< Home Happy 30

AAN DE SLAG GAAN

TIJD OM ERIN TE VLIEGEN

30 jaar, dat is de leeftijd waarop we plannen maken om erin te vliegen of om grootse dingen te realiseren die belangrijk zijn voor ons.

En dat brengt ons bij Eau Thermale Avène en het verhaal van een waarzegger, een man die alle huidtypes wilde verzachten.

Aan de basis:

een duidelijke visie

Het begon allemaal in 1975 toen Pierre Fabre de lang vervlogen thermale wateren van Avène ontdekte

Vanaf dat moment was deze visionair en menslievende man vastberaden om de verzachtende eigenschappen van dit water met zoveel mogelijk mensen te delen.

Een geschenk

van de natuur

Sinds zijn ontdekking in 1736 staat Thermaal Water van Avène bekend voor zijn verzachtende, anti-irriterende en herstellende eigenschappen – eigenschappen die sindsdien door meer dan 150 fundamentele en klinische studies werden bevestigd.

Ontdekking van de Saint-Odilebron.

Amerika raakt op zijn beurt in de ban van de eigenschappen van Thermaal Water van Avène wanneer het gebruikt wordt om de slachtoffers van de grote brand van Chicago te verzorgen.

De Franse Nationale Academie voor Geneeskunde bekrachtigt de therapeutische eigenschappen van Thermaal Water van Avène en erkent het als “Bron van Openbaar Nut“.

Renovatie van de thermen en opening van het Avène kuuroord. Ontstaan van het merk Eau Thermale Avène.

Een unieke

plaats

In het Avène kuuroord, dat zich op wandelafstand van de bron in het Natuurgebied van de Haut-Languedoc bevindt, tilt Pierre Fabre wetenschappelijk verantwoord kuren naar een hoger niveau. Het idee is eenvoudig: enerzijds wordt er aan wetenschappelijk onderzoek naar het thermaal water gedaan, anderzijds worden er therapeutische kuren aangeboden onder medisch toezicht.

HET ONTSTAAN VAN DE LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES AVÈNE

En het is precies daar dat Pierre Fabre zich 30 jaar geleden in een wel heel ambitieus project stortte: de ontwikkeling van dermocosmetische verzorgingsproducten volgens strenge farmaceutische normen.

Het verhaal gaat voort

In alle Eau Thermale Avène producten, in het kuuroord en in Sensicure proberen wij de visie van Pierre Fabre te vereeuwigen en waar te maken: zowel de huid als het leven verzachten… En dat zullen we ook de volgende 30 jaar blijven doen.

Must-have

 • XeraCalm A.D Verzachtend concentraat

  Steriele Cosmetica tube met doseerdop 50ml

  Meer weten
  Steriele Cosmetica tube met doseerdop 50ml
 • A-Oxitive Gladstrijkende aqua-crème

  Airless pompflacon 30 ml

  Meer weten
  Airless pompflacon 30 ml
Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.