Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect

Maakt de huidtint gelijk - Bedekken - Corrigeer onvolkomenheden

Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect egaliseert en corrigeert ernstige onvolkomenheden bij een gebruinde en gevoelige huid, met een natuurlijke matte poederfinish.

Fotocorrigerend 3D-complex.

Egaliserend, uv-bescherming, sublimerend

Poederdoos

Ideaal voor Tieners - Volwassenen

Huidtype Normale huid - Gecombineerde huid - Gevoelige huid

Behoefte Tegen onzuiverheden - Gelijkmatige teint

Gemaakt in Italië

Maatschappelijke impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Door dit product te kopen, draagt u bij tot de verdere ontplooiing van onze maatschappelijke en milieugerelateerde engagementen:Thermaal Water van Avène

* Samen met dermatologen, via de Euromelanoma-vereniging die door Europese dermatologen is opgericht om informatie over de preventie van huidkanker te beschikbaar t ...e stellen en te delen.

* Samen met patiënten van ‘Tout le Monde contre le Cancer’ (Verenigd tegen Kanker) en ‘Association Ichtyose France’.

* Samen met lokale overheden en stakeholders van APIA: ‘Association for the Preservation of the Impluvium of the Waters of Avène’ (Vereniging voor het Behoud van het Impluvium van de Waterbronnen van Avène), die alle vrijwillige plaatselijke initiatieven ter bevordering van duurzaam bosbeheer, verantwoorde landbouw van natuurlijke hulpbronnen en het behoud van het plaatselijke natuurlijke erfgoed aanmoedigt en coördineert.

* Samen met ‘PUR PROJET’, een sociale onderneming die zich inzet voor het herstel van mariene ecosystemen in Indonesië. Onze verbintenissen

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Sublimeer elke schoonheid, zelfs de meest gevoelige.

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Tips voor het aanbrengen

Gebruik het sponsje om het product al deppend op het midden van het gezicht aan te brengen. Werk van het midden van het gezicht naar de gezichtscontouren toe, voor een natuurlijk resultaat. Breng het product met lichte tikjes aan, voor een intensere dekking of op oneffenheden.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Een assortiment corrigerende verzorgingsproducten om met kleuren te ' spelen' en diverse soorten onzuiverheden te corrigeren.

Getest in het Dermatologisch Onderzoekscentrum.
Doeltreffendheidsresultaten¹:
• 91% vindt dat hun huid de hele dag lang comfortabel aanvoelt.
• 96% vindt de make-up makkelijk aan te brengen.
Toegepast in de workshop rond medische make-up in het hydrotherapiecentrum Station Thermale Avène: Het hydrotherapiecentrum is volledig gewijd aan de gevoelige huid en biedt zijn gasten naast thermale behandelingen ook gratis educatieve en informatieve programma's: medische conferenties, discussiegroepen en workshops. In de workshop rond medische make-up worden specifieke technieken aangehaald om huidimperfecties op gelaat en lichaam bij vrouwen en mannen te camoufleren. Couvrance is uitgegroeid tot de specialist voor kleurcorrecties, zowel voor kleine correcties (geringe neiging tot roodheid, kringen...) als voor een hogere mate aan correctie (postoperatieve ingrepen, moedervlekken, couperose, vitiligo, brandwonden...).

¹Het gemiddelde tevredenheidspercentage. Consumententest uitgevoerd op de Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect gedurende 10 dagen bij 93 vrouwen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine. VERZORGINGSROUTINE

Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine.

EFFENEN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect
Couvrance correctiestick groen

CORRIGEREN & EGALISEREN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect
Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect

VERZACHTEN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect
Thermaal water van Avène Spray
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een hoog dekkend vermogen om op een zeer natuurlijke manier make-up aan te brengen en hardnekkige onzuiverheden te camoufleren.

C12-15 ALKYL ETHYLHEXANOATE. TALC. IRON OXIDES (CI 77492) (CI 77491) (CI 77499). TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TITANIUM DIOXIDE [NANO]. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. HYDROGENATED POLYISOBUTENE. POLYETHYLENE. ISODECYL NEOPENTANOATE. KAOLIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. SORBITAN SESQUIOLEATE. SYNTHETIC BEESWAX. TITANIUM DIOXIDE. POLYMETHYL METHACRYLATE. ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINILYDENE CHLORIDE COPOLYMER. ALUMINA. ASCORBYL PALMITATE. BHT. C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. CYCLOPENTASILOXANE. HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX. ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE. MICA. SILICA. STEARIC ACID. SYNTHETIC WAX. TOCOPHEROL. WATER (AQUA)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Pigmentdeeltjes

Pigmentdeeltjes

Hoge concentratie aan pigmentdeeltjes voor een hoogdekkend, natuurlijk ogend resultaat.

Zonnefilters SPF30

Zonnefilters-SPF30

Beschermt de gevoelige huid tegen UV-stralen.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Dat klopt volkomen. De pols is echt wel lichter dan het gezicht. Test de foundation bij voorkeur uit op uw kaaklijn. Als dat niet mogelijk is, breng dan wat foundation aan op de duimboog tussen de rug en de palm van uw hand. Deze zone ligt wat tint betreft, het dichtst bij het gezicht.

De Getinte compact crème mat effect is bestand tegen water en transpiratie. Geen probleem dus om een duik te nemen in een zwembad of in zee. Het is wel aangewezen om u na het baden deppend af te drogen om de make-up niet af te vegen.

Daar is geen enkel bezwaar tegen. Het is zelfs een advies dat wij regelmatig geven in het make-upatelier van het Avène kuuroord aan onder meer personen met littekens of aandoeningen waarbij ze de zon moeten mijden.

love salmon-2x

DUURZAME ONTWIKKELING

Dit is een belangrijk aandachtspunt voor ons. We werken hier elke dag aan, met oog op morgen.

Onze engagementen ->

Terug naar boven