Bestanddeel

HYALURONZUUR

Een biomimetisch ingrediënt, van nature aanwezig in de huid, dat de huid intens hydrateert en verstevigt.
Ons zuiver en 100% natuurlijk hyaluronzuur heeft een intens hydraterend en opvullend effect.
Onze teams die instaan voor de productformulering gebruiken een type hyaluronzuur dat ervoor zorgt dat deze molecule optimaal wordt aangemaakt in de huid zelf, door de concentratie ervan 6 keer te verhogen. De hydraterende en opvullende werking ervan wordt hierdoor vertienvoudigd. Hyaluronzuur wordt via een biologisch fermentatieproces met behulp van melkzuurbacteriën afgeleid van tarwe. Er zijn geen biologische oplosmiddelen, bewaarmiddelen, sulfaten of parfums nodig voor de extractie, waardoor het werkelijk een zuivere molecule is. Natuurlijk hyaluronzuur is het belangrijkste actieve bestanddeel voor een stevige en intens gehydrateerde huid.
Oorsprong
Plantaardig
Oorsprong
Europese Unie
Patent
Met gepatenteerde eigenschappen*
av_hyaluronactivb3_ingrid_177-16x9 472x472

Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht

Het belangrijkste ingrediënt voor een huid die op natuurlijke wijze intens wordt gehydrateerd

Ons lichaam bestaat voor 60% uit water: het circuleert in het bloed tot het via de opperhuid verdampt. En het is dankzij dit water dat onze huid zo soepel is. Wanneer de huid gedehydrateerd is, wordt ze droog en rimpelig en voelt ze oncomfortabel aan. En dat is het moment waarop hyaluronzuur zijn opwachting maakt. Deze zuivere en natuurlijke molecule zorgt ervoor dat het water in ons lichaam wordt vastgehouden om het dagelijks te hydrateren, onze huid soepel te maken en de huidbarrière te versterken. 

In onze producten met het Thermaal Water van Avène gebruiken we een natuurlijk hyaluronzuur van een zeer hoge zuiverheid en een hoog moleculair gewicht. Het vormt een beschermende film op het oppervlak van de opperhuid, als een natuurlijke barrière die het water opvangt en voorkomt dat het via de opperhuid verdampt. Deze vorm van hyaluronzuur beschermt de huid van nature tegen aanvallen van buitenaf en zorgt voor langdurige hydratatie.

Door regelmatig huidverzorgingsproducten en crèmes met hyaluronzuur te gebruiken, blijft uw huid duurzaam gehydrateerd en wordt ze op natuurlijke wijze soepel en zacht.

 

UITLEG VAN DE EXPERT

De huid is intelligent en respecteert zichzelf. Om de huid te verzorgen, toonden wij aan dat een nabootsing van de bouwstenen van de huid optimale voordelen biedt: het hydraterend vermogen van een formule die de huid nabootst, gaat verder dan een klassieke formule.

KATIA RAVARD-HELLFERProjectleidster innovatie Eau Thermale Avène.

Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht

Het belangrijkste bestanddeel voor een vollere huid

Terwijl hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht de huid aan het oppervlak hydrateert en voller maakt, bestaat ons hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht (HAF 120) uit kleinere fragmenten, waardoor het dieper kan inwerken.

Dit type is perfect verenigbaar met de receptoren van de keratinocyten en zal onmiddellijk het productiesignaal van hyaluronzuur activeren. De huid wordt langdurig verstevigd.

Onze teams die instaan voor de productformulering hebben twee soorten natuurlijk hyaluronzuur op harmonieuze wijze samengebracht in het gamma Hyaluron Activ B3. Zo kunnen de tekenen van huidveroudering zowel oppervlakkig als diepgaand worden tegengegaan.

av_hyaluronactivb3_ingrid_182-1x1 472x472

UITLEG VAN DE EXPERT

Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht is een actief bestanddeel met een verstevigende werking. Het stimuleert de synthese van hyaluronzuur in de huid.

Voor een optimale huidtolerantie en doeltreffendheid is het aan te raden om producten te gebruiken die een hoge concentratie aan hyaluronzuur met een hoog én laag moleculair gewicht bevatten

DR. ARIADNA ORTIZ BRUGUESDermatoloog

NIEUW HYALURON ACTIV B3

De eerste gelaatsverzorging van Avène die inwerkt op de oorzaak van huidveroudering door celvernieuwing te stimuleren.

Bekijken

EEN STAP VERDER

Hoog en laag moleculair gewicht: wat is het verschil?

 

Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht (HMA) is een molecule die door zijn grote omvang niet door de opperhuid heen kan dringen en daarom op het huidoppervlak inwerkt. Deze molecule zal de huid hydrateren en voller maken.

Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht (HAF 120) werkt op zijn beurt diepgaand. Het is perfect verenigbaar met de receptoren van de keratinocyten, wat de synthese van hyaluronzuur in de huid zal optimaliseren en de huid verstevigt.

ONTDEK ONZE ANDERE INGREDIËNTEN

De ingrediënten uit onze verzorgingsproducten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun doeltreffendheid.

Niacinamide

av_ingredient_niacinamide_1x1 500x500

Rimpels en pigmentvlekken worden vervaagd en de huidelasticiteit neemt toe.

Meer zien

Thermaal Water van Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Met verzachtende en anti-irriterende eigenschappen.

Meer zien

Het actieve bestanddeel bakuchiol

av_ingredient_sytenol-bakuchiol 500x500

Een natuurlijk actief bestanddeel dat even doeltreffend als retinol huidveroudering tegengaat en de vernieuwing van huidcellen kracht bijzet.

*Octrooi HAF 120 + RAL: WO2005/082327 A1 - Topische samenstellingen met natriumhyaluronaatfragmenten en retinoïde nuttig voor cosmetische en medische dermatologie

Terug naar boven