Website over het kuuroord

Avène, Een rijke historie

Avène, Een rijke historie

Een rijke historie die begon in een klein dorpje in Zuid-Frankrijk. Het pittoreske dorpje Avène ligt in de Orb vallei, in het hart van het Haut-Languedoc Regional Park.

Avène, in het hart van een natuurpark

Omringd door de natuur, brengen patiënten hun tijd door in een rustige en ontspannen omgeving. De klimatologische condities zorgen voor een weelderige plantengroei onder invloed van Mediterrane en Atlantische invloeden. het klimaat in Avène is heerlijk, met een overdaad aan zon.

Avène, over de grens

Over de hele wereld, ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen Avène Dermatologische Laboratoria en consumenten. Vertrouwen in de dermatologische voordelen van het Avène Thermal Spring Water, dat zich in alle producten bevindt, maar ook in het belang van de altijd innoverende formules.

Avène, een mooi verhaal
 
  • 1736: Het begon allemaal toen het paard van Markiez de Rocozel genas. Hij had last van een aanhoudende jeuk en was genezen na een paar keer baden... Op deze manier werden de verzachtende en anti-irriterende eigenschapen van het. Avène Thermal Spring Water ontdekt.
  • 1743: De eerste patiënten arriveren in de Orb vallei en bij de Sainte-Odile bron.
  • 1871: America ontdekt de eigenschappen van het Avène Thermal Spring Water als ze de brandwondpatiënten behandelen van de grote brand in Chicago.
  • 1874: De bron wordt aangeduid alszijnde “algemeen belang”.
  • 1990: Renovatie van het Hydrotherapy Center. Avène Dermatologische Laboratoria gaat van start.
  • 1993 en 2003: Productie faciliteiten breiden uit.
  • 2004: Hydrotherapy Center breidt uit.
  • 2007: Avène Dermatologische Laboratoria consolideert haar leidende internationale positie. Tegenwoordig komen er 2.600 patiënten per jaar naar het Avène Hydrotherapy Cente voor een behandeling en die baat hebben bij de Avène producten die verkrijgbaar zijn in Nederland en in bijna 100 landen.

Over de hele wereld, ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen Avène Dermatologische Laboratoria en consumenten.
Dit vertrouwen is er inmiddels wereldwijd, want het Avène merk is inmiddels bekend in Europa, de Verenigde Staten, Japan... en zelfs in China, een markt waar gepioneerd werd en waar het nu de cosmetische marktleider is in apotheken.

Ofschoon het Avène Thermal Spring Water nog steeds niet al de geheimen heeft prijsgegeven, zijn de meeste ontdekt gedurende de afgelopen 30 jaar onderzoek door de Avène Dermatological Laboratories, onderdeel van de Pierre Fabre Group, en de ontelbare pharmacologische en klinische studies.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.