Onthul de schoonheid van elke gevoelige huid.
Les Essentiels

Les Essentiels

Onthul de schoonheid van elke gevoelige huid.

Een mooie huid en een stralende teint zijn perfect mogelijk, zelfs als u een gevoelige huid hebt. Het is zelfs een recht dat wij trachten te verlenen aan een huid die bijzondere aandacht en aangepaste verzorging verdient om haar evenwicht en vitaliteit te bewaren.

De huid wordt elke dag geconfronteerd met invloeden van buitenaf en oxidatieve stress. Die factoren maken de huid minder sterk. We bieden, van reiniging tot verzorging, aangepaste antwoorden om te kalmeren en te beschermen en vooral om u beter te doen voelen in uw (gevoelige) huid.

Het Dermatologisch Laboratorium van Avène is gespecialiseerd in een gevoelige huid. Het heeft een uitgebreide reeks reinigers, make-up removers en dagelijkse verzorgingsproducten voor u klaarstaan. Deze beschermende en verkwikkende verzorging onthult de natuurlijke schoonheid van de gevoelige huid. Met Les Essentiels staat optimale tolerantie voorop en beleeft u een zintuigprikkelende beleving met enkel de meest essentiële bestanddelen. Perfect voor al wie zich uitsluitend op het essentiële wil richten.

LES ESSENTIELS

DE REFERENTIE

Micellair reinigingswater

 • 3 in 1: Reinigt - Verwijdert make-up - Verzacht
 • Alle soorten gevoelige huid. Gezicht - Ogen - Lippen

Een goede dagelijkse reiniging is een eerste stap naar een mooie en gezonde huid! Gebruik de Micellair reinigingswater om make-up en onzuiverheden op milde wijze te verwijderen. Het product reinigt en verwijdert make-up (zelfs vuildeeltjes). Het zorgt voor zachtheid en frisheid in een eenvoudig en snel gebaar. U hoeft de lotion niet af te spoelen. Hij respecteert de integriteit van de gevoelige huid en kalmeert haar dankzij de hoge concentratie thermaal water van Avène.

Make-up op milde wijze van mijn huid verwijderen
DE REFERENTIE

KLINISCH BEWEZEN EFFECTIVITEIT

Mijn fantastische verzorging!

3 acties

Reinigt, verwijdert make-up en verzacht

98%¹

Doeltreffendheid tegen vuildeeltjes

96%²

Een meer gehydrateerde, soepele en zachte huid

1Klinische test uitgevoerd bij 24 proefpersonen (eenmalige toepassing, deeltjes getest tussen 0-80 µm, resultaten na drie keer wrijven met een watje). 2Test uitgevoerd onder dermatologische en oftalmologische controle bij 30 vrouwen met een gevoelige huid, van wie 82% ook gevoelige ogen heeft. 

Les Essentiels

BESCHERMENDE & VOEDENDE DAGELIJKSE VERZORGING

Voedende compenserende crèmes

 • Voeden de droge tot zeer droge huid intensief
 • Langdurige verlichting van ongemak

De revitaliserende voedende crèmes zijn rijk aan verzachtende oliën en thermaal water van Avène. Ze zorgen voor comfort, soepelheid en verzachting, in een smeltende textuur. Het resultaat is een frisse, stralende teint, het hele jaar door!

Ontdek de Revitaliserende Voedende CrèmeOntdek RICHE Revitaliserende Voedende Crème
BESCHERMENDE & VOEDENDE DAGELIJKSE VERZORGING

Les Essentiels

KALMERENDE VERZORGING

Verzachtend verhelderend masker

 • Kalmeert en hydrateert de huid intensief
 • Maakt de huid soepel, zacht en stralend mooi

Omhul uw huid met de omhullende crèmige textuur die de gevoelige of vermoeide huid intens hydrateert. Het product is rijk aan thermaal water van Avène. Het bevat het een cocktail van voedende en vochtinbrengende bestanddelen die de huidbarrière herstellen voor een zichtbaar gekalmeerde huid. De huid is zacht en stralend, en beter beschermd tegen de nadelige invloeden van buitenaf. 

Ik kalmeer mijn gevoelige huid
KALMERENDE VERZORGING

GETEST EN GOEDGEKEURD

Wat een genot is dit masker. Ik heb het onlangs ontdekt en het is een echt plezier in mijn huidverzorgingsroutine. Ik gebruik het nu twee keer per week na de zachte zuiverende scrub van Avene. Babyhuidje na aanbrengen + thermaal water. Ik beveel

Audrey 28 jaar oud16/03/2019
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES!

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

Verzachtende crème voor de oogcontour

Verzachtende crème voor de oogcontour

Kalmeert - Hydrateert - Decongests

Milde Peeling

Milde Peeling

Exfolieert

Milde make-upremover voor de ogen

Milde make-upremover voor de ogen

Verwijdert make-up - Kalmeert

Oogomtrekverzorging anti-vermoeidheid

Oogomtrekverzorging anti-vermoeidheid

Kalmeert - Hydrateert - Decongests

Ik ben op zoek naar een Essentiels-product voor

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN ACTIEVE BESTANDDELEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN ACTIEVE BESTANDDELEN

Het kloppende hart van onze verzorgingsproducten

 • <h4 class="">Natuurlijk extract van rode vruchten</h4><p>Gepatenteerd actief bestanddeel dat de barri&egrave;refunctie herstelt en de huid vitaliseert.</p>
  Natuurlijk extract van rode vruchtenGepatenteerd actief bestanddeel dat de barrièrefunctie herstelt en de huid vitaliseert.
 • <h4 class="">ProVitamine E</h4><p>Krachtig<strong> </strong>antioxidant dat vocht &lsquo;opslaat&rsquo; en de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.</p>
  ProVitamine EKrachtig antioxidant dat vocht ‘opslaat’ en de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.
 • <h4 class="">Thermaal water van Av&egrave;ne</h4><p>Met verzachtende en anti-irriterende<em> </em>eigenschappen.</p>
  Thermaal water van AvèneMet verzachtende en anti-irriterende eigenschappen.

 

SENSORIALITEIT

Verzorgingstexturen aangepast aan elke gevoelige huid

ZINTUIGLIJKHEID

Verzorgingstexturen voor elke gevoelige huid

De galenische formules van de Essentiels verzorgingsproducten zetten schatten in om elke gevoelige huid tevreden te stellen en aan haar behoeften te voldoen met de meest aangename en doeltreffende textuur. We vertellen je alles, geval per geval. 

De galenische formules van de Essentiels verzorgingsproducten zetten schatten in om elke gevoelige huid tevreden te stellen en aan haar behoeften te voldoen met de meest aangename en doeltreffende textuur. We vertellen je alles, geval per geval. 

Alle soorten gevoelige huid

Serum stralende teint

Een frisse textuur met een poederroze finish die de gladmakende werking van Refinyl combineert met vervagende bestanddelen om tekenen van vermoeidheid te verminderen en de teint subtiel te verhelderen.

 

AV_ESSENTIALS_17-texture_compo serum 2-png 473x284
AV_LESESSENTIELS_2019_SOUTHINGRADIANCEMASK_TEXTURE 417x242

Alle soorten gevoelige huid

Verzachtend verhelderend maske

Een lichte, olievrije textuur rijk aan matterende poeders met een ' blote huid '-effect. De teint vertoont geen tekenen van vermoeidheid en is zichtbaar helderder en stralender.

 

(Zeer) droge huid

Voedende compenserende crème

U hebt twee keuzes: een onweerstaanbaar smeltende crème met verzachtende en kalmerende oliën, die zich met de huid versmelt en haar zachtjes voller maakt zonder vettig of plakkerig effect. Ofeen crème met verzachtende oliën, sheaboter en voedende wassoorten, die een zachte satijnen finish op de huid achterlaat. 

av_les-essentiels_revitalizing-nourishing-creams_texture 396x319

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

Begin met een zachte peeling en masseer het gezicht en de hals met zachte ronddraaiende bewegingen. Drenk vervolgens 2 tissues in thermaal water, breng ze als een sheetmasker aan op de rechter- en linkerkant van het gezicht en laat 10 minuten inwerken. Breng tot slot een dikke laag hydraterend en verzachtend masker aan dat de huid voedt en beschermt

Ja, gebruik hiervoor wel een zacht product dat geschikt is voor de gevoelige huid en waarvan de gladde textuur comfortabel aanvoelt. Scrub de gevoelige huid slechts één keer per week. Breng het product aan met cirkelvormige bewegingen, druk niet te hard en spoel goed af met schoon water. Dep de huid voorzichtig droog met een handdoek.

Reinigingsmelk verwijdert make-up op milde wijze van het gezicht en de ogen. Masseer het product met ronddraaiende bewegingen in op het gezicht en de hals en verwijder het vervolgens met een watje dat in lotion of water is gedrenkt. De reinigingsmelk kan ook met een watje van het midden van het gezicht naar buiten toe worden aangebracht.
Spoel daarna het gezicht af met water, indien gewenst. Neutraliseer het kalkhoudende leidingwater door als laatste een verkwikkende tonic aan te brengen of wat thermaal water te verstuiven

Terug naar boven