Cleanance HYDRA Verzachtende Wascrème

Hydrateert - Kalmeert - Voedt - Reinigt

Deze reinigende verzorging laat de huid die droog en geïrriteerd is als gevolg van medische anti-acnebehandelingen, weer aangenaam aanvoelen.

Verzacht de huid die geïrriteerd aanvoelt.

Reinigt, voedt, verzacht.

Fles

Ideaal voor Tieners - Volwassenen

Aangepast De nek

Huidtype Huid met onvolmaaktheden - Gevoelige huid - Geïrriteerde huid

Behoefte Reiniging - Tegen irritaties - Hygiëne

Gemaakt in Frankrijk

Milieu-impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Verpakking

Recycleerbare verpakking (volgens sorteerinstructies Frankrijk die plaatselijk kunnen verschillen)

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Productie

Vervaardigd in een ecologisch erkend productievestiging***

***volgens de ISO 14001-norm of ECOVADIS

Maatschappelijke impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Product vervaardigd te Frankrijk

Door dit product te kopen, draagt u bij tot de verdere ontplooiing van onze maatschappelijke en milieugerelateerde engagementen:Thermaal Water van Avène

* Samen met dermatologen, via de Euromelanoma-vereniging die door Europese dermatologen is opgericht om informatie over de prevent ...ie van huidkanker te beschikbaar te stellen en te delen.

* Samen met patiënten van ‘Tout le Monde contre le Cancer’ (Verenigd tegen Kanker) en ‘Association Ichtyose France’.

* Samen met lokale overheden en stakeholders van APIA: ‘Association for the Preservation of the Impluvium of the Waters of Avène’ (Vereniging voor het Behoud van het Impluvium van de Waterbronnen van Avène), die alle vrijwillige plaatselijke initiatieven ter bevordering van duurzaam bosbeheer, verantwoorde landbouw van natuurlijke hulpbronnen en het behoud van het plaatselijke natuurlijke erfgoed aanmoedigt en coördineert.

* Samen met ‘PUR PROJET’, een sociale onderneming die zich inzet voor het herstel van mariene ecosystemen in Indonesië. Onze verbintenissen

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Om u te helpen de uitdrogende effecten van anti-acnemedicatie te compenseren.

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Tips voor bij het aanbrengen

Aanbrengmethode: Breng 's ochtends en/of 's avonds aan op de vochtige gezichtshuid en gebruik de vingertoppen om het product te laten schuimen. Verdeel over het gezicht en de hals met cirkelvormige bewegingen, spoel grondig af en dep daarna het gezicht voorzichtig droog. Spray tot slot het verzachtende Thermaal Water van Avène in het gezicht.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Ontwikkeld om de levenskwaliteit tijdens acnebehandelingen te verbeteren

• Cleanance HYDRA Verzachtende Wascrème kalmeert de huid aanzienlijk na 7 dagen gebruik¹
De huid is zichtbaar:
• Meer gehydrateerd en verzacht 91%²
• Comfortabeler 95%²

¹Doeltreffendheidsonderzoek uitgevoerd bij 43 proefpersonen die een orale of topische medische behandeling ondergingen, 2 toepassingen/dag gedurende 28 dagen. Zelfbeoordeling van toepasselijke symptomen (opvliegers, jeuk, trekkerig gevoel) na 7 dagen.
²D

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Uw ritueel voor het kalmeren en reinigen van de huid die verzwakt en uitgedroogd is door anti-acnemedicatie. VERZORGINGSRITUEEL

Uw ritueel voor het kalmeren en reinigen van de huid die verzwakt en uitgedroogd is door anti-acnemedicatie.

REINIGEN

VERZORGINGSRITUEEL Cleanance HYDRA Verzachtende Wascrème
Cleanance HYDRA Verzachtende Wascrème

KALMEREN

VERZORGINGSRITUEEL Cleanance HYDRA Verzachtende Wascrème
Thermaal Water van Avène Spray

HYDRATEREN EN VOEDEN

VERZORGINGSRITUEEL Cleanance HYDRA Verzachtende Wascrème
Cleanance HYDRA Verzachtende Crème
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een combinatie van op maat gemaakte actieve bestanddelen, geselecteerd voor de huid die verzwakt en uitgedroogd is door anti-acnemedicatie.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). WATER (AQUA). GLYCERIN. SODIUM COCOAMPHOACETATE. COCO-GLUCOSIDE. SODIUM MYRISTOYL GLUTAMATE. GLYCOL DISTEARATE. GLYCERYL OLEATE. SODIUM CHLORIDE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLEATE. GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCERYL STEARATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PROPANEDIOL. SALICYLIC ACID. SODIUM BENZOATE. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TRIDECETH-6

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Glycoleol

Glycoleol

Voorloper van essentiële huidlipiden (vetzuren, cholesterol, ceramiden). Bevordert de natuurlijke lipidensynthese van de huid om droogheid tegen te gaan.

Dextraansulfaat

Dextraansulfaat

Met huidkalmerende en -ontzwellende werking. Kalmeert de huid die geïrriteerd aanvoelt en vermindert roodheid.

VEELGESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Het is belangrijk dat u uw huid niet irriteert bij het reinigen. Kies hiervoor een verzachtende reinigingscrème die speciaal is samengesteld om de bijwerkingen van anti-acnebehandelingen te compenseren, zoals Cleanance HYDRA. Na het spoelen neutraliseert u de hardheid van het water met een verstuiving van thermaal water van Avène. Vergeet ook niet om 's morgens en/of 's avonds een geschikte vochtinbrengende crème voor de acnehuid aan te brengen om de huid te kalmeren en weer comfortabel te maken, zoals de verzachtende Cleanance Hydra crème.

U kunt de Cleanance HYDRA wascrème gebruiken om lichte make-up te verwijderen, inclusief oogmake-up. Als uw make-up echter intenser is, raad ik de Reinigers Oogmake-up remover voor waterproef make-up aan, die meer geschikt is voor waterbestendige make-up.

Cleanance HYDRA wascrème is een reinigingsproduct dat geschikt is voor een zachte reiniging van het gezicht of het lichaam waarvan de huid verzwakt is door uitdrogende behandelingen. Wees voorzichtig met de temperatuur van het water, heet water zal de droogheid en irritatie van uw huid verhogen, lauw water wordt zelfs aanbevolen.

love salmon-2x

THERMAAL WATER VAN AVÈNE

Actief water, een bron van innovatie

Ontdek het hier ->

Terug naar boven