Bevrijd uzelf van roodheid. Zowel vandaag als morgen.
Antirougeurs

Antirougeurs

Bevrijd uzelf van roodheid. Zowel vandaag als morgen.

Meestal houdt roodheid verband met de gevoeligheid van de huid. Het komt vaak voor, is niet ernstig, maar is vaak moeilijk om mee te leven. Onder invloed van een prikkelende factor verwijden de bloedvaatjes van de huid. Hierdoor ontstaat er een toevloed van bloed naar het gezicht, met roodheid als gevolg. Alle vrouwen kunnen er last van hebben, of het nu gaat om een tijdelijke blos of blijvende roodheid. Wees echter gerust: u kunt het met de juiste zorg aanpakken.

Het Dermatologisch Laboratorium van Avène plaatst het Antirougeurs-assortiment voorop in de verzorging van de gevoelige huid met neiging tot roodheid. Het biedt talrijke oplossingen om diverse vormen van roodheid doelgericht aan te pakken.

TEGEN ROODHEID

ONZE DESKUNDIGE ZORG

Kalmerende Antirougeurs DAGcrème en Emulsie SPF 30

 • Verminderen roodheid en huidreactiviteit
 • Beschermen en hydrateren de huid dagelijks

Een oplossing voor elke behoefte! Het Dermatologisch Laboratorium van Avène biedt u de doeltreffendheid en het comfort van twee nieuwe formules met een hoge beschermingsfactor, of u nu een normale tot gemengde of een droge tot zeer droge gevoelige huid heeft,

 

Ontdek de kalmerende crème SPF 30

Ontdek de kalmerende emulsie SPF 30

ONZE DESKUNDIGE ZORG
KLINISCH BEWEZEN EFFECTIVITEIT

Mijn fantastische verzorging!

93 %Roodheid is zichtbaar verminderd
98 %De huid is intens gekalmeerd
24 uDe huid is de hele dag gehydrateerd

TEGEN ROODHEID

DE SOS-BEHANDELING

Antirougeurs CALM Kalmerend masker

 • Onmiddellijke werking tegen roodheid en kalmerend
 • Ultra-frisse hydraterende textuur

Een gloednieuw masker dat onmiddellijk en diepgaand het gevoel van warmte en ongemak van elke gevoelige huid kalmeert. Deze zeer frisse verzorging biedt onmiddellijk comfort bij het aanbrengen en laat de huid zacht, aangenaam en gekalmeerd aanvoelen. Geen warm en ongemakkelijk gevoel meer!

 

Ontdek zijn krachten

DE SOS-BEHANDELING

GETEST EN GOEDGEKEURD

Uitstekend product. De zeer vloeibare textuur is misschien verrassend gezien het een masker is, maar het heeft een zeer aangenaam verfrissend effect. [...] Al vanaf het eerste gebruik merkte ik minder roodheid.

Marine, 25 jaar oud16/05/2019
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES!

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

Antirougeurs FORT Verzorgend concentraat tegen blijvende roodheid

Antirougeurs FORT Verzorgend concentr...

Kalmeert - Herstelt de huidbarrière - Vermindert roodheid

Ik ben op zoek naar een product tegen roodheid voor

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

Centraal in ons gamma

 • <h4 class="">TRP-REGULIN&trade;</h4><p>Gepatenteerd actief bestanddeel dat de huid minder reactief maakt.</p><p>&nbsp;</p>
  TRP-REGULIN™Gepatenteerd actief bestanddeel dat de huid minder reactief maakt. 
 • <h4 class="">Pongamia-olie</h4><p>Een natuurlijk actief bestanddeel dat verder komt uit de botanische expertise van Pierre Fabre en het evenwicht van het huidmicrobioom bewaart.</p>
  Pongamia-olieEen natuurlijk actief bestanddeel dat verder komt uit de botanische expertise van Pierre Fabre en het evenwicht van het huidmicrobioom bewaart.
 • <h4 class="">Thermaal water van Av&egrave;ne</h4><p>Kalmeert, versterkt de huidbarri&egrave;re en verlicht ongemak.</p>
  Thermaal water van AvèneKalmeert, versterkt de huidbarrière en verlicht ongemak.

Uitgebreide verzorging

Onze nieuwste producten tegen roodheid

Het Dermatologisch Laboratorium van Avène heeft een complete gepatenteerde aanpak ontwikkeld en geperfectioneerd. Hierin worden drie complementaire actieve ingrediënten gecombineerd om:

- de vicieuze cirkel van roodheid te doorbreken en alle triggers bij de wortel aan te pakken;
- een gevoel van oververhitting en ongemak snel te verlichten;
- de microvaten die verantwoordelijk zijn voor de roodheid te verminderen en beschermen.

Met de huidverzorgingsproducten van het Antirougeurs-assortiment gaan doeltreffendheid en veiligheid steeds hand in hand. De formules worden optimaal verdragen door de huid, ook bij de oogcontour. Ze bieden de huid de nodige bescherming tegen UVA en UVN, die mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan en verergeren van roodheid. Het microbioom van de huid wordt hierbij steeds beschermd. Een allesomvattende verzorging die de huid met neiging tot roodheid optimaal en langdurig beschermt.

 

av_antirougeurs_page-gamme 577x506

Naast doeltreffendheid en veiligheid, biedt de Antirougeurs-lijn verrassende en zintuiglijke texturen: vloeibaar, fris en delicaat geparfumeerd, met respect voor de specifieke behoeften van de huid met neiging tot roodheid. Hun formules bevatten lichtreflecterende parels om de glans te verbeteren en groene pigmenten die roodheid op natuurlijke wijze camoufleren. Een camouflerende of kalmerende behandeling tegen roodheid is in de eerste plaats een verzorgende behandeling (om u goed te voelen).

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

De gouden regel voor het verwijderen van make-up op een gevoelige huid met roodheid is het gebruik van uw vingers: de handeling is zachter en zorgt ervoor dat u minder moet wrijven. 
Kies voor producten met een zachte, melkachtige structuur en geef de voorkeur aan formules zonder mogelijk irriterende stoffen. 
Als u liever met een watje werkt, kunt u uw watje doordrenken met Thermaal water van Avène voordat u uw make-upremover aanbrengt: een onmiddellijk fris en verzachtend effect gegarandeerd!

Make-up gebruiken is de beste manier om uw roodheid meteen te camoufleren. Houd wel rekening met enkele regels om geen nieuwe roodheid te veroorzaken.
- Kies huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid en zonder irriterende stoffen, om geen nieuwe roodheid te veroorzaken.
- Gebruik daarnaast een groene concealer. Deze aanvullende kleur van rood verbergt op doeltreffende wijze imperfecties door roodheid.
- Kies een specifieke corrigerende foundation, vol pigmenten, om uw roodheid beter te camoufleren. Geef qua kleur de voorkeur aan neutrale tinten, zoals beige of nude. Roze tinten, die al rode pigmenten bevatten, zijn mogelijk een minder goede keuze.

Voldoende slaap, regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtig voedingspatroon kunnen uw huid helpen om roodheid op natuurlijke wijze te bestrijden.
Maak uw inspanningen nog doeltreffender met de volgende tips:

- Gezond eten: ja! Bepaalde voedingsmiddelen zorgen ervoor dat de bloedvaten verwijden, waardoor roodheid kan ontstaan. Vooral pittige, zure of gewoon te hete gerechten! Door bij te houden wat u eet, kunt u beter begrijpen welke voedingsmiddelen of dranken uw roodheid veroorzaken. Zo kunt u ze uit uw dieet schrappen of er minder van eten.

- Sporten: natuurlijk! Roodheid kan echter ook onstaan wanneer het lichaam overhit geraakt bij te intense lichaamsbeweging. Sport op de koelste momenten van de dag, zoals 's morgens vroeg of 's avonds als de zon lager staat. Verdeel uw zware trainingen over verschillende kortere perioden en neem de tijd om te herstellen door zoveel mogelijk te hydrateren en zo uw lichaamstemperatuur te laten dalen.

Terug naar boven