A-Oxitive OGEN Gladstrijkende oogomtrek

Revitaliseert - Heldert op - Verfrist

Deze verzorging met gladmakend effect is geschikt voor de huid van de oogcontour. Het zet de uitstraling van de huid rondom de ogen kracht bij en zorgt voor een verkwikte aanblik bij het ontwaken.

Gladmakend effect, zet de uitstraling van de huid extra kracht bij

Ontgiftend, gladmakend, verhelderend.

Pompfles

Ideaal voor Volwassenen

Huidtype Alle huidtypes

Behoefte Tegen rimpels

Gemaakt in Frankrijk

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Uw stralende teint dag na dag beschermen en accentueren.

Gebruiksfrequentie

Een keer per dag

Tips voor het aanbrengen

Verdeel 's avonds een kleine hoeveelheid A-Oxitive gladstrijkende verzorging voor de oogomtrek op de vingertoppen en breng het al deppend aan op de huid van de oogomtrek. Verdeel het product op de huid bij de wenkbrauwen en onderaan de onderste wimperrand.

KLINISCHE RESULTATEN
KLINISCHE RESULTATEN

Een compleet dag- en nachtritueel voor een optimaal effect.

• Versterkt de glans (+57%)¹
• Vermindert tekenen van vermoeidheid (-30%)¹
• Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels (-27%)¹

¹Klinische studie op schaal - 42 proefpersonen - 1 toepassing per dag, 's avonds, van de Oogcontourcrème gedurende 28 dagen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een uniek complex van actieve bestanddelen om oxidatieve stress te helpen bestrijden en de uitstraling extra kracht bij te zetten.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). BUTYLENE GLYCOL. POLYSORBATE 40. SQUALANE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. SORBITAN PALMITATE. 1,2-HEXANEDIOL. BHT. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. DISODIUM EDTA. OLEOYL DIPEPTIDE-15. OLEOYL TETRAPEPTIDE-31. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. XANTHAN GUM

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

ProVitamine E

ProVitamine-E

Een door Pierre Fabre Dermocosmétique gepatenteerd actief bestanddeel. Stabiele vorm van vitamine E. Gaat oxidatieve stress tegen door de vorming van vrije radicalen en DNA-schade die gepaard gaat met oxidatie te voorkomen.

Retinaldehyde

Retinaldehyde

Directe voorloper van retinoïnezuur, de dermatologische werkzame stof bij uitstek. Vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekjes en oneffenheden, gaat eventuele huidverkleuring tegen door de kans op hyperpigmentatie tot een minimum te herleiden, en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Retinaldehyde is hét actieve bestanddeel bij uitstek tegen huidveroudering waarvan de antirimpelwerking klinisch is bewezen. Het is echter foto-instabiel, d.w.z. dat het bij contact met UV-licht wordt afgebroken en dus gedeeltelijk zijn werkzaamheid verliest. Voor een optimale werking is het beter het product 's avonds aan te brengen. Wij raden aan het Vermoeidheidsverlichtende oogverzorging ‘s ochtends aan te brengen voor een frisse blik met stralende huid bij de oogomtrek.

Om te weten welk verzorgingsproduct voor oogomtrek geschikt is voor u, moet u weten welk type rimpels u hebt. Gebruik A-Oxitive als dit uw eerste rimpels zijn en u merkt dat uw huid er minder stralend uitziet. Kies voor PhysioLift als u blijvende rimpels hebt en als de behandeling ook donkere kringen en wallen moet tegengaan.

Het is raadzaam om te beginnen met de verzorging van de oogomtrek. Dit is het klassieke stramien:

1. serum,
2. verzorging van de oogomtrek
3. gezichtsverzorging.

love salmon-2x

DUURZAME ONTWIKKELING

Dit is een belangrijk aandachtspunt voor ons. We werken hier elke dag aan, met oog op morgen.

Onze engagementen ->

Terug naar boven