Een hygiëne- en verzorgingsritueel voor een rustgevende pauze in het dagelijkse leven.
Body

Body

Een hygiëne- en verzorgingsritueel voor een rustgevende pauze in het dagelijkse leven.

De gevoelige, soms droge of uitgedroogde huid heeft dagelijkse aandacht nodig. Maar zoals we allemaal weten, is het niet altijd gemakkelijk om de tijd voor uzelf te nemen (of te vinden). En toch is een dergelijke pauze nodig om de dag in stijl te beginnen of te eindigen.

De Dermatologische Laboratoria van Avène ontwikkelden een hygiëne- en verzorgingslijn om van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine een verwenmoment te maken. De producten uit het assortiment combineren doeltreffendheid en zintuiglijkheid.

Body

EEN INTENSIEVE HYDRATATIE

Hydraterende smeltende balsem

  • Hydratatie tot 24 uur1
  • Trekt snel in, zonder vet of plakkerig laagje

De Hydraterende smeltende balsem hydrateert de huid intensief en langdurig. De huid voelt fluweelzacht en voller aan en wordt tot wel 24 uur lang gehydrateerd1. De romige en smeltende textuur biedt u een comfortabel gevoel. Wie heeft daar nu geen behoefte aan?! 

Mijn dagelijkse dosis hydratatie
EEN INTENSIEVE HYDRATATIE

GETEST EN GOEDGEKEURD

Een omhullend product met een perfecte textuur. Het product maakt de huid perfect zacht en geeft een subtiele geur. Een echte aanrader!

Nathalie, 50 jaar oud13/10/2019

Body

24-UURS BESCHERMING

Werkt 24 lang doeltreffend tegen geurtjes²

  • Langdurige frisheid
  • Geschikt voor de geschoren of onthaarde huid

Meer dan een deodorant, is het een echt huidverzorgingsproduct. De 24-uurs deodorant2 respecteert de natuurlijke fysiologie, beschermt tegen geurtjes en vermindert het gevoel van vochtigheid. De hoogtolerante formule voorkomt witte en gele strepen. Ze maakt de huid zacht, gehydrateerd en beschermd, om vol vertrouwen van uw dag te genieten. 

Mijn verfrissende bescherming
24-UURS BESCHERMING
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES!

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

BODY Milde Peeling

BODY Milde Peeling

Exfolieert

BODY Verzorgingsolie

BODY Verzorgingsolie

Voedt - Verbetert

Ik ben op zoek naar een Body-product voor

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

Centraal in ons assortiment

  • <h4 class="">Oleo-kalmerend complex</h4><p>Een combinatie van Thermaal water van Av&egrave;ne en 3 natuurlijke plantenoli&euml;n om de gevoelige huid op milde wijze te hydrateren en te kalmeren.<br>&nbsp;</p>
    Oleo-kalmerend complexEen combinatie van Thermaal water van Avène en 3 natuurlijke plantenoliën om de gevoelige huid op milde wijze te hydrateren en te kalmeren.  

Omdat we nog verder willen gaan in de verzorging die we de gevoelige huid bieden, hebben we een nieuw actief bestanddeel ontwikkeld: het oleo-verzachtend complex. Het is de combinatie van de kalmerende deugden van Thermaal water van Avène met de voedende, herstructurerende en anti-oxiderende eigenschappen van 3 natuurlijke plantaardige oliën: karité-, camelina- en saffloerolie. 

Camelina-, karité- en saffloerolie voorzien in de behoeften van de huid dankzij hun rijkdom aan essentiële vetzuren. Zo wordt de lipidenbarrière versterkt en wordt het comfort en het optimale vochtgehalte van de huid hersteld. 

De herkomst en de kwaliteit van dit trio plantaardige oliën worden perfect gewaarborgd. Ze behoren namelijk tot de Pierre Fabre Botanical Expertise die hun doeltreffendheid en onschadelijkheid garandeert en een ethisch en verantwoord productiekader biedt.

Resultaten
3Natuurlijke plantaardige oliën
94%³van de gebruikers vinden hun huid zacht na het aanbrengen
0%Kartonnen verpakking

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

We raden u het verzorgingsritueel van het Body-assortiment aan om uw huid zacht en comfortabel te maken. Reinig uw huid op milde wijze met licht warm water en de verzachtende Body-douchegel. Dep de huid droog en breng de Body hydraterende smeltende balsem dagelijks aan, vooral op de droogste plekjes. Scrub daarnaast uw huid op milde wijze - één keer per week - met de zachte Body-scrub. Uw huid is weer comfortabel en zacht!

De producten van het Body-assortiment kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt. Hun formules zijn verrijkt met Thermaal water van Avène en natuurlijke plantenoliën. Ze kalmeren en verzachten alle gevoelige huidtypes, zelfs die van mannen!

De Body-deodorant 24 u is ontwikkeld voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. De veiligheid van het product is streng gecontroleerd, zodat u de deodorant kunt gebruiken voor de gevoelige huid na een behandeling met geneesmiddelen.

*Bepaling van de hydratatie-index bij de opperlagen van de epidermis, 19 personen, 1 gebruik. ²24 u: Snuffeltest, 20 personen.
³Consumentenest. Minimum percentage van tevredenheid van alle producten in het Body-assortiment.
*Biologisch afbreekbare formule volgens de norm OECD301B. 

Terug naar boven