av_institutionnel_juliet_4016-2-16x9

Huiddiagnose: welke gezichtsverzorgingsroutine kiezen?

De huid van uw gelaat leeft en is uniek. Ontdek de ware noden samen met onze experten en kom vervolgens te weten welke routine het best bij u past. Zullen we eraan beginnen?

MIJN HUID BEGRIJPEN

Waarom een gezichtsdiagnose?

Uw huid is uniek en haar behoeften ook. Daarom is het vaak moeilijk te voorspellen of een gelaatverzorging geschikt voor u is, tot u dit uitprobeert. Sommige formules kunnen inderdaad inspelen op een specifiek probleem, maar zijn misschien niet geschikt voor uw huidtype.

Met een huiddiagnose kunt u precies beoordelen wat uw gelaat nodig heeft en de verzorging kiezen die echt werkt voor u. Onze experts begeleiden u bij elke stap en helpen u de verzorgingsroutine te bepalen dat uw huid verdient!

Elk seizoen voeren we in ons thermale kuuroord meer dan 1200 gepersonaliseerde verzorgingsprogramma's uit voor onze patiënten en leren we hen hoe ze hun huid moeten verzorgen in onze workshops over de gezondheid van de huid Met onze online diagnose willen wij zoveel mogelijk mensen begeleiden in het welzijn van alle huidtypes.

Joëlle NonniThermaal station van Avène

Mijn routine vinden

Hoe verloopt de diagnose?

 • <p><strong> Een selfie om de conditie van uw huid te analyseren -&nbsp;</strong>Beschrijving: Onze artifici&euml;le intelligentie analyseert 7 huidindicatoren om gemakkelijk de goede eigenschappen van uw huid en de tekenen die eerst moeten worden behandeld, in kaart te brengen en te visualiseren.</p>
  Een selfie om de conditie van uw huid te analyseren - Beschrijving: Onze artificiële intelligentie analyseert 7 huidindicatoren om gemakkelijk de goede eigenschappen van uw huid en de tekenen die eerst moeten worden behandeld, in kaart te brengen en te visualiseren.
 • <p><strong>8 vragen om uw behoeften te begrijpen</strong> - Beschrijving: Een snelle, maar deskundige vragenlijst, ontwikkeld om samen te bepalen hoe u zich voelt over uw huid, uw gewoonten op te lijsten en uw doelen voor een nieuwe huidverzorgingsroutine te bepalen.</p>
  8 vragen om uw behoeften te begrijpen - Beschrijving: Een snelle, maar deskundige vragenlijst, ontwikkeld om samen te bepalen hoe u zich voelt over uw huid, uw gewoonten op te lijsten en uw doelen voor een nieuwe huidverzorgingsroutine te bepalen.
 • <p><strong>Uw persoonlijke verzorgingsroutineuitgelegd -&nbsp;</strong>Beschrijving: Ontvang onze aanbevelingen en ons verzorginsadvies voor een meer doeltreffende routine.</p>
  Uw persoonlijke verzorgingsroutineuitgelegd - Beschrijving: Ontvang onze aanbevelingen en ons verzorginsadvies voor een meer doeltreffende routine.

Een deskundige diagnose

Ons algoritme en onze dermatologen bieden persoonlijke ondersteuning

1344

Verzorgingsroutines voorbereid door onze experts

440

Gemiddeld aantal uitgevoerde diagnoses per dag

30

Jarenlang dermatologisch onderzoek voor alle huidtypes

Heeft u nog vragen?

Om de behoeften van uw huid te kunnen begrijpen, vragen wij u een aantal vragen te beantwoorden, waaronder 

 • Uw leeftijd,
 • Uw huidtype (droog, normaal, vet...),
 • De gevoeligheid van uw huid,
 • De problemen die u ondervindt (rimpels, acne, roodheid, enz.),
 • Wat u wenst (beschermen, verzachten, hydrateren, enz.),
 • Uw mate van blootstelling aan de zon,
 • Uw dagelijkse huidverzorgings- en make-uproutine,
 • De mate van vervuiling in uw omgeving.

Al deze factoren zijn essentieel voor ons om u de beste gelaatsverzorging aan te bevelen. Tijdens de diagnose kunt u ons ook een selfie bezorgen (liefst zonder bril en make-up) en zal onze software direct uw huidproblemen analyseren. Dit beeld wordt enkel bewaard voor de duur van de diagnose.

Natuurlijk kan een online diagnose een consultatie bij een specialist niet vervangen. Het is een doeltreffend hulpmiddel om uw huid beter te begrijpen en kan het u helpen de meest geschikte huidverzorgingsproducten uit te kiezen. Maar als u verder wilt gaan, kunt u een afspraak maken met een van onze experts voor persoonlijk advies.

Nee, een selfie nemen is niet verplicht voor de diagnose. U kunt deze stap desgewenst overslaan. Uw antwoorden op de vragenlijst van onze experts helpen ons de huidverzorgingsroutine te bepalen die het beste bij uw profiel past. Toch moedigen wij u aan dit te doen, zodat wij een nauwkeurige analyse kunnen maken van de conditie van uw huid, en u de behoeften van uw huid kunt visualiseren en begrijpen.

Als algemene regel geldt dat wij uw persoonsgegevens niet langer zullen bewaren dan nodig, d.w.z. van zodra de doeleinden waarvoor deze werden verzameld door ons bereikt zijn.

Wij bewaren uw persoonsgegevens enkel voor de duurtijd die strikt noodzakelijk is om de klantrelatie met u aan te gaan en op te bouwen. Wij bewaren uw persoonsgegevens echter voor marketingdoeleinden gedurende drie jaar vanaf de datum van de laatste interactie tussen ons als u geen klant bent en zolang wij via onze promotionele activiteiten contact met u houden als u wel klant bent, tenzij u bezwaar maakt wanneer u één van onze marketingberichten ontvangt.

IP-adressen die voor veiligheidsdoeleinden worden verzameld, worden niet langer dan 10 dagen bewaard.

Ten slotte zullen de verzamelde verbindingslogs, met uw toestemming, worden bewaard door middel van cookies en andere trackers die op onze Website worden gebruikt, voor een periode van maximaal dertien (13) maanden, overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving. Voor meer details, raadpleeg de sectie " Cookies ".

Het is mogelijk dat wij uw persoonsgegevens langer dan de hieronder vermelde periode in archiveringsvorm moeten bewaren om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen of, indien dit noodzakelijk is onder de toepasselijke verjaringswet, om onze rechten af te dwingen. Zodra uw persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden of voor archiveringsdoeleinden, om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, of voor verjaringsdoeleinden, zorgen wij ervoor dat deze ofwel volledig worden vernietigd ofwel worden geanonimiseerd.

Terug naar boven