Beschermen met oog op morgen.
Zonverzorging

Zonverzorging

Beschermen met oog op morgen.

Beschermen met oog op morgen.

De zon is een bondgenoot om gezond te blijven.
De rol ervan bij de verkalking van de beenderen en de positieve effecten op ons moreel maken het onmisbaar in ons leven. Maar het is net zo goed onze beste vriend als onze ergste vijand. Het gaat om de juiste dosering en natuurlijk om bescherming!

Daarom zet Eau Thermale Avène zich al meer dan 30 jaar in om het beste op het gebied van fotoprotectie te bieden om de gevoelige huid en de gezondheid van alle huidtypes zo goed mogelijk te beschermen. Vind uw zonbescherming om met een gerust hart van de zon te genieten.

ZONNEZORG

Nieuw gamma voor het gezicht

De 1ste ultra-breed spectrum UVB - kort UVA - lang UVA en blauw licht filter1 tot 450nm

  • -95% cellulaire schade veroorzaakt door blauw licht2
  • -72% pigmentvlekken veroorzaakt door blauw licht3

Een gepatenteerd filtersysteem van Eau Thermale Avène dat het beschermingsniveau van de huid tegen door blauw zonlicht veroorzaakte fotoveroudering verhoogt en zo een zeer hoge bescherming biedt tegen diepe en zichtbare huidbeschadiging.

Ontdek

ZONVERZORGING

DE REFERENTIE

Intense Protect 50+

  • Ultrabrede bescherming tegen UVB- en UVA-stralen enBLAUW LICHT bescherming
  • Nog lagere concentratie van zonnefilters

De hoogste standaard in de wereldwijde markt voor zonbescherming!
Intense Protect 50+ combineert een zeer hoge bescherming met een zeer hoge tolerantie en is geschikt voor de meest kwetsbare huid of de huid die blootgesteld wordt aan de meest intense zonlichtomstandigheden. Optimale veiligheid zonder in te boeten aan doeltreffendheiid!

ONTDEK ONZE INNOVATIE
DE REFERENTIE

ZONVERZORGING

ORANGE-GAMMA

Speciaal voor de gevoelige huid

  • Zeer brede UVB- en UVA-bescherming
  • Zonder gevolgen voor de mariene biodiversiteit*

Of u nu een droge of vette huid heeft, of u nu op zoek bent naar een groot of klein formaat, binnen het Orange-assortiment vindt u vast en zeker het zonnebeschermingsproduct dat perfect bij u (en uw kinderen) aansluit. Zo kunt u de zomer geheel zorgeloos tegemoet! Ook deels omdat zij geen impact hebben op het zeemilieu!

Ontdek het assortiment
ORANGE-GAMMA

EN WOORDJE VAN DE EXPERT

De European Skin Cancer Foundation beveelt de zonverzorgingsproducten van Thermaal water Avène aan omwille van hun doeltreffende fotoprotectie.

Professor STOCKFLETH,Oprichter van de Europese Stichting voor Huidkanker
In hetzelfde gamma

INZOOMEN OP ONS AANBOD

De juiste zonbescherming kiezen

NIEUW
SPF 50+ Fluide

SPF 50+ Fluide

Beschermt

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Beschermt, Hydrateert

SPF50+ Spray kinderen

SPF50+ Spray kinderen

Beschermt

SPF 50+ Reflex zonproduct

SPF 50+ Reflex zonproduct

Beschermt

Zijdezachte SPF 30 Mist

Zijdezachte SPF 30 Mist

Beschermt

SPF 50+ Fluide Sport

SPF 50+ Fluide Sport

Beschermt

Ik ben op zoek naar een zonverzorgingsproduct

ONS DUBBEL ENGAGEMENT

De beste bescherming voor uw huid mag niet ten koste gaan van de planeet! Vandaag zijn wij even bezorgd over wat er onder het oppervlak van de oceanen gebeurt  als over wat er aan de oppervlakte van uw huid gebeurt, en deze dubbele bezorgdheid vormt de kern van onze verbintenissen.

Sinds enkele jaren streven wij naar een eco-verantwoordelijke aanpak bij het formuleren van huidverzorgingsproducten die een zeer hoge UVB-UVA-bescherming bieden met een minimale impact op de mariene biodiversiteit*.

Wij zijn er trots op u kennis te laten maken met onze Skin Protect, Ocean Respect-aanpak.

 

ZONVERZORGING

MINERAAL BEREIK

Zeer veilige zonnebescherming voor de gevoelige huid

  • 100% mineraal- en parfumvrije formule
  • Brede UVB-UVA-VIS-bescherming

Het Minerale-assortiment is toonaangevend voor de 30 jaar expertise van het Dermatologisch Laboratorium van Avène op het gebied van de verzorging van de intolerante huid, met als doelstelling het tegengaan van foto-geïnduceerde huidveroudering. Onze zonnebeschermingsproducten zijn zeer veilig in gebruik en bevatten een systeem van 100% minerale zonnefilters die een zeer brede UVB-,UVA-, en VIS-bescherming bieden. Dit assortiment is geheel aangepast aan de huid die noch chemische filters noch geparfumeerde producten verdraagt.

 

Ontdek de gamma
MINERAAL BEREIK
In hetzelfde gamma

INZOOMEN OP ONS AANBOD

Ontdek al onze zonverzorgingsproducten

MINERALE CRÈME SPF 50+

MINERALE CRÈME SPF 50+

Beschermt

ZONVERZORGING

KALMEERT EN VERFRAAIT DE GEVOELIGE HUID

Zonloze reeks

Een zongebruinde huid, zowel in de winter als in de zomer? Dat kan metl’ Zelfbruiner met hydraterende werking– Fluweelzachte geltextuur! Voor de gelukkigen die op vakantie gaan: breng een flinke hoeveelheid van de Herstellende Aftersun met Melkachtige - Geltextuur aan zodat dat mooie zongebruinde kleurtje nog langer kan aanhouden.

Ontdek de Zelfbruiner met hydraterende werking - Fluweelzachte geltextuurOntdek de Herstellende aftersun - Melkgel
KALMEERT EN VERFRAAIT DE GEVOELIGE HUID
Uw huid

Uw huid

Zelfbruiner.

Genieten van de zon en een gezonde gloed zonder de schadelijke effecten van de zon is iets waar we allemaal van dromen. Maar is zonloos bruinen in de schaduw midden in de winter echt mogelijk? Ja, dankzij de zelfbruiner. Maar u moet het wel goed kiezen... en gebruiken! Instructies voor gebruik.

Lees meer
Uw huid

Uw huid

Kalmeer uw huid na de zon

De huid die aan de zon wordt blootgesteld is kwetsbaar, zelfs verzwakt. Hoe verzorgt u uw huid na de zon? Er moeten verschillende essentiële stappen worden ondernomen, die een dubbele logica volgen: beschermen tijdens de blootstelling en hydrateren erna.

Lees meer
av_ingredient_sunsitive-protection

ONZE DESKUNDIGHEID OP HET GEBIED VAN FOTOPROTECTIE

Innovatie voor uw gezondheid

Al meer dan 30 jaar plaatsen wij efficiëntie, optimale tolerantie en comfort voorop in de innovatieve formule-ontwikkeling van onze zonnebeschermingsproducten. 

Dit gaat gecombineerd met Sunsitive® protection, ons gepatenteerd filtersysteem dat fotostabiele en waterbestendige UVB-UVA-bescherming biedt en dat, dankzij een uniek antioxidantencomplex, instaat voor de algehele bescherming van de huidcellen. Dit alles in combinatie met de voordelen van thermaal water van Avène, dat al meer dan 60 jaar bekend staat om zijn kalmerende, anti-irriterende en kalmerende eigenschappen.

De doeltreffendheid van elk van onze zonverzorgingsproducten wordt bewezen door talrijke in vitro en in vivo studies. Wij hebben met name een klinische studie onder reële omstandigheden uitgevoerd, die een krachtig DNA-beschermingseffect** heeft aangetoond. Wij willen ook samenwerken met patiënten, gezondheidswerkers en de European Skin Cancer Foundation om mensen bewuster te maken van de gevaren van de zon en om het risico op huidkanker te voorkomen.

 

ONGEËVENAARDE DOELTREFFENDHEID

Het beste van ons laboratoriumonderzoek

Op het gebied van zonnebescherming is Avene Thermal Spring Suncare altijd een pionier geweest: de eerste anti-UVA-filters, de eerste fotostabiele UVB-filters enz.

Vandaag zetten de teams van Onderzoek & Ontwikkeling een beslissende stap voorwaarts met de creatie van TriAsorB™, de zonnefilter 1er van Pierre Fabre. Het is vooral de eerste zonnefilter met een uitzonderlijke fotoprotectie, uitgebreid tot een zeer gevaarlijk deel van de straling van de zon: het zichtbare hoogenergetische blauwe licht.

Dit is een enorme stap voorwaarts voor de huidige en toekomstige generaties, die meer dan ooit behoefte hebben aan vertrouwen in doeltreffende en veilige zorg.

 

av_sun care_mini-site_triasorb_473x473px
VAAK GESTELDE VRAGEN

Heeft u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

We kennen enkele van de risico's (en de lijst is lang): zonnebrand, allergieën, huidveroudering, vermindering van het zonnekapitaal, kanker. Maar soms zijn de redenen niet bekend, ook al zijn ze van cruciaal belang. UVB-/UVA-straling en hoogenergetisch blauw licht dat we bij langdurige blootstelling opvangen, veroorzaken ernstige schade aan de huid. Terwijl UVB-stralen niet veel verder komen dan de opperhuid, dringen UVA-stralen dieper door. De schade die ze veroorzaken is minder zichtbaar en wordt op de lange termijn minder snel opgemerkt. Net zoals UVA veroorzaakt blauw HEV-licht op lange termijn ernstige schade aan de huidcellen: het tast alle bouwstenen van huidcellen aan, van lipiden en eiwitten tot het DNA.

Ons minerale assortiment zonneproducten, zonder parfum of chemische filters. De lijn biedt het perfecte evenwicht tussen zonnebescherming en een optimale huidtolerantie.

Wij doen er alles aan om uw huid te beschermen en het milieu te respecteren. Onze formules bevatten een minimum aan zonnefilters die niet in water opgelost kunnen worden. Ze bevatten geen siliconen en zijn dus optimaal biologisch afbreekbaar. Ze hebben geen impact op het koraal*, zoöplankton* en fytoplankton* en beschermen zo de biodiversiteit van de zee. Bovendien zijn al onze ingrediënten zorgvuldig geselecteerd door wetenschappelijke deskundigen om aan drie doelstellingen te voldoen: veiligheid, doeltreffendheid en tolerantie. Ze zijn geselecteerd en perfect uitgebalanceerd, want we willen enkel het beste voor u (en de oceanen)!

* Studie uitgevoerd door het Observatoire Océanologique de Banyuls-sur Mer, lid van het Europees Centrum voor mariene biologische hulpbronnen. *Lim HW et al. Huidige uitdagingen in fotoprotectie. J AM Acad Dermatol. 2017 Mar;76(351) 591-599. Young AR et al. Suboptimaal gebruik van een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor voorkomt in vivo beschadiging van het epidermale DNA. Acta Derm Venered. 2018 Oct 10;98(9):880-887

(1) Eerste filter van Pierre Fabre. 
(2) Kwantificering van DNA-beschadiging (cyclobutaan pyrimidine dimeren, CPD) door LC/MS (vloeistofchromatografie/massaspectrometrie) analyse na acute blootstelling aan UV-zonne-energie. 
(3) In vivo studie uitgevoerd met de 50+ getinte vloeistof bij 16 proefpersonen.

Terug naar boven