• 1/1
24/09/2020 - Nieuwigheden

UW VEILIGHEID VOOR ALLES!

Al 30 jaar lang maken wij verzorgingsproducten met als voornaamste doel: uw welzijn. En vandaag wordt dit welzijn meer dan ooit gewaarborgd door producten met veilige en doeltreffende ingrediënten en formules!
Wij weten als geen ander dat u veel belang hecht aan de kwaliteit van de producten die u koopt, ongeacht of het nu gaat om voedingsmiddelen, gezondheidsproducten of om het even welke andere producten. En wij herkennen ons daarin. Dit is voor ons dan ook een ideale gelegenheid om de vertrouwensrelatie die we via deze gemeenschappelijke waarden hebben opgebouwd nog te versterken.
Onze producten worden al sinds het prille begin vervaardigd volgens 4 belangrijke basisprincipes.
Deze 4 principes maken van Eau Thermale Avène een veilig merk, en we zijn trots dat we op dat vlak nog altijd op één lijn zitten!


articlesecurite1.jpg- De dosering: wij pleiten altijd voor het gebruik van perfect gedoseerde werkzame stoffen, niet meer en niet minder.
- Het evenwicht: met het oog op een superieure farmaceutische kwaliteit worden alle ingrediënten harmonieus op elkaar afgestemd. Voor u én voor onze planeet.
- De wensen van de consument: wij bieden altijd een luisterend oor, zodat we de producten kunnen ontwikkelen die u nodig heeft, producten die aan al uw verwachtingen voldoen en afgestemd zijn op uw huidproblemen en manier van leven.
- Het gebruik: net zoals elk product voor een specifieke zone bedoeld is en op een specifieke manier wordt aangebracht en gebruikt, is er bij Eau Thermale Avène ook voor elk probleem een specifieke oplossing.

articlesecurite2.jpg


Even enkele cijfers om ons beleid toe te lichten en wat meer over onszelf te vertellen, zodat u ons nog beter leert kennen.
Want voor ons gaat veiligheid voor alles!
1: de positie die de Laboratoires Dermo-Cosmétiques Pierre Fabre bekleden op de Europese dermocosmeticamarkt.
10: het aantal verplichte definitieve vaildaties voor elke formule. Geen enkel product verlaat onze laboratoria als een van die validaties niet kan worden afgevinkt.
- 21: het aantal veiligheidsevaluaties waaraan elk ingrediënt wordt onderworpen.
164: het aantal veiligheidsevaluaties waaraan alle ingrediënten, verpakkingen of producten die wij vervaardigen worden onderworpen.
756: het aantal testen die worden uitgevoerd op onze steriele cosmetica die bestemd zijn voor gebruik bij baby’s met een atopische huid.
- 0 800 811 001: het nummer van onze hotline waarop u ons team van apothekers kan bereiken. Zij beantwoorden uw vragen over de tolerantie van onze producten en zo nodig (wanneer er sprake is van een allergische reactie) onderzoeken ze samen met uw behandelende arts of dermatoloog of er sprake is van een eventuele wisselwerking met geneesmiddelen of andere producten. Ja, wij zijn er wel degelijk voor u!

Wij begrijpen de ongerustheid over ingrediënten en over de kwaliteit van producten. En wij begrijpen ook dat u bewuster wilt consumeren. Uw gezondheid en welzijn betekenen heel veel voor u, en het doet ons veel plezier dat te horen! Daarom worden al onze ideeën en plannen, al onze ingrediënten en alle producten die wij vervaardigen onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. U staat al meer dan 30 jaar in het middelpunt van onze belangstelling, en wij zullen deze visie voor geen goud veranderen.

securite.jpg

 

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.