Werkt in op het fenomeen van celveroudering om het verouderingsproces van de huid te vertragen.

Werkt in op de onderliggende oorzaken van huidveroudering door de celvernieuwing te stimuleren.

Hyaluron Activ B3

Werkt in op het fenomeen van celveroudering om het verouderingsproces van de huid te vertragen.

Het Dermatologische Laboratorium van Avène bedacht een innovatieve aanpak die een revolutie teweegbrengt op het vlak van anti-ageing verzorging: het gaat er niet louter om de tekenen van huidveroudering te corrigeren, maar er wordt ook ingewerkt op de oorzaken van huidveroudering. ¤dtw¤¤dtw2¤Na 6 jaar onderzoek hebben wij verzorgingsproducten geformuleerd die inwerken op verouderde cellen, d.w.z. cellen die worden afgebroken en zo veroudering om zich heen verspreiden. ¤dtw¤¤dtw2¤De Hyaluron Activ B3-lijn stimuleert celregeneratie op lange termijn, dankzij een combinatie van 2 actieve bestanddelen die de levensduur bevorderen: niacinamide en hyaluronzuur.

ONS AANBOD DESKUNDIGE VERZORGINGSPRODUCTEN

Om de oorzaken van huidveroudering bij de bron aan te pakken en celregeneratie te stimuleren

HYALURON ACTIV B3

EEN REGENERERENDE DAGCRÈME

Hyaluron Activ B3 Celvernieuwende Crème

  • Stevigere huid vanaf het 1ste gebruik: +83%*
  • Een vollere huid vanaf het 1ste gebruik: +75%*
  • Cellulaire regeneratie, vanaf 15 dagen: +85%**

**Aanvaardbaarheidsvragenlijst bij 71 proefpersonen.**Ex vivo test.

Geïnspireerd door de nieuwste medische ontwikkelingen op het gebied van huidveroudering, helpt HAB3 de verspreiding van cellulaire veroudering te vertragen, dankzij een unieke formule en een optimale dosis actieve ingrediënten: Niacinamide 6% en hyaluronzuur.¤dtw¤¤dtw2¤Getest op gevoelige huid. 

Mijn huid regenereren
EEN REGENERERENDE DAGCRÈME

HYALURON ACTIV B3

Drievoudige anti-ageing verzorging

Vochtinbrengende en celvernieuwende gel-crème

  • Van bij de eerste toepassing is de huid voller, glad en stralend. 
  • Na 15 dagen is de huid vernieuwd, voelt ze steviger aan en zijn de rimpels gecorrigeerd**

Een hybride verzorging (dag- en nachtverzorging en masker) met een frisse, lichte textuur. Deze formule bevat een concentratie van 0,45% puur hyaluronzuur en 6% niacinamide, stimuleert de celvernieuwing langdurig en zorgt voor een natuurlijk gladdere en vollere huid.

*In-vitrotest met niacinamide.¤dtw¤¤dtw2¤**Zelfevaluatie, 67 gebruikers, een- tot tweemaal dagelijks gebruik.

Mijn huid corrigeren
Drievoudige anti-ageing verzorging
title

OPTIMALE DOSERING

Voor snelle, zichtbare resultaten

+83%

Stevigere huid, vanaf de 1ste keer aanbrengen*

+75%

Een vollere huid, vanaf de 1ste keer aanbrengen*

+85%

Gerevitaliseerde huid**

*Aanvaardbaarheidsvragenlijst bij 71 proefpersonen¤dtw¤¤dtw2¤**Ex vivo test.

HYALURON ACTIV B3

EEN EGALISEREND CONCENTRAAT

Hyaluron Activ B3 Geconcentreerd Opvullend Serum

  • Een geconcentreerde formule met hyaluronzuur en niacinamide
  • Onmiddellijk egaliserend effect 

Deze doeltreffende formule wordt uitstekend door de huid getolereerd en bevat slechts 8 ingrediënten, waarvan 99,5% aan actieve bestanddelen. Hierdoor kan het product op het volledige gelaat worden aangebracht, zelfs op de meest kwetsbare zones zoals de oogcontour.

De frisse en lichte textuur wordt onmiddellijk geabsorbeerd en zorgt voor een zichtbaar stevigere en vollere huid.¤dtw¤¤dtw2¤*In-vitrotest met niacinamide

Mijn huid voller maken
EEN EGALISEREND CONCENTRAAT

HYALURON ACTIV B3

EEN REGENERERENDE NACHTCRÈME

Hyaluron Activ B3 Multi-Intensive Nachtcrème

  • Rijk aan retinal (10x werkzamer dan retinol)
  • Activeert de collageensynthese
  • Verstevigt en regenereert de huid diepgaand

Dit is de nachtverzorging die perfect bij u past. De delicaat geparfumeerde textuur van deze nachtverzorging omhult de huid voor een aangenaam gevoel van comfort. Na 15 dagen is de huid hersteld, voelt ze steviger aan en zijn de rimpels opgevuld*

*Tevredenheidspercentage, 70 gebruikers.

Diepgaand herstellen

EEN REGENERERENDE NACHTCRÈME

GETEST EN GOEDGEKEURD

Deze crème laat mijn huid pas echt stralen! De fluweelzachte textuur is zeer aangenaam en vooral niet plakkerig. Het gladmakende effect is bovendien meteen van bij het aanbrengen zichtbaar. Ik gebruik het na het Opvullend Serum, zo blijft mijn huid de hele dag comfortabel aanvoelen. Mijn huid verdraagt de formule zonder problemen, wat niet vaak voorkomt bij doeltreffende anti-ageing producten.

ANNE 46 JAAR7/07/2022
In hetzelfde gamma

VOOR EEN OPTIMALE ROUTINE...

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

DRIEVOUDIG CORRIGERENDE OOGVERZORGING

DRIEVOUDIG CORRIGERENDE OOGVERZORGING

Vermindert rimpels - Vermindert wallen - Vermindert donkere kringen

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN ACTIEVE BESTANDDELEN

In de kern van deze lijn

Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_baspoids_1-1

Deze minuscule molecule trekt in de huid en voorziet haar van natuurlijk hyaluronzuur om zo de huid te verstevigen, voller te maken en rimpels op te vullen

Meer zien

Niacinamide

av_ingredient_niacinamide_1x1

Niacinamide, ook gekend als vitamine B3, stimuleert de cellen en verlengt hun levensduur: dit bevordert langdurig het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Bovendien wordt zowel de zichtbaarheid van rimpels als pigmentvlekken verminderd en de huidelasticiteit verhoogd.

Meer zien

Een complete werking op de volledige huidstructuur

De oorzaken van huidveroudering bij de bron aanpakken: celveroudering

Hyaluron Activ B3 is een wetenschappelijke innovatie gebaseerd op een ontdekking van wereldformaat: cellulaire veroudering. Diep in de huid vormen onze cellen de drijvende kracht achter een jeugdige uitstraling. Jaar na jaar zal deze kracht afnemen en verliezen de cellen hun vermogen zich te vernieuwen. Zij worden vervolgens minder actief (d.w.z. ‘senescent’) en verspreiden dit verschijnsel om zich heen. Zo zal de huidveroudering steeds sneller verlopen.  

Het Dermatologisch Laboratorium van Avène is ervan overtuigd dat een doeltreffende anti-ageing werking zowel de oorzaak, als de tekenen van huidveroudering moet aanpakken. 

Onze onderzoekers hebben uitgebreid samengewerkt met professor Lemaitre, een wereldspecialist op het gebied van huidveroudering, om een manier te vinden om dit proces van celveroudering te vertragen of zelfs om te keren. Het resultaat: een exclusieve combinatie van krachtige actieve ingrediënten die diep inwerkt op verouderde cellen en celregeneratie stimuleert. ¤dtw¤¤dtw2¤De producten in dit nieuwe assortiment bevatten geen controversiële ingrediënten en bestaan voor minstens 90% uit natuurlijke ingrediënten. En niet te vergeten dat ze ook verrijkt zijn met ons Thermaal Water, waarvan de kalmerende en verzachtende eigenschappen ideaal zijn voor de gevoelige huid. ¤dtw¤¤dtw2¤ 

 

av_r_d_test-tubes2_1-1_hdrvb

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen of twijfels? Wij staan steeds voor u klaar

De Hyaluron Activ B3 verzorgingen zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen waarvan de huid tekenen van veroudering vertoont. De formules werken in op de oorzaak van huidveroudering door de celvernieuwing te stimuleren. Zo worden rimpels gecorrigeerd en zal de huid er steviger en stralender uitzien. Als uw gelaat deze tekenen van huidveroudering vertoont, dan zijn de Hyaluron Activ B3 verzorgingsproducten voor u bestemd.

De producten van Hyaluron Activ B3 zijn ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Bij zeer sterke allergieën of intoleranties raden we aan om de Tolérance lijn of crèmes voor de intolerante huid te gebruiken. In ieder geval raden wij u uw dermatoloog te raadplegen.

De niet-vettige en niet-comedogene textuur van HYALURON ACTIV B3 Multi-Intensive Nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes.

1Instrumentele metingen na 2 maanden na het aanbrengen van Hyaluron Activ B3 Celvernieuwende Crème bij 41 gebruikers¤dtw¤¤dtw2¤2Resultaten van een zelfevaluatie bij 65 gebruikers na gebruik van deHyaluron Activ B3 Celvernieuwende Crème 1 toepassing/dag.

Terug naar boven