22/10/2019 - Nieuwigheden

A-Oxitive, Elke dag opnieuw een stralende huid onthullen en beschermen.

Laboratoires Dermatologiques Avène presenteren een verzorgingsgamma met anti-oxidanten, A-Oxitive. Stedelijke verzorgingsproducten die helpen om oxidatieve stress te bestrijden en de tekenen van huidveroudering te voorkomen.

newsaoxitive1.jpg


eau-thermale-avene-news-aoxitive2.png
 
Een unieke combinatie van actieve bestanddelen, dag en nacht doeltreffend

Het gamma bestaat uit 2 complexen van actieve bestanddelen die elkaar aanvullen en die op verschillende tijdstippen inwerken om het ontstaan van de eerste rimpels te voorkomen en de huid zo lang mogelijk mooi te houden:

- Het ANTIOXIDANT SCHIELD COMPLEX, samengesteld uit Pro-vitamine E (Pre-tocoferyl) en Pro-vitamine C (Ascorbylglucoside), kan je terugvinden in de dagverzorging en beschermt de huid tegen oxidatieve stress, vertraagt de eerste tekenen van huidveroudering en versterkt de glans van de huid.

- Het RENEWING COMPLEX, samengesteld uit Pro-vitamine E (Pre-tocoferyl) en Retinaldehyde, kan je terugvinden in de nachtverzorging en verbetert de huidkwaliteit en vertraagt het verschijnen van de tekenen van huidveroudering.


eau-thermale-avene-news-aoxitive3.png


Verzorgingsprogramma:

‘s Ochtends : de huid beschermen, egaliseren en hydrateren met het A-Oxitive antioxiderend defense serum gelijk aan 15% zuivere Vitamine C(1)en de  A-Oxitive gladstrijkende aqua-crème die een anti-pollutie-effect  heeft - 69%(2).
‘s Avonds : de huid ontgiften, gladstrijken en doen heropleven met de A-Oxitive peelingverzorging (Gelijk aan 3 peelingsessies(3)) en de A-Oxitive gladstrijkende oogomtrekverzorging die de stralendere teint verhoogd met  57,7%(4).

Voor een stralende, gladde huid met een fijnere structuur die beschermd is tegen oxidatieve omgevingsstress.Focus op het peeling verzorging:

Waarom een "nieuw huideffect"?
- Om intensief in te werken op de eerste rimpels en fijne lijntjes, verlies van glans en een onregelmatige huidstructuur.
- Voor een punctuele huidvernieuwende werking bij epidermale veranderingen: seizoensverandering, vermoeidheid...


eau-thermale-avene-news-aoxitive5.png20190668
(1) In-vitro test op gereconstrueerde menselijke epidermissen, evaluatie van SOD na applicatie van Defense Serum. (2) In-vitro test op huidexplantaten, applicatie van Aqua-crème en luchtverontreinigende (PM 2,5 en 10). (3) Vergelijkende, open, monocentrische studie onder dermatologische controle – 56 mensen – 1 dagelijkse toepassing van A-Oxitive Peeling verzorging ‘s avonds tijdens 8 weken vs 3 peeling sessies met glycolzuur (20%/50%/70%). (4) Klinische studie van evaluatie op schaal. 42 mensen, 1 dagelijkse toepassing van A-Oxitive Oogomtrek ’s avonds gedurende 28 dagen.

 

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.