Bestanddeel

I-modulia®

In het hart van het thermaal bronwater van Avène zit een uniek en veelzijdig actief bestanddeel, een bron van verzachting voor de droge en atopiegevoelige huid..
I-modulia® is de eerste biotechnologische actieve stof met meerdere eigenschappen, afkomstig van thermaal bronwater van Avène. Het werkt rechtstreeks in op de factoren die een rol spelen bij atopisch eczeem.
Dit unieke postbiotische actieve bestanddeel werkt anti-irriterend, vermindert de jeuk en stimuleert het afweersysteem van de huid.
Oorsprong: Biotechnologisch
Bron: Frankrijk
Patent: Gepatenteerd actief bestanddeel*
av_xeracalm-ad_page-gamme 500x500

I-modulia® : terug naar de bronnen 

Eau thermale d'Avène is een schatkamer... maar wat is het geheim achter zijn
anti-inflammatoire eigenschappen?

Naast zijn minerale erfgoed ontleent het zijn doeltreffendheid aan zijn biologische geschiedenis .

Onze onderzoekers hebben een originele microflora geïdentificeerd die alleen leeft in het zeer diepe en zuivere water van de Avène: Aquaphilus dolomiae. Uit dit specifieke micro-organisme is men erin geslaagd I-modulia® te extraheren, het eerste biotechnologische actieve bestanddeel dat is afgeleid van Eau thermale d'Avène:

Dit multicompetente bestanddeel, het resultaat van meer dan 12 jaar multidisciplinair onderzoek, werkt rechtstreeks in op de jeuk van de droge en atopiegevoelige huid.

Na jaren van onderzoek hebben wij een biologisch actief bestanddeel met uitzonderlijke eigenschappen ontwikkeld. Het werkt direct in op jeuk en heeft het unieke vermogen om de droge, zeer droge en atopische huid te kalmeren.

NATHALIE CASTEX-RIZZI, PHD
NATHALIE CASTEX-RIZZI, PHDHoofd Farmacologie, afdeling Wetenschappelijke Evaluatie

Een begaafde ... en multi-competente aanwinst!

I-modulia®, dat is het anti-jeukbestanddeel bij uitstek om de droge huid die vatbaar is voor atopische dermatitis te verlichten.

Atopische dermatitis of atopisch eczeem is een chronische ontstekingsziekte met afwisselende fasen van opstoten en rustperiodes. Het is een vicieuze cirkel... Het begint altijd met een droge huid, wat kan leiden tot jeuk (ook pruritus genoemd) en een tekortschietende huidbarrière. Je huid laat dan allergenen en irriterende stoffen " binnen ". . Het resultaat? Uw immuunsysteem is ontregeld, het microbioom van de huid raakt uit balans en er ontstaan ontstekingen.

Het actieve bestanddeel van natuurlijke oorsprong, verkregen uit fracties vanAquaphilus dolomiae, I-modulia®werkt direct in op de cellulaire mediatoren om deze hyperactiviteit van uw huid te moduleren

Als anti-irriterend middel heeft het een directe werking op de jeuk , de roodheid en het afweersysteem van de huid .

 

av_xeracalm_soothing concentrate_social_8_post_3282770114201_ld 472x472

VOOR UW HUID

STOP jeuk

Een droge, zeer droge of atopische huid betekent bijna altijd jeuk en een oncomfortabele huid.

De hoogwaardige verzorgingsprocuten van XeraCalm A.D. zijn speciaal ontwikkeld om jeuk te verlichten, in te werken op droogheid en de huidbarrière te herstellen. Samengesteld met ingrediënten die gekozen zijn vanwege hun onschadelijkheid, zijn ze ideaal voor de huid van baby's, kinderen en volwassenen.

Zoals u kunt zien: I-modulia®, ons eerste postbiotisch actief bestanddeel dat wordt gewonnen uit thermaal bronwater van Avène, is het sleutelbestanddeel van deze ultraverzachtende behandelingen!

Het resultaat? De huid wordt onmiddellijk, blijvend en veilig verlicht en beschermd. Het hele gezin kan eindelijk van gemoedsrust genieten dankzij de efficiëntie van zero krabben vanaf 5 dagen (1).

Jeukt het echt erg? Eis uw recht op verzachting op!

Jeukt het echt erg? Eis uw recht op verzachting op!

Ontdek onze ultra-innovatieve hygiëne- en vochtinbrengende producten, ontworpen voor de droge en atopiegevoelige huid. Alles om maar niet meer te krabben!

ONTDEK XERACALM A.D
test

ONTDEK ONZE INGREDIËNTEN

De ingrediënten van onze verzorgingsproducten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun doeltreffendheid.

[C+-Restore]™

AV_CICALFATE_Representation-C--Restore_png 500x500

Het eerste postbiotische herstellende actieve bestanddeel afgeleid van Thermaal water van Avène. Het versnelt de huidvernieuwing aanzienlijk.

Meer zien

Thermaal water van Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Dankzij de unieke minerale en biologische samenstelling werkt het bijzonder verzachtend en herstellend in op de huid. Het brengt de huid weer perfect in balans.

Meer zien

D-Sensinose™

AV_TOLERANCE-CONTROL_Representation-D-Sensinose_png 500x500

Gepatenteerd* postbiotisch actief bestanddeel op basis van Thermaal water van Avène. Onmiddellijke, extreem kalmerende werking op alle huidsensaties.

 

Meer zien

*Patent aangevraagd

(1) Gemiddelde tijd tot het verdwijnen van pruritus. Fase IV-studie bij 1711 patiënten (Frankrijk, DOM-TOM, Italië). Bij 75% van de patiënten werd XeraCalm A.D gebruikt slechts 1-2 keer per dag gedurende 7 dagen bij de indicatie pruritic xerosis.

Terug naar boven