• 1/1
17/09/2020 - Nieuwigheden

Ontdek Cicalfate+ : de expert in geïrriteerde huid


Onze huid beschikt over het schitterende vermogen om zich op natuurlijke wijze te herstellen. Maar bij bepaalde oppervlakkige aandoeningen hoeft de huid het niet alleen op te lossen. Cicalfate+ gaat een stap verder bij het ondersteunen van de behoeften en voorziet meerdere herstellende oplossingen die de huid onmiddellijk verzachten, het herstel van de opperhuid optimaliseren en vermijden dat er lelijke littekens worden gevormd.
 
De Beschermende Herstelcrème Cicalfate + is de oplossing voor het hele gezin

Eau-Thermale-Avène-crème-cicalfate-plus.jpg
Eau Thermale Avène crème cicalfate plus


De beschermende herstellende crème die de huid verzacht , het aspect van de huid verbetert en de geïrriteerde huid van het hele gezin dagelijks zuivert. De beschermende herstelcrème met een"pleister effect" smeert gemakkelijk en vormt een beschermende film die een optimaal herstel van de epidermis bevordert. Zonder parfum en niet-comedogeen, garandeert het een zeer goede huidtolerantie en een goede gynaecologische tolerantie.


Een nieuwe formule met de uitdrogende herstellende Spray

Eau-thermale-avène-spray-cicalfate-plus.jpg
Eau thermale avène spray cicalfate plus


De formule van de uitdrogende herstellende Cicalfate+ Spray combineert alle troeven om de huid uit te drogen en irritaties te herstellen.

Met een lichte verstuiving bereikt u gemakkelijk de geïrriteerde zones zonder ze aan te raken. De inhoud van 100 ml is zelfs aangepast aan de meest uitgebreide irritaties (huiduitslag bij kinderen*, rode billetjes).


* : Vervangt geen antisepticum

 
Hoe doet hij dat ?

De uitdrogende herstellende Cicalfate+ Spray werkt in 4 stappen op irritatie
UITDROGEN
 
Absorberende poeders van natuurlijke oorsprong zorgen voor een snelle en duurzame uitdrogende werking.
 
HERSTELLEN
Het postbiotisch biotechnologisch bestanddeel afkomstig van de Aqua Dolomiae-bacterie, aanwezig in het Thermaal water van Avène, [C+-Restore]™ bevordert het herstel van de huid.
 
ZUIVEREN
 
Twee antibacteriële bestanddelen – koper- en zinksulfaat – beperken het risico op bacteriële proliferatie en creëren de ideale omgeving voor het optimale herstel van de huid.

VERZACHTEN
Het Thermaal water van Avène verzacht het gevoel van ongemak en irritatie.


Innovatie met de Littekengel

Eau-thermale-avène-gel-cicatrice.jpg
Eau thermale avène gel cicatrice


Na de vasculaire en weefselgebonden littekenvorming is het van essentieel belang om het herstelde litteken te verzorgen. Tijdens deze laatste littekenvormingsfase – de fase van de hernieuwing – zal de Cicalfate+ Littekengel ervoor zorgen dat het litteken minder rood ziet, het esthetisch uitzicht verbeteren en comfort voor de huid aanbrengen.
 
 
Hoe doet hij dat ?

Dankzij de drievoudige actie formule van Cicalfate+ Littekengel:

>wordt het litteken beschermd: dat is de werking van dimethicone, het bestanddeel bij uitstek voor verbetering van het aanzicht van littekens
**.

>helpt het aspect van het littkeken te verbeteren. De formule helpt om een goed hydratatieniveau te behouden dankzij de combinatie van hyaluronzuur en het postbiotische bestanddeel [C+-Restore]™

>wordt het comfort van de huid verbeterd dankzij de eigenschappen van het Thermaal water van Avène, dat verzachtend en anti-irriterend werkt.


 
Littekenmassage

Eau Thermale Avène brengt zijn nieuwe deskundige oplossing: een gel gecombineerd met een massagemethode om het aspect van oppervlakkige littekens te herstellen en te verbeteren.

Ontdek Cicalfate + Littekenmassage Tutoriel**: Mustoe TA, et al. International Clinical Recommendations on Scar Management. Plast Reconstr Surg. 2002; 10(2):560-71 & Kim S-M, et al. Silicone-based Products for Prevention of the Postoperative Scars. Korean Med Sci 2014; 29: S249-253.

20200554

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.