CLEANANCE Exfoliërend serum A.H.A

Vermindert restsporen - Vernauwt de poriën - Vermindert onvolkomenheden

Exfoliërend gezichtsserum met een duo van natuurlijke zuren die doeltreffender* zijn dan salicylzuur. Voor een verfijnde huidtextuur, al vanaf de tiende dag**.

Verfijnde huidtextuur vanaf 10 dagen**.

Anti-onzuiverheden, anti-litteken, verfijnde huidtextuur

Pipetflesje

Ideaal voor Volwassenen

Huidtype Acne gevoelige huid - Huid met onvolmaaktheden - Gevoelige huid

Behoefte Tegen onzuiverheden - Tegen vlekken

Gemaakt in Frankrijk

Toepassing

Gebruiksfrequentie

1 tot 2 keer per dag

Eén of twee keer per dag, 's ochtends en/of 's avonds aanbrengen op een schone en droge huid van gezicht, hals en decolleté, waarbij de oogcontouren vermeden worden.
Alleen of in combinatie met uw huidverzorgingsroutine.

Ingrediënten Ingrediënten

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. SUCCINIC ACID. LACTIC ACID. SODIUM HYDROXIDE. GLUTAMIC ACID. SODIUM BENZOATE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Melkzuur

Melkzuur

Een exfoliërend ingrediënt afgeleid van fruitzuren dat de huid diep reinigt zonder deze uit te drogen.

Resultaten

Effect van een nieuwe huid, al vanaf de tiende dag.¹

¹Praktijktest - 74 vrijwilligers - 's ochtends en/of 's avonds aangebracht.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Your reviews on  CLEANANCE Exfoliërend serum A.H.A

Your reviews on CLEANANCE Exfoliërend serum A.H.A

Vertel ons alles, jouw mening is belangrijk voor ons.

4.6
100%

zouden dit product aanbevelen aan een vriend

Mening 1 over 15
TOP PRODUCT

Ik heb onlangs het Cleanance Exfoliërend Serum geprobeerd en ben echt onder de indruk! Mijn huid voelt veel zachter en gladder aan na slechts een paar weken gebruik. Het serum helpt effectief bij het verminderen van onzuiverheden zonder mijn gevoelige huid te irriteren. Het is makkelijk aan te brengen en trekt snel in, wat perfect is voor mijn drukke ochtendroutine. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een milde, maar krachtige oplossing voor een egale en stralende huid!

Meer lezen
een cadeau voor je huid.

Ik mocht dit product uittesten.

Aangezien ik een gevoelige huid heb en last heb van (ja hoor) onzuiverheden moest het wel een veilig en natuurlijk product zijn. Je mag het 1 tot 2x per dag aanbrengen op je gezicht, hals..
De eerste dagen moest mijn gelaat er erg aan wennen (lees: roodheid) maar naarmate de tijd vorderde en ik het 1x ipv 2x aanbracht verdween dit en voelde mijn huid zachter aan en oogde mijn poriën een stuk kleiner. Ik vind het een aanrader maar je moet zelf een beetje testen hoeveel je wanneer aanbrengt. Mocht het toch te intensief zijn kan je het ook gewoon plaatselijk aanbrengen om bv puistjes.
Het is ook hygiënisch (belangrijk voor een gevoelige huid!) aangezien het is te gebruiken met een pipet waardoor het makkelijk te doseren is.

Meer lezen
Fantastich producht

Ik heb de kans gekregen dit product te testen en ben hier super tevreden van. Ik had bovendien nog geen ervaring met Avène producten.
Het serum heeft een zeer lichte structuur en je voelt het echt niet op je huid.
De geur is neutraal wat aangenaam is.
Mijn poriën zijn duidelijk verminderd en de vlekjes van mijn acne is ook goed verdwenen. Bovendien geeft het een enorm mooie glow.
Onder make up is het niet aan te raden want uw huid 'vervelt' precies een beetje omdat het volgens mij de dode huidcellen afstoot.

Meer lezen
Fijn Serum

Mijn dochter gebruikt sinds enkele weken het Serum en is hier zeer tevreden over. Voor ze het Serum gebruikte had ze enorm veel last van acne op haar voorhoofd. Sinds het gebruik van het product heeft er veel minder last van onzuiverheden op haar gelaat. We mochten dit product testen en zijn er zeer tevreden over. Het Serum is makkelijk aan te brengen , wrijft goed uit en is niet plakkerig. Het product is kleur-en geurloos. En sinds het gebruik is de huid ook veel zachter.

Meer lezen
Aangenaam product!

Ik heb onlangs de kans gehad om dit serum te testen en ik ben zeer blij met het product. Het voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Ik gebruik het nog steeds elke dag.

Voor mijn gevoelige, onzuivere, gemengde huid was dit een ideaal product om te testen. Met de pipet kan je dit eenvoudig op de huid aanbrengen.Het serum is vloeibaar en niet plakkerig of vettig, en voelt waterachtig aan (wellicht ook door het thermaal water, wat heel fijn is). Het serum wordt snel door de huid opgenomen. Ook heb ik geen irritatie ondervonden die bij sommige serums optreedt. Er is geen vreemde geur en het voel comfortabel op de huid.

Na een paar weken gebruik merkte ik dat mijn huid iets gladder en zachter aanvoelde. Als je een gevoelige huid hebt, zou ik dit serum zeker aanraden.

Meer lezen
Terug naar boven