Dermatologische verzorging met optimale tolerantie voor alle gevoelige tot reactieve, intolerante of allergische huidtypes.
Tolérance

Tolérance

Dermatologische verzorging met optimale tolerantie voor alle gevoelige tot reactieve, intolerante of allergische huidtypes.

Dermatologische verzorging met optimale tolerantie voor alle gevoelige tot reactieve, intolerante of allergische huidtypes.

Het dagelijks leven met een reactieve huid wordt beheerst door het onverwachte: ze reageert op alles, zelfs op de meest onschuldige dingen. Er zijn verschillende soorten huidgevoeligheden, waaronder gevallen van ernstige intolerantie waarbij de overgevoeligheid als een grote belemmering wordt ervaren. Maar er zijn ook meer gematigde gevallen waarbij de gevoeligheid gewoon aanleiding geeft tot het verzorgen van de huid voor meer hydratatie, comfort en veiligheid.

Gelukkig bestaan er oplossingen om je huid te verzorgen, zodat ze weer een zekere vorm van rust vindt!

av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Dermatologische verzorgingsproducten die de reactiviteit van de hypergevoelige, intolerante en allergische huid onder controle houden.

Sommige vrouwen hebben een gevoelige huid die op alles reageert! Die onvoorspelbare reacties kunnen zeer hinderlijk zijn in het dagelijkse leven.

Een prikkend, trekkerig gevoel en roodheid: de huid kan oncomfortabel aanvoelen na contact met prikkels waarop ze normaal niet zou mogen reageren. Het gaat hier om hypergevoeligheid. Maar hoe kan men op dergelijke reacties anticiperen als deze eigenlijk niet zouden mogen plaatsvinden? 

De dermatologische Laboratoria van Avène ontwikkelden Tolérance CONTROL, een productlijn die bestaat uit twee nieuwe, innovatieve verzorgingsproducten die de huid onmiddellijk kalmeren en haar gevoeligheid langdurig verminderen.

Laat uw huid niet langer tussen u en uw dag komen.

TOLÉRANCE CONTROL

DE REFERENTIE

Kalmerende herstellende crème

 • Kalmeert en vermindert de gevoeligheid van de huid langdurig
 • Hydrateert intensief en herstelt de huidbarrière
 • Bestaat voor 98% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Heeft u een overgevoelige huid die op alles reageert?
Tolérance CONTROL kalmeert de prikkende, trekkerige en verhitte huid onmiddellijk. De goed verdragen formules zonder parfum en conserveermiddelen werden op allergische huidtypes getest. Het is de ideale dagelijkse bondgenoot om onvoorspelbare huidreacties onder controle te houden!

 

Mijn huid kalmeren

DE REFERENTIE
KLINISCH BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn fantastische verzorging!

30 sec¹Maximale tijd om de huid te kalmeren
- 90%²tintelingen
- 70%²huidgevoeligheid

TOLÉRANCE CONTROL

REINIGING MET HET GROOTSTE RESPECT VOOR DE MEEST GEVOELIGE HUID

Reinigende gel-lotion

 • Reinigt en verwijdert make-up in één stap, zonder af te spoelen
 • Irriteert de huid niet, geurvrij
 • Bestaat voor 99% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Deze lotion heeft een zeer milde textuur die smelt op de huid. Heeft een hoog gehalte Thermaal water van Avène, reinigt op milde wijze en respecteert de huidbarrière, waardoor een trekkerig gevoel en irritatie worden voorkomen.

 

Mijn huid reinigen

REINIGING MET HET GROOTSTE RESPECT VOOR DE MEEST GEVOELIGE HUID
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES…

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

Tolerance CONTROL Verzachtende herstellende balsem Steriele Cosmetica®

Tolerance CONTROL Verzachtende herstellende balsem Steriele Cosmetica®

Hydrateert - Kalmeert - Versterkt de huidbarrière

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

Centraal in ons assortiment

 • D-Sensinose™
  D-Sensinose™Gepatenteerd post-biotisch actief bestanddeel dat de huid kalmeert en haar hyperreactiviteit beperkt. 
 • Thermaal water van Avène
  Thermaal water van AvèneMet kalmerende en anti-irriterende eigenschappen.

Een dermatologische innovatie

Een actief bestanddeel speciaal voor de overgevoelige huid: D-SENSINOSE™

De dermatologische Laboratoria van Avène hebben een nieuwe wetenschappelijke horde genomen met de ontwikkeling van een biotechnologisch bestanddeel van de derde generatie. Het wordt verkregen uit het unieke microbioom (biologisch erfgoed) van het Thermaal Water van Avène: D-Sensinose™.

Het is het eerste sterk kalmerend postbiotisch bestanddeel dat rechtstreeks inwerkt op de sensorische neuronen in de huid om hypergevoeligheid onder controle te houden

 

Een nieuwe ' intelligente ' formule

 

Doordat onze Skin Affinity-formules de natuurlijke samenstelling van de huid perfect nabootsen, kunnen ze tot diep in de opperhuid werken. Elk ingrediënt werkt doelgericht, in de juiste concentratie en daar waar het nodig is Deze ' nieuwe generatie '-formules hebben een intens hydraterend effect en herstellen de huidbarrière langdurig.

AV_TOLERANCE_EXTREME_MODEL

Tolérance EXTRÊME

De hoogtolerante verzorgingslijn voor de hydratatie van de gevoelige huid, puur en eenvoudig

Te veel beloftes, te veel ingrediënten? 

Onze vochtinbrengende crèmes hebben echt niets te verbergen.

In de formules zit enkel en alleen het essentiële vervat. Ze bevatten noch bewaarmiddelen, noch geurstoffen: alleen de zeven essentiële ingrediënten om de gevoelige huid te hydrateren en te beschermen. Niets meer, niets minder!

U kunt de receptuur lezen zonder in zweet uit te breken, want Tolérance EXTRÊME verzorgt uw huid zonder ze te belasten. Klaar om tot de essentie te komen? 

 

 

TOLÉRANCE EXRTRÊME

DE REFERENTIE

Crème

 • Intensief hydrateren
 • 0% conserveringsmiddelen en geurstoffen

Is uw gevoelige huid gedehydrateerd? Tolérance EXTREME Crème concentreert zich op het essentiële: hydratatie, dankzij de zeven essentiële ingrediënten die uw huid nodig heeft. Niet meer, niet minder. De zeer goed verdraagbare formule zonder conserveermiddelen respecteert het microbioom van de huid, met een heel eenvoudige samenstelling!

 

Mijn huid hydrateren
DE REFERENTIE

GETEST EN GOEDGEKEURD

Ik gebruik deze crème als nachtcrème en 's morgens is mijn huid echt gehydrateerd, alsof ik een masker heb gebruikt.

Julie, 53 jaar oud03/06/2019
In hetzelfde gamma

INZOOMEN OP ONS AANBOD

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

Tolérance EXTRÊME Reinigingsmelk Steriele Cosmetica®

Tolérance EXTRÊME Reinigingsmelk Steriele Cosmetica®

Verwijdert make-up - Kalmeert - Reinigt

Tolérance EXTRÊME Emulsie Steriele Cosmetica®

Tolérance EXTRÊME Emulsie Steriele Cosmetica®

Kalmeert - Hydrateert

Tolerance Reinigende gel-lotion

Tolerance Reinigende gel-lotion

Verwijdert make-up - Kalmeert - Reinigt

Ik ben op zoek naar een product voor

av_tolerance-page gamme 477*402

STERIELE COSMETICA®

De garantie voor doeltreffendheid en veiligheid

Om de veilige producten te kunnen ontwikkelen die de gevoelige huid zo nodig heeft, ontwikkelden de Laboratoria Pierre Fabre een procedure welke uniek is in de hele wereld en een ware dermocosmetische revolutie betekende: Steriele cosmettica®. Met dit technologische hoogstandje kunnen conserveermiddelen in cosmetica vermeden worden. . De minimalistische samenstelling, de steriliteit van de producten gedurende het hele productieproces en de volledig hermetische verpakking staan garant voor de zuiverheid, onschadelijkheid en doeltreffendheid van onze verzorgingsproducten.

De reeksen Tolérance CONTROL en Tolérance EXTRÊME werden volgens deze hoogtechnologische procedure ontwikkeld. Daardoor wordt het allerhoogste veiligheids- en tolerantieniveau, dat de hypergevoelige huid zo nodig heeft, gegarandeerd!

BEKIJKEN

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

Een overgevoelige huid wordt gekenmerkt door steeds terugkerende, onaangename gewaarwordingen zoals een tintelende, trekkerige of oververhitte huid. Sommige mensen zeggen zelfs dat ze " huidpijn " hebben. Ook al zijn deze ervaringen niet waarneembaar met het blote oog, toch kunnen ze het dagelijks leven bemoeilijken. ​
U hebt waarschijnlijk een overgevoelige huid als uw huid onaangenaam aanvoelt zonder te weten waarom, als ze snel warm wordt wanneer u uit de douche stapt, of als ze trekkerig aanvoelt wanneer de temperatuur verandert. ​

Het is belangrijk om uw huid dagelijks te verzorgen met de juiste cosmeticaproducten. Kies voor milde producten met een hoge tolerantie, zonder mogelijk irriterende of allergene stoffen en bij voorkeur ook zonder parfum of bewaarmiddelen. ​
Om het gezicht te reinigen en make-up te verwijderen, kiest u best voor producten zonder naspoelen om zo het uitdrogende effect van eventueel kalkhoudend kraantjeswater te vermijden. Kies ook voor cosmeticaproducten die rechtstreeks met de vingertoppen kunnen worden aangebracht om de wrijving van watjes te vermijden. ​

Zoals we weten, kunnen sommige huidtypes niets verdragen. Dankzij de Sterile Cosmetics®-technologie bannen wij alle soorten conserveringsmiddelen uit onze formules. ​
Al onze Tolérance-producten zijn parfumvrij en vervaardigd in een steriele omgeving. Hun verpakking garandeert de houdbaarheid en voorkomt dat het product na opening vervuild raakt. De formules bevatten uitsluitend de bestanddelen die essentieel zijn voor een optimale werking, die bovendien streng worden geselecteerd om een optimale huidtolerantie te garanderen, zelfs bij een gevoelige huid. ​

1Tevredenheidsresultaat, 25 personen, 3 maanden, 2 toepassingen per dag. 2Gevoeligheidsschaal: beoordeling van klinische en functionele tekenen van huidirritatie, 25 personen. Resultaten onmiddellijk na het aanbrengen van Tolérance Control Crème. 3 HI kinetics, 26 personen

*door uitdroging van de huid. 

Terug naar boven