Goede bescherming tegen extreme koude.
Cold Cream

Cold Cream

Goede bescherming tegen extreme koude.

Net als bij de lippen heeft de huid van handen van nature een laag gehalte aan beschermende lipiden.
In de winter worden deze plekken voortdurend blootgesteld aan koude en wind, waardoor ze nog kwetsbaarder worden. Zij hebben dan ook bijzondere zorg nodig om de winter zacht en comfortabel door te komen.

Het Dermatologisch Laboratorium van Avène heeft de traditionele formule van de Cold Cream met zijn voedende, beschermende en verzachtende eigenschappen opnieuw uitgevonden: het rozenwater werd vervangen door Thermaal water van Avène, met zijn erkende verzachtende en anti-irriterende eigenschappen. Zo is Cold Cream nu ook geschikt voor de gevoelige huid en biedt het een antwoord op al uw behoeften.

COLD CREAM

EEN DOELTREFFEND ANTWOORD VOOR BESCHADIGDE LIPPEN

Lipstick

 • Voedt en beschermt droge en zeer droge lippen onmiddellijk
 • Klein formaat, krachtige werking 

Delicaat, overgevoelig. Het koude weer stelt onze lippen zwaar op de proef.

Cold Cream van Avène: deze combinatie van ingrediënten uit de Europese farmacopee brengt verzachting, voeding en bescherming voor droge of zeer droge lippen en biedt ze verlichting en comfort, zelfs in extreme omstandigheden. Laat uw lippen niet in de kou staan.

Het beste voor uw lippen
EEN DOELTREFFEND ANTWOORD VOOR BESCHADIGDE LIPPEN
BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn fantastische verzorging!

6 u¹Hydratatie
94%²Romige textuur
97%²Zachte en gehydrateerde lippen

COLD CREAM

EEN COMFORTABELE COCON VOOR PRACHTIGE LIPPEN

Intens voedende lippenbalsem

 • Voedt en beschermt, voor prachtige lippen
 • Verzorgt de fijne en kwetsbare huid, voor prachtig glanzende lippen

Smeltend, romig, verzachtend. De intens voedende lippenbalsem is dé crème die lippen omhuld met comfort en voor een subtiele, stralende finish zorgt! Dankzij de smeltende textuur, de weldadige geur en het kleine meeneempotje is het werkelijk een verslavend product. 

Hydraterende Lipstick

EEN COMFORTABELE COCON VOOR PRACHTIGE LIPPEN

COLD CREAM

DE BEHANDELING DIE DROGE HANDEN COMFORT BIEDT BIJ KOU WEER

Geconcentreerde handcrème

 • Zeer langdurige hydratatie
 • Een niet-vette textuur die snel de huid binnendringt

De handcrème verrijkt met hydraterende actieve bestanddelen herstelt de soepelheid en het comfort van droge handen en beschermt ze tegen agressieve invloeden van buitenaf. Deze voedende verzorging bevat een hoge concentratie aan Cold Cream van Avène. De zachte, niet-vette en niet-kleverige omhullende textuur is licht geparfumeerd. Zo kunt u uw handschoenen direct na gebruik al aantrekken!

Voedt intens
DE BEHANDELING DIE DROGE HANDEN COMFORT BIEDT BIJ KOU WEER

GETEST EN GOEDGEKEURD

Ik ben er dol op! Mijn moeder gebruikt dit product al heel erg lang, zij is degene die me ermee liet kennismaken. Deze crème is perfect, want in de winter drogen mijn handen heel snel uit en doen ze snel pijn. Ideaal voor mensen die net als ik een droge huid hebben, of voor mensen die gewoonweg gek zijn op de aangename geur en de zachte textuur.

Elodie, 27 jaar oud11/10/2017

Ik ben op zoek naar een Cold Cream-product voor

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

Centraal in ons assortiment

 • <h4 class="">Cold<strong> </strong>Cream<strong> </strong>Av&egrave;ne</h4><p>Evenwichtig mengsel<strong> </strong><strong> </strong>van bijenwas, olie, vetten en Thermaal water van Av&egrave;ne dat voeding, bescherming en comfort biedt.</p><p>&nbsp;</p>
  Cold Cream AvèneEvenwichtig mengsel van bijenwas, olie, vetten en Thermaal water van Avène dat voeding, bescherming en comfort biedt. 
 • <h4 class="">Thermaal<strong> </strong>water<strong> </strong>van Av&egrave;ne</h4><p>Herstelt<strong> </strong>zijn<strong> </strong>verzachtende en kalmerende eigenschappen en de werking tegen irritaties.</p>
  Thermaal water van AvèneHerstelt zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen en de werking tegen irritaties.

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE

Een mythische formule met een ongeëvenaarde doeltreffendheid

De formule van de Cold Cream wordt al eeuwenlang gebruikt en beantwoordt aan de behoeftes van de droge huid. Het geheim? De formule werd gecreëerd in de 2e eeuw en beschermt de hydrolipidenfilm (het beschermende schild) van de huid dankzij de combinatie van bijenwas, zoete amandelolie, rozenwater en natriumtetraboraat. Ongeacht de precieze samenstelling, gaat het er altijd om de meest beschermende en voedende elementen uit de natuur te gebruiken om de huid te beschermen.

Onze laboratoria hebben dit verzorgingsproduct gemoderniseerd om het aan te passen aan de meest gevoelige huid. De natuurlijke formule bevat minerale oliën en bijenwas om de huidbarrière te versterken, en natuurlijk ook het Thermaal water van Avène om de huid te kalmeren en te verzachten. 

De zeer voedende verzorgingsproducten uit het Cold Cream-assortiment van Avène bieden een complete bescherming voor de lippen, de handen en de droge huid. De verzorgingsproducten uit het Cold Cream-assortiment werden getest in extreem koude omstandigheden (tot -25°C) en zijn optimaal bestand tegen zeer lage temperaturen. Deze voedende verzorging voorziet de huid van het nodige comfort in zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

 

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

Cold Cream is geschikt voor het hele gezin: zuigelingen, kinderen en volwassenen. Het product zit vol witte bijenwas. Het beschermt de babyhuid tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een onmiddellijk gevoel van comfort.
Gebruik de Cold Cream Voedende stick voor de lippen om kinderen vanaf twee jaar te beschermen tegen Om de lippen van kinderen vanaf 2 jaar te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De traditionele formule is aangepast om een hoge voedingswaarde en tegelijk een uitstekend gevoel te garanderen. Op basis van onze vakkennis over het samenstellen van producten bieden we voedende maar niet-kleverige producten die perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Absoluut, de Cold Cream-lipverzorging zal dienen als een vochtinbrengende en beschermende basis. Uw lippen zullen zachter en comfortabeler aanvoelen. U kunt ze vervolgens in de kijker zetten met uw lippenstift!

¹Hydratie-index bepaald door corneometrie. Een enkele toepassing². Tevredenheidspercentage van 65 personen. Minstens twee toepassingen per dag gedurende 21 dagen.

Terug naar boven