Verzorging voor een stralende teint

Verzorging voor een stralende teint

Vermoeid gelaat, doffe teint, grauwe teint, er slecht uitzien, allemaal tekenen van een vermoeide huid. Geef de stralende teint van uw huid een boost voor een frisse teint en een gezonde, stralende huid. Doel: Een healthy glow!

Filter de producten
Filter de producten

5 Resultaten "Verzorging voor een stralende teint"

ONTDEK OOK

Wat is een doffe huid?

Een doffe huid is te herkennen aan de grauwe tint van de huid, het gebrek aan gelijkmatigheid en een door vermoeidheid getekend gelaat. Deze tekenen nemen de vorm aan van fijne lijntjes, schaduwen of donkere vlekken op bepaalde delen van het gelaat. Blootstelling aan de zon maakt ze bruiner.

Een vermoeide blik, "er slecht uitzien", zijn tekenen die moeten worden aangepakt door een verzorging die erop gericht is de doffe huid weer te doen stralen.

Oorzaken van een doffe teint

Slecht slapen, winterse temperaturen, hormonale omwentelingen, vermoeidheid en stress kunnen allemaal leiden tot een doffe en vermoeide huid. Andere externe factoren zoals roken, vervuiling of slechte eetgewoonten kunnen ook een rol spelen. De verstikkende deeltjes die zich in de stad bevinden, vullen de onbedekte huid van het gelaat met toxines en vrije radicalen.

De celvernieuwing hapert, de bloedcirculatie vertraagt, onzuiverheden hopen zich op. Dit alles maakt de onregelmatigheden op de huid talrijker en maakt uw teint doffer .

Hoe kan ik er goed uitzien?

 Om een doffe teint nieuw leven in te blazen, moet u uw gelaat helpen weer te stralen met een verzorgingsroutine aangepast aan een doffe huid en door een gezonde levensstijl.

Eerst en vooral, goede gewoonten aanleren:

 • Regelmatig en voldoende slapen
 • Een gezonde en evenwichtige voeding, rijk aan vitamines en mineralen
 • Regelmatige lichaamsbeweging om de weefsels van zuurstof te voorzien

Hier zijn de stappen van een specifiek schoonheidsritueel om er opnieuw goed uit te zien:

 1. Verwijder uw make-up altijd met micellaire lotion. Naast het verwijderen van oog- en gezichtsmake-up, verwijdert deze lotion de vervuilende deeltjes van uw huid. Het maakt de huid fris en gehydrateerd.
 2. Kalmeer uw gelaat met een fijne nevel van de Thermaal Water Spray.
 3. Zorg voor een echte vitaliteitskuur met het serum stralende teint. Breng 's ochtends en 's avonds een paar druppels aan op uw gelaat en masseer het met ronddraaiende bewegingen in.
 4. Verkwik uw gelaatstrekken plaatselijk met de . Met de applicatorpunt kunt u de tekenen van vermoeidheid rond de ogen bestrijden: wallen, kringen of fijne lijntjes. Voor een sprankelende look in de ochtend!
 5. Hydrateer uw doffe huid 's ochtends en 's avonds met de revitaliserende voedende compenserende crème voor de droge huid. Deze laatste is ook verkrijgbaar in met een rijkere textuur, ideaal voor de zeer droge huid. Deze verzorging is essentieel om de huidcellen een boost te geven en de huid te voeden met vitamines. Kortom: om uzelf te bevrijden van tekenen van vermoeidheid en uw gelaat te doen stralen!

Als uw huid gemengd tot vet is, kies dan voor de Teintmatterende fluide met verfrissend effect om haar te beschermen, energie te geven en tekenen van vermoeidheid te bestrijden. De teint zal zichtbaar helderder zijn en meer stralen.

Bovendien regelen twee specifieke wekelijkse verzorgingen de celvernieuwing en laden ze uw vermoeide huid weer op:

 • De Milde peelinggel verwijdert mild dode huidcellen, maakt de textuur van uw huid glad en maakt ze gelijkmatig voor een stralend gelaat.
 • Het Kalmerend masker stralende teint is rijk aan Thermaal water van Avène en hydronutritieve actieve bestanddelen, bevrijdt een getekend gelaat van deze onzuiverheden, verkwikt de teint en laat de huid weer stralen.

Voor het beste resultaat brengt u ze na elkaar aan, ten minste eenmaal per week.

Hoe brengt u make-up aan op een doffe huid?

Een doffe teint corrigeren kan ook met make-up. Hier volgt het advies van onze laboratoria om er in een paar minuten goed uit te zien dankzij make-up:

 1. Corrigeer alle lelijke schaduwen in uw gelaat met een corrigerende stick. De gele stick maskeert blauwachtige kringen terwijl de koraalkleurige corrector bruine vlekken en kringen van een vermoeide blik neutraliseert.
 2. Maak uw gelaat gelijkmatig met een vleugje vloeibare foundation. Dankzij het fotocorrigerende pigmentcomplex egaliseert en verlicht het de vermoeide huid met lichtheid en een natuurlijke touch.
 3. Breng de finishing touch aan met het . Gebruik de punt van het penseel om een kleine hoeveelheid aan te brengen op de bultjes bij het lachen en op de gelaatscontouren om u er onmiddellijk beter te laten uitzien en uw stralende teint te herstellen.
Terug naar boven