Cleanance MASK peelingmasker

Matteert - Zuivert - Vermindert overtollig talg

Aanvullende 2-in-1 absorberende en exfoliërende verzorging, speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere huid. Scrubt onzuiverheden weg en matteert de huid voor een egalere teint en gladdere huidstructuur.

Patent aangevraagd.

Huidzuiverende, matterende en verzachtende werking.

Tube

Ideaal voor Tieners - Volwassenen

Huidtype Vettige huid - Huid met onvolmaaktheden

Behoefte Tegen onzuiverheden - Tegen glimmen

Gemaakt in Frankrijk

Toepassing
Toepassing

Voor eens en altijd komaf maken met een glimmende huid, puistjes en mee-eters.

Gebruiksfrequentie

1 tot 2 keer per week

Tips voor bij het aanbrengen

Breng 1 tot 2 keer wekelijks aan op de zeer droge gezichtshuid en laat gedurende 5 minuten inwerken. Breng aan op de vochtige huid en masseer lichtjes in met cirkelvormige bewegingen. Spoel grondig af en dep de huid voorzichtig droog. Spray tot slot het verzachtende Thermaal Water van Avène in het gezicht.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Doeltreffend voor de vette huid of de huid met neiging tot acne

• Cleanance MASK matteert de huid onmiddellijk en houdt tot 2 uur lang aan na applicatie¹
De huid is zichtbaar:
• gladder en gezuiverd voor 98% van de gebruikers²
• Zachter en frisser voor 95% van de gebruikers²

¹Biometrische studie uitgevoerd bij 12 proefpersonen met een vette huid - meting van de LI (lipidenindex) - eenmalige toepassing.
²Consumententest bij 82 proefpersonen, 2 toepassingen per week gedurende 15 dagen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een combinatie van innovatieve actieve bestanddelen, speciaal geselecteerd omwille van hun doeltreffende werking op de gevoelige vette huid of de gevoelige huid met neiging tot acne.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). KAOLIN. CETEARYL ALCOHOL. TRIETHYLHEXANOIN. GLYCERYL STEARATE. GLYCOLIC ACID. SODIUM HYDROXIDE. WATER (AQUA). CELLULOSE ACETATE. CETEARETH-33. CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). ZINC GLUCONATE. BISABOLOL. CETRIMONIUM BROMIDE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. PYRIDOXINE HCL. SALICYLIC ACID. SODIUM CHLORIDE. XANTHAN GUM

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Witte klei

Witte-klei

Witte klei, ook bekend als kaolien, is rijk aan kiezelzuur en helpt bij het zuiveren en absorberen van overtollig talg van de gemengde tot vette huid zonder deze uit te drogen.

Monolaurine

Monolaurine

Talgregulerend actief bestanddeel met teintmatterende werking: vermindert de overmatige aanmaak van talg en zorgt voor een matte, minder glimmende teint.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Voor de gemengde huid is het vaak nodig om 2 verschillende maskers te gebruiken. 1 voor de vette huid op de T-zone en 1 hydraterend gezichtsmasker op de wangen en de hals. U kunt dus Cleanance MASK aanbrengen op de T-zone en het Verzachtend verhelderend masker op de rest van het gezicht en de hals.

Acne op de bovenrug vereist regelmatige en zelfs dagelijkse verzorging. U kunt Cleanance MASK dus een- tot tweemaal per week gebruiken, maar dan wel naast een zuiverende reinigingsgel zoals Cleanance Reinigende gel en een verzorging die zich speciaal richt op de huid met neiging tot acne, zoals Cleanance Comedomed.

Cleanance MASK heeft het voordeel dat het zachte microparels bevat die voor een zachte exfoliatie zorgen. Daarom wordt aanbevolen het product met lichte cirkelvormige bewegingen in te masseren en grondig af te spoelen. Ook kunt u nadien nog een licht vochtig sponsje gebruiken om het overtollige product te verwijderen. Aanvullende tip: verstuif als laatste stap het Thermaal Water van Avène royaal over het gezicht, of brengeen in Thermaal Water van Avène gedrenkt kompres aan, perfect voor de verzorging van de vette huid met neiging tot acne, vooral om puistjes (papels) en mee-eters te verminderen.

love salmon-2x

DUURZAME ONTWIKKELING

Dit is een belangrijk aandachtspunt voor ons. We werken hier elke dag aan, met oog op morgen.

Onze engagementen ->

Terug naar boven