• 1/1
31/12/2013 - Product Focus

Terugblik op de nieuwe producten van 2013

Ontdek op herontdek de nieuwigheien van Eau thermale Avène 2013

Dit jaar werden bij Eau thermale Avène heel wat nieuwe producten voorgesteld. Gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, producten voor het verwijderen van make-up… steeds ging Avène een stapje verder om u de beste verzorging aan te kunnen bieden in functie van uw gevoelige huid.

In januari waren er bij Eau thermale Avène twee nieuwe belangrijke producten voor de hygiëne en verzorging van de gemengde huid: het Reinigingsschuim en de Hydraterende matterende fluid. De gemengde huid is een huidtype dat bijzondere aandacht vraagt, omdat ze zowel gehydrateerd als gematteerd moet worden. Eau thermale Avène is daarin geslaagd met een aangepast ritueel om uw huid te reinigen en te verzorgen zonder haar uit te drogen of een ontsierende glimmende film achter te laten.

Andere nieuwigheid: de YsthéAL innovatie, dé anti-agingverzorging voor de eerste rimpels, voortaan in een nieuwe formule met nóg krachtigere anti-agingbestanddelen! Dankzij YsthéAL worden rimpels gladgestreken, is de huid compacter en straalt de teint als nooit tevoren. YsthéAL zit nu ook in een gepatenteerde airless flacon die een goede bescherming van de formule garandeert. YsthéAL bevat geen parfum, noch parabenen en heeft een frisse, smeltende textuur. De YsthéAL Anti-rimpelemulsie is perfect voor de gemengde huid, terwijl de romigere YsthéAL crème eerder voor de droge huid bedoeld is. YsthéAL voor de oog- en lippenomtrek vervolledigt het gamma en verzorgt rimpels ter hoogte van de ogen en lippen.

Een andere langverwachte nieuwigheid was er in het Couvrance gamma: de Mascara hoge tolerantie! Eindelijk een mascara voor gevoelige ogen, atopische oogleden en voor iedereen die contactlenzen draagt! Dankzij zijn unieke formule kunnen de wimpers gegarandeerd in alle zachtheid worden opgemaakt. Door zijn twee borsteltjes én zijn 3-in-1 werking geeft deze mascara u een intense blik met fraai gekrulde, perfect gescheiden wimpers. De Mascara voor gevoelige ogen is er in het zwart (voor een intense blik) en in het bruin (voor een meer natuurlijke blik).


Eau thermale Avène pakte ook uit met een volledig vernieuwd gamma voor de verzorging van de gelaats- en lichaamshuid met neiging tot atopie:

XeraCalm A.D., het resultaat van 12 jaar onderzoek en dé deskundige verzorging bij uitstek voor de jeukende huid met neiging tot atopie. Deze multiactieve verzorging werkt rechtstreeks in op het gevoel van jeuk. Ze heeft een onmiddellijk kalmerend effect, zodat de huid meteen weer prettiger aanvoelt. Het XeraCalm A.D. gamma bestaat uit een Vetinbrengende doucheolie, een Vetinbrengende crème voor de droge huid en een Vetinbrengende balsem voor de zeer droge huid. Deze verzorgingsproducten voeden de extreem droge huid en bestrijden jeuk dag na dag.
Ook de handverzorging kwam dit jaar aan bod bij Avène!

Voor beschadigde handen en/of handen met eczeem stelde Eau thermale Avène zijn laatste nieuwe product in het Cicalfate gamma voor: Cicalfate Herstellende handcrème. De speciaal voor de fel beschadigde en/of atopische handen ontwikkelde formule werkt grondig herstellend en voelt bijzonder prettig aan. De antibacteriële bestanddelen van deze crème bieden bovendien extra bescherming. De romige, transparante textuur trekt snel in en laat een beschermende film met “tweedehuideffect” achter op de huid! Cicalfate Herstellende handcrème minstens tweemaal per dag aanbrengen voor een uiterst doeltreffende bescherming.
Heeft u onze laatste nieuwe producten al getest? Laat ons weten wat u ervan vond!

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.