av_tolerance_juliet_3900-16x91440X670
Verzorgingsproducten die de genialiteit van de huid nabootsen

BIOMIMETICA Verzorgingsproducten die de genialiteit van de huid nabootsen

De huid is geniaal. Wat als een biomimetische huidverzorging de samenstelling zou kunnen nabootsen?  

De huid weet wat ze nodig heeft, ze weet wat goed voor haar is.
\nZe beschermt zich van nature tegen aanvallen van buitenaf dankzij haar huidbarrière en weet wat ze elke dag nodig heeft om gehydrateerd en gezond te blijven. 
\nZe is dan ook van nature onze beste inspiratiebron.

Om elk huidtype te verzorgen, gevoelig of niet, toonden onze experts aan dat een nabootsing van de bestanddelen en van de natuurlijke beschermingsstructuur van de huid optimale voordelen biedt. Dit noemen we de biomimetica.
\n Het hydraterende vermogen van een mimetische formule van de huid gaat bijvoorbeeld veel verder dan een klassieke formule en dit zonder siliconen die de poriën verstoppen en die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.
\nDe huid is intelligent en respecteert zichzelf, u hoeft haar alleen maar te observeren om tot de essentie te komen.

av_tolerance_juliet_3859-2-1x1

Wat is de biomimetica eigenlijk?

De huid wordt dagelijks op de proef gesteld. De omgeving, temperatuurschommelingen, vervuiling of zelfs stress en vermoeidheid hebben een impact op de kwaliteit van onze huid. Ze raakt uitgedroogd en kan zelfs oncomfortabel gaan aanvoelen.

Dit is waar de biomimetica op tussenkomt. Door de natuurlijke samenstelling van de huid na te bootsen, kunnen we dankzij deze aanpak de huid ingrediënten met hoge tolerantie van 100% natuurlijke oorsprong aanbieden. De biomimetica liet zich inspireren door de huid en bootst haar natuurlijke beschermende kracht na om vernieuwende huidverzorgingsproducten te ontwerpen.

Biomimetische huidverzorging bevat ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn, zoals water, lipiden, eiwitten, suikers en mineralen. Uw huid is dus van nature in symbiose met deze producten, die ze " herkent " en weet te gebruiken om haar natuurlijke barrière te versterken.
\n 

DE TROEVEN VAN BIOMIMETISCHE VERZORGINGSPRODUCTEN

DE TROEVEN VAN BIOMIMETISCHE VERZORGINGSPRODUCTEN

Mijn zorg, deze held!

100%ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Hoge Tolerantieverzorging met een formule die perfect op de huid is afgestemd
Het essentiëlehuid- en milieuvriendelijke formule

Biomimetica is weten hoe je de genialiteit van de natuur kunt nabootsen om te vernieuwen en de huid tegelijk te beschermen

Katia RavardHoofd transversale projecten & biomimetica Eau Thermale Avène

Tolérance Hydra-10 Biomimetische verzorging

Ontdek TOLERANCE HYDRA-10, de 1ste biomimetische hydraterende verzorging van 100% natuurlijke oorsprong. Geformuleerd om perfect op uw huid afgestemd te zijn.

Meer hierover
Terug naar boven