Een onuitputtelijke krachtbron die uw huid weer hydrateert.
Hydrance

Hydrance

Een onuitputtelijke krachtbron die uw huid weer hydrateert.

Allerhande factoren, zoals dagelijkse stress en schadelijke invloeden van buitenaf (intense workouts, uitlaatgassen, smog, het licht van beeldschermen, enz.) oefenen een zeer huiduitdrogend effect uit. Het resultaat? De huid voelt erg trekkerig aan, verliest aan glans en vertoont geleidelijk aan meer tekenen van vermoeidheid. ​

Hydratatie is zowel een teken als een voorwaarde voor een goede gezondheid en is een essentiële dagelijkse handeling om glans, frisheid en comfort te garanderen

Ons deskundig en compleet Hydrance- assortiment, met zijn zintuiglijke aantrekkingskracht, biedt langdurige hydratatie aan alle uitgedroogde gevoelige huidtypes.

HYDRANCE

DE REFERENTIE

Hydraterende Aqua-gel

 • Intense en langdurige hydratatie
 • Een innovatieve aqua-geltextuur

Deze alles-in-één hydraterende, kalmerende en ontgiftende behandeling dompelt de huid onder in een bad van frisheid en hydratatie. Het kan in één applicatie worden aangepast aan alle wensen en alle levensritmes: dagverzorging, nachtmasker of oogcontour. Zijn belofte? Herstelt de frisheid van de teint en vult het vochtgehalte van de huid aan gedurende 24 uur1

DE REFERENTIE

KLINISCH BEWEZEN EFFECTIVITEIT

Mijn fantastische verzorging!

3 acties

Hydrateert, verzacht en ontgift

24h

Voortdurende hydratatie¹

97%

Zeer frisse textuur²

 ¹Hydratiekinetiek 24 uur na eenmalige toepassing. 22 personen.

²% tevredenheid, consumententest 90 personen, tussen 18 en 60 jaar (gemiddelde leeftijd 43), 21 dagen gebruik

HYDRANCE

MULTI-BESCHERMENDE HYDRATERENDE VERZORGING

Vochtinbrengende crème en emulsie SPF 30

 • Een multi-beschermend hydraterend schild
 • Comfortabele en aangename texturen

Deze twee complete dagelijkse huidverzorgingsproducten combineren de voordelen van langdurige hydratatie met de voordelen van dubbele bescherming, SPF 30 en een antioxiderende werking. Om de huid het hele jaar door (ook in de winter) tegen de zon te beschermen en mooi te houden! ​

Ontdek de vochtinbrengende crème SPF 30Ontdek de vochtinbrengende emulsie SPF 30
MULTI-BESCHERMENDE HYDRATERENDE VERZORGING

Hydrance

NIEUWE GENERATIE BB-CRÈMES

Getinte vochtinbrengende crème en emulsie SPF 30

 • Zelfaanpassende nude tint voor de meeste huidtinten
 • Een duo van zijdezachte, langhoudende texturen

Deze twee getinte BB-Lights hydrateren, egaliseren en verhelderen de teint op discrete wijze. Een langdurig ' no make-up '-effect om onvolkomenheden te vervagen en een frisse en stralende teint te tonen! Als bonus? SPF 30-bescherming om de natuurlijke schoonheid van de teint elke dag te behouden.

Ontdek de getinte Moisturizer SPF 30Ontdek de Getinte vochtinbrengende emulsie SPF 30
NIEUWE GENERATIE BB-CRÈMES

GETEST EN GOEDGEKEURD

Getinte BB-crème die zeer gemakkelijk aan te brengen is en een zuiver resultaat geeft. De hele dag zeer aangenaam. Ik raad aan

Delphine, 18 jaar oud02/05/2020
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES...

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

Hydrance RIJK hydraterende crème

Hydrance RIJK hydraterende crème

Voedt - Hydrateert

Hydrance LICHT Hydraterende Emulsie

Hydrance LICHT Hydraterende Emulsie

Hydrateert

Ik ben op zoek naar een Hydrance-product voor

Een unieke combinatie van actieve bestanddelen

Een unieke combinatie van actieve bestanddelen

Centraal in ons assortiment

 • <h3 class="">Cohederm&trade;</h3><p>Gepatenteerd complex dat vocht vasthoudt en uitstekend hydrateert.</p>
  Cohederm™Gepatenteerd complex dat vocht vasthoudt en uitstekend hydrateert.
 • <h3 class="">Thermaal Water van Av&egrave;ne</h3><p>Met kalmerende en anti-irriterende eigenschappen.</p>
  Thermaal Water van AvèneMet kalmerende en anti-irriterende eigenschappen.

Een eindeloze bron van hydratatie

Een gepatenteerd complex van hoge kwaliteit: Cohederm™

De huid bestaat voor 70% uit water. Ze heeft dus water nodig om mooi te blijven en zich te verdedigen tegen de externe invloeden waarmee ze dagelijks te maken krijgt.

Het gepatenteerde Cohederm™-complex van actieve bestanddelen wordt gebruikt in het volledige Hydrance-assortiment van huidverzorgingsproducten. Het werkt doelgericht in op de huid die trekkerig aanvoelt door droogheid. Bij contact met de huid en onder de druk van het aanbrengen, breekt het netwerk van actieve bestanddelen en geeft het, net als het Thermaal water van Avène, af. Samen dringen ze door in de oppervlaktelagen van de huid om de hoornlaag te verstevigen en een langdurig verzachtend gevoel te geven. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Hydraterende crèmes zijn er in twee texturen, maar welke moet u kiezen? Of ze nu vet, droog of normaal is, elke huid heeft vocht nodig. De juiste hoeveelheid vocht is cruciaal om glimmen of trekkerigheid te voorkomen. Elke huid heeft goede eigenschappen, ook die van u! Ontdek de verzorging die bij u en uw behoeften past.

 

Crème

We raden de Rich Moisturizing Cream aan om de droge tot zeer droge gevoelige huid te voeden. De rijke, romige textuur voedt de huid intens en geeft haar langdurig comfort en vocht.

av_hydrance_rich-hydrating-cream_40ml-texture_3282779390132_4-5_bd
AV_Hydrance_Facebook_Instagram_Post_Quarter1-2019_UV Light Hydrating emulsion_3282770208788_High-resolution

Emulsie

Als u een normale tot gemengde gevoelige huid heeft, kiest u best voor de Light Moisturizing Emulsion voor comfort en hydratatie zonder plakkerigheid. Het geheim? Een luchtige en smeltende textuur, om licht te hydrateren.

 

 

Zoals u kunt zien, heeft iedereen zijn eigen stijl!

Een rijke, smeuïge BB-crème voor de droge tot zeer droge huid of een lichte, vloeibare crème voor de normale tot gemengde huid

av_Hydrance_BB_Cream_40ml_specific Canada_social_application_CA009963_673914090650

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

Wanneer de barrièrefunctie van de huid minder goed werkt, kan de huid uitdrogen. De oorzaken: hormonale veranderingen, kou, wind, roken, enz. Een milde hygiëne is belangrijk om de beschermende laag van de huid niet te beschadigen. Gebruik zeepvrije reinigingsproducten, vermijd warm water en wrijf niet te hard. Gebruik elke ochtend een vochtinbrengende crème geschikt voor uw huidtype, breng 's nachts een vochtinbrengend slaapmasker aan om de hydratatie te stimuleren en kies bij het wisselen van de seizoenen voor een vochtinbrengend serum..

De basis van uw routine is het hele jaar door dezelfde: 's morgens en 's avonds een zachte reiniging, gevolgd door Thermaal water - 's morgens een vochtinbrengende crème of BB crème - 's avonds een vochtinbrengend product dat onzuiverheden en/of huidveroudering tegengaat. Gebruik daarnaast één à twee keer per week een zachte scrub en breng een vochtinbrengend masker aan.
Pas uw routine aan de wisselende seizoenen aan: gebruik een hydraterend serum en vervang bij mooi weer uw dagcrème door een vochtinbrengend verzorgingsproduct met SPF30.

Kies voor een verzorgingsproduct voor het gezicht, zoals de Aqua-gel, dat zowel als vochtinbrengende dag- of nachtcrème, voor de oogcontour en als masker kan worden gebruikt. Verder kunt u ook een micellaire lotion, een Thermaal water Spray en een BB Crème gebruiken die de huid laat stralen en tegelijk beschermt tegen de zon.

 ¹Hydratiekinetiek 24 uur na eenmalige toepassing. 22 personen.

²% tevredenheid, consumententest 90 personen, tussen 18 en 60 jaar (gemiddelde leeftijd 43), 21 dagen gebruik

Terug naar boven