YSTHEAL

Gamma YSTHEAL

Verzorgingsproducten die alle tekenen van huidveroudering voorkomen en corrigeren: rimpels, fijne lijntjes en een minder elastische, minder strakke en minder stralende huid.

De mening van onze arts

Vragen/Antwoorden
 • Retinaldehyde, hét bestanddeel bij uitstek tegen huidveroudering met bewezen klinische doeltreffendheid tegen rimpels, is lichtgevoelig. Dit betekent dat deze stof afgebroken wordt bij contact met de zon. Voor een zo doeltreffend mogelijke werking, adviseren wij u dus de YsthéAL crèmes 's avonds te gebruiken. Voor een nog krachtiger effect tegen huidveroudering, brengt u 's ochtends ook best een SPF50+ UV-bescherming aan om de impact van UV-stralen op het huidverouderingsproces te beperken. Het zou natuurlijk nog beter zijn indien u blootstelling aan de zon zo veel mogelijk zou beperken om de jeugdigheid van uw huid zo lang mogelijk te bewaren.

 • Bij bepaalde, bijzonder gevoelige of kwetsbaar geworden huidtypes kan Retinaldehyde irritatie, roodheid of een prikkend gevoel veroorzaken... Om dit oncomfortabele gevoel (dat doorgaans van voorbijgaande aard is) te vermijden, raden we aan het gebruik van de crème wat meer te spreiden tot uw huid gewend is aan de Retinaldehyde.

 • Aangezien het gaat om een bijzonder actieve molecule, raden wij ten zeerste af Retinaldehyde op de slijmvliezen, en dus ook op de ogen aan te brengen. We adviseren alle contact met de ogen te vermijden.
  Indien de crème toch in de ogen zou komen, dient u overvloedig te spoelen met zuiver water.

 • De YsthéAL crèmes werden niet getest op zwangere vrouwen, daarom adviseren wij bij wijze van voorzorgsmaatregel om de crèmes niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, noch zo lang u borstvoeding geeft.

 • De YsthéAL producten werden speciaal samengesteld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Het zijn hypoallergene producten.
  Indien u twijfelt, brengt u best een beetje crème aan op een beperkte zone. Indien er geen enkele reactie plaatsvindt, kan u de crème vervolgens op het volledige gelaat aanbrengen.

Uw huid en Avène

Verzorging

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
 • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
 • Toegang tot je favoriete producten en reviews
 • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u