Maskeer het zoeken Zoek een product of behoefte
TOLERANCE CONTROL

Gamma TOLERANCE CONTROL

Het assortiment dermatologische verzorgingsproducten om de reactiviteit van de hypergevoelige, intolerante en allergische huid onder controle te houden.
 
Alle texturen

Reiniging

Het dagelijks leven met een reactieve huid wordt beheerst door het onverwachte: ze reageert op alles, zelfs op de meest onschuldige dingen.

Gelukkig bestaan er oplossingen om je huid te verzorgen, zodat ze weer een zekere vorm van rust vindt!


Dermatologische verzorgingsproducten die de reactiviteit van de hypergevoelige, intolerante en allergische huid onder controle houden.

Sommige vrouwen hebben een gevoelige huid die op alles reageert…! Die onvoorspelbare reacties kunnen zeer hinderlijk zijn in het dagelijks leven. 
shutterstock_328676489.png
Photo Tolérance Control

Een prikkend, trekkerig gevoel en roodheid: de huid kan oncomfortabel aanvoelen na contact met prikkels waarop ze normaal niet zou mogen reageren. Het gaat hier om hypergevoeligheid. Maar hoe kun je op dergelijke reacties anticiperen als deze eigenlijk niet zouden mogen plaatsvinden? 


De Laboratoires dermatologiques Avène ontwikkelden Tolérance CONTROL, een productlijn die bestaat uit twee nieuwe, innovatieve verzorgingsproducten die de huid onmiddellijk kalmeren en haar gevoeligheid langdurig verminderen.

Klaar om jouw huid niet langer te laten bepalen waarop jij reageert?


Tolérance CONTROL:

 • Kalmeert en tempert de gevoeligheid van de huid langdurig
 • Werkt intens hydraterend en herstelt de huidbarrière
 

av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021_1.png
Photo Tolérance Control

HEB JIJ EEN HYPERGEVOELIGE HUID DIE OP HET MINSTE REAGEERT?

Tolérance CONTROL kalmeert de prikkende, trekkerige en verhitte huid onmiddellijk. De goed verdragen formules zonder parfum en bewaarmiddelen werden op allergische huidtypes getest. Dit gamma is jouw ideale dagelijkse go-to om onvoorspelbare huidreacties onder controle te houden!
 
 


EEN DERMATOLOGISCHE INNOVATIE
Een actief bestanddeel op maat van de hypergevoelige huid: D-SENSINOSE™


De Laboratoires dermatologiques Avène hebben een nieuwe wetenschappelijke horde genomen met de ontwikkeling van een biotechnologisch bestanddeel van de 3e generatie, dat verkregen wordt uit het unieke microbioot (biologisch erfgoed) van het Thermaal Water van Avène: D-Sensinose™.

Het is het 1ste sterk kalmerend postbiotisch bestanddeel dat rechtstreeks inwerkt op de sensorische neuronen in de huid om hypergevoeligheid onder controle te houden.


 

EEN NIEUWE “INTELLIGENTE” FORMULE


Doordat onze Skin Affinity-formules de natuurlijke samenstelling van de huid perfect nabootsen, kunnen ze tot diep in de epidermis werken. Elk ingrediënt werkt doelgericht, in de juiste concentratie en daar waar het nodig is. Deze “nieuwe generatie”-formules hebben een intens hydraterend effect en herstellen de huidbarrière langdurig.

 
av_tolerance-pagegamme.jpg
Tolérance Control Cosmétique Stérile

COSMÉTIQUE STÉRILE® (STERIELE COSMETICA)
Dé garantie op doeltreffendheid en veiligheid


Om de veilige producten te kunnen ontwikkelen die de gevoelige huid zo nodig heeft, ontwikkelden de Laboratoires Pierre Fabre een procedé dat uniek is in de hele wereld en een ware dermocosmetische revolutie betekende: de Cosmétique Stérile®-technologie. Met dit technologisch hoogstandje kunnen bewaarmiddelen vermeden worden in cosmetica. De minimalistische samenstelling, de steriliteit van de producten gedurende het hele productieproces en de volledig hermetische verpakking staan garant voor de zuiverheid, onschadelijkheid en doeltreffendheid van onze verzorgingsproducten.

Ook het Tolérance CONTROL gamma werd volgens dit hoogtechnologische procedé ontwikkeld. Daardoor wordt het allerhoogste veiligheids- en tolerantieniveau, dat de hypergevoelige huid zo nodig heeft, gegarandeerd!

 
Ontdek meer info over hypergevoelige huid via deze link
 

 • Reinigende gel-lotion 
  Deze reinigingsgel voor de gevoelige tot reactieve huid reinigt gelaat, ogen en lippen in alle zachtheid en verwijdert make-up.

 
 • Tolérance control verzachtende herstellende balsem

  KALMEERT de huid in 30 seconden¹ dankzij sterk kalmerende gepatenteerde* D-Sensinose™
  HYDRATEERT 24u lang²
  HERSTELT de huidbarrière in 48u³ dankzij de 100% biomimetische samenstelling (die de samenstelling van de huid nabootst).
  HOUDT de hyperreactiviteit van de huid langdurig ONDER CONTROLE.
 
 • tolérance control verzachtende herstellende crème 

  KALMEERT de huid in 30 seconden¹ dankzij sterk kalmerende gepatenteerde* D-Sensinose™
  HYDRATEERT 24u lang²
  HERSTELT de huidbarrière in 48u³ dankzij de 100% biomimetische samenstelling (die de samenstelling van de huid nabootst).
  HOUDT de hyperreactiviteit van de huid langdurig ONDER CONTROLE.

¹Tevreden reacties, 25 proefpersonen, 3 maanden, 2 toepassingen per dag.
²HI-kinetiek, 26 proefpersonen.
³Ex-vivotest op een in een vochtarme omgeving gekweekte epidermis.
*Patent ingediend
Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.