< Home Happy 30

Engagement

Tijd om je

te engageren

Als we 30 zijn, zitten we vol ideeën
voor de mens en de planeet.

En dit geldt ook voor de teams van Eau Thermale Avène, die al 30 jaar lang maar één doel voor ogen hebben: het welzijn van mens en milieu. Omdat de gevoelige huid niet kan worden verzacht zonder rekening te houden met de natuur.

Het engagement van
Eau Thermale Avène

Eau Thermale Avène engageert zich al 30 jaar lang om zijn oorspronkelijke missie voort te zetten: een betere huid- en levenskwaliteit voor alle gevoelige huidtypes.

Een geëngageerd

kuuroord

Het welzijn van eenieder vormt de belangrijkste bestaansreden van het Avène kuuroord. We willen dat onze patiënten zich met hun huid kunnen verzoenen en willen hen een nieuwe start geven.
In 2020 worden er nieuwe ruimtes geopend en nieuwe diensten aangeboden om het welzijn van onze patiënten nog te verhogen.

Meer dan 60 000 kuurgasten

sinds 1990

300 patiënten

per dag

Drie belangrijke indicaties: eczeem en atopische dermatitis, psoriasis en behandelingen na kanker.

Ons engagement
in de strijd tegen kanker

Een ander bewijs van ons engagement: het Skin & Cancer-project van Eau Thermale Avène, waarin tal van initiatieven worden genomen voor de preventie en vroegtijdige opsporing van huidkanker en voor een betere behandeling van de neveneffecten van kankerbehandelingen op de huid.

De huid beschermen:

onze missie,

al 30 jaar lang

Ons lokaal engagement

Sinds zijn ontstaan ijvert Eau Thermale Avène voor de bescherming van het Avène impluvium, de plek waar het Thermaal Water ontstaat. Zo is het actieve bestanddeel, dat essentieel is voor het merk, beschermd van bij de bron tot op uw huid.

Ons engagement

voor het milieu

Sinds 2010 neemt Eau Thermale Avène het voortouw in het Skin Protect Ocean Respect-project. Samen met Pur Projet engageren de Laboratoires dermatologiques Avène zich voor de bescherming van het mariene ecosysteem.

Ons engagement
voor de toekomst

Eau Thermale Avène engageert zich om nog meer inspanningen te leveren om zijn ecologische voetafdruk te beperken door het water, de bron van alle leven, te beschermen.

• 90% van onze af te spoelen producten*

heeft een bioafbreekbare formule (OCDE301B)

• Sinds 2012 halveerden we

het verbruik van leidingwater (in onze fabriek en in het kuuroord).

• Eau Thermale Avène

is een merk van Pierre Fabre Dermo-Cosmétique dat dankzij zijn MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) het hoogste niveau van de For Life-certificering behaalde (score van 81,5).

*uitgezonderd bepaalde producten die specifiek in bepaalde landen worden aangeboden

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.