28/09/2017 - Product Focus

Ontdek hier alle informatie over de COLD CREAM STICK

cold-cream_stick_levres_sans_logo_nl.png- De veiligheid van onze consumenten is een absolute prioriteit voor de Laboratoires Dermatologique Avène en wij zetten ons voor hen in om alleen maar producten te commercialiseren waarvan de veiligheid nauwkeurig geëvalueerd is. Al onze producten en ingrediënten zijn geregeerd door strikte regelgevingen en zij moeten ook beantwoorden aan zeer strenge evaluatiecriteria met betrekking tot veiligheid en tolerantie alvorens ze op de markt worden gebracht.

Vloeibare paraffine of parafinum liquidum is geautoriseerd door de Europese Cosmetische Regelgeving momenteel van kracht

- De oliën of minerale wassen hebben interessante eigenschappen: ze zijn inert, ze blijven op het huidoppervlak zonder door te dringen in de huidlagen, en ze creëren een film die de huid beschermt. Bovendien zijn deze oliën perfect stabiel en effectief.

- Wij verzekeren ons bij onze leveranciers minerale oliën te verkrijgen die gefabriceerd zijn volgens de normen van de Europose Farmacopee.


Om meer te weten te komen over de Cold Cream stick, klik hier

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.