24/11/2020 - Dossiers

STERIELE COSMETICA, EEN FORMIDABELE OPLOSSING

Uw huid is veeleisend, waardoor ook u steeds veeleisender wordt voor de verzorgingsproducten die u gebruikt.
Net als uw huid wenst ook u enkel de essentie: verzorgingsproducten die de huid verzachten, regenereren en ervoor zorgen dat ze weer comfortabel aanvoelt.
Gedaan met compromissen, noch over de betrouwbaarheid van het product tijdens de volledige gebruiksduur, noch over overbodige substanties die uw huid irriteren.
Met de Cosmétique Stérile-technologie wordt méér juist minder.

 


 
1- MEER ZEKERHEID, MINDER ONGERUSTHEID
 
Een product wordt als “steriel” beschouwd als het aan verschillende voorwaarden voldoet: een steriele formule natuurlijk, maar ook een verpakkingsproces in steriele units en een perfect hermetische flacon om de formule ook op de lange termijn te beschermen.

Om de meest kwetsbare en allergevoeligste huid veilige producten aan te kunnen bieden, hebben de Laboratoires Pierre Fabre een unieke en gepatenteerde verpakking ontwikkeld die de steriliteit van de formule waarborgt, van de eerste tot de laatste dag.


Dankzij deze innovatie kunnen we nog een stapje verder gaan in onze strategie als partner van elke huid, zowel van de hypergevoelige, geïrriteerde, kwetsbaar geworden, atopische als intolerante huid. En omdat ook kinderen met deze problemen te maken krijgen, en verzachting iets is waar iedereen elke dag opnieuw recht op heeft, hebben wij voor onze Steriele Cosmetica ook pompflacons ontwikkeld: het perfecte formaat voor kleine handjes die graag zelf aan de slag gaan.


 

2- MEER HOUDBAARHEID, MINDER BEWAARMIDDELEN (EIGENLIJK ZELFS HELEMAAL GEEN BEWAARMIDDELEN!) 


De perfect hermetische flacon beschermt het verzorgingsproduct tegen lucht en elke andere mogelijke bron van contaminatie.
Zo blijft de formule dag na dag, maand na maand, en zelfs jaar na jaar ongewijzigd! En laat dat nu net een van de grote voordelen van Steriele Cosmetica zijn: er is gewoon geen houdbaarheidsdatum.
Doordat deze innoverende verpakkingen de lucht buitenhouden, kunnen bewaarmiddelen en afgeleide substanties uit de formule geweerd worden.3- MEER STERIELE COSMETICA, MINDER HUIDPROBLEMEN

Deze unieke veiligheidsoplossing werd speciaal voor de allergevoeligste huid ontwikkeld. De Cosmétique

Stérile-technologie werd daarom ook in drie van onze gamma’s verwerkt:


- Het Tolérance Control gamma: Het assortiment dermatologische verzorgingsproducten om de reactiviteit van de hypergevoelige, intolerante en allergische huid onder controle te houden. Het Reinigende gel-lotion, de Verzachtende herstellende balsem en de Verzachtende herstellende crème

 
- Het Tolérance Extrême gamma: het ideale ritueel voor de allergevoeligste huidtypes. De Reinigingsmelk verwijdert make-up in alle zachtheid. Daarna hydrateren en verzachten de Crème (rijke versie) of Emulsie (lichtere versie) de huid langdurig. 

- Het XeraCalm A.D gamma: de beste remedie tegen jeuk en atopisch eczeem van gelaat en lichaam. Het omvat drie verzachtende verzorgingsproducten: het Verzachtend concentraat, de Vetinbrengende crème en de Vetinbrengende balsem.
 


Deze productlijnen, die zich onderscheiden door hun uitstekende tolerantie, dragen een specifiek logo waardoor ze in het winkelrek beter opvallen. Dit logo staat voor zuiverheid, dé garantie op extreme veiligheid.
We zijn heel trots op deze innovatie, want daardoor kunnen we onze kostbare bestanddelen optimaal benutten, zodat we elke dag opnieuw een ideale partner zijn voor uw huid en haar specifieke problemen
 
 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.