog beter zijn indien u blootstelling aan de zon zo veel mogelijk zou beperken om de jeugdigheid van uw huid zo lang mogelijk te bewaren.

 • Bij bepaalde, bijzonder gevoelige of kwetsbaar geworden huidtypes kan Retinaldehyde irritatie, roodheid of een prikkend gevoel veroorzaken... Om dit oncomfortabele gevoel (dat doorgaans van voorbijgaande aard is) te vermijden, raden we aan het gebruik van de crème wat meer te spreiden tot uw huid gewend is aan de Retinaldehyde.

 • Aangezien het gaat om een bijzonder actieve molecule, raden wij ten zeerste af Retinaldehyde op de slijmvliezen, en dus ook op de ogen aan te brengen. We adviseren alle contact met de ogen te vermijden.
  Indien de crème toch in de ogen zou komen, dient u overvloedig te spoelen met zuiver water.

 • De YsthéAL crèmes werden niet getest op zwangere vrouwen, daarom adviseren wij bij wijze van voorzorgsmaatregel om de crèmes niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, noch zo lang u borstvoeding geeft.

 • De YsthéAL producten werden speciaal samengesteld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Het zijn hypoallergene producten.
  Indien u twijfelt, brengt u best een beetje crème aan op een beperkte zone. Indien er geen enkele reactie plaatsvindt, kan u de crème vervolgens op het volledige gelaat aanbrengen.

Votre peau et Avène

Soins

Envoyer par email

Chaque peau a des besoins très particulier,
trouvez votre rituel de soins Eau Thermale Avène.

Commencer
 • Produits recommandés pour résoudre vos problèmes de peau
 • L'accès à vos produits préférés et commentaires
 • Enregistrement de vos achats pour récompenser votre fidélité
Inscrivez-vous maintenant

Recherche en cours

Login requis

Connectez-vous à votre compte ou inscrivez-vous pour sauvegarder cette information


Me connecter ou créer un compte