Cleanance Micellair water

Verwijdert make-up - Reinigt - Matteert

Dit product hoeft niet te worden afgespoeld en heeft een matterend effect. De gezichtshuid en ogen worden mild gereinigd en onzuiverheden zoals make-up worden verwijderd. Geschikt voor de gemengde tot vette huid, de onzuivere huid of de huid met neiging tot acne.

  • Zuiverend
  • Ontschminkend
  • Parfum
  • Optimale tolerantie.

Biologisch afbreekbare formule.

Reinigt, verwijdert make-up, teintmatterend.

Fles

Ideaal voor Tieners - Volwassenen

Huidtype Vettige huid - Huid met onvolmaaktheden - Gevoelige huid - Gevoelige / overgevoelige huid

Behoefte Reiniging - Make-up verwijderen

Gemaakt in Frankrijk

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Helpt u voor eens en voor altijd komaf te maken met een glimmende huid, puistjes en zwarte puntjes.

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Tips voor het aanbrengen

Breng het product met een wattenschijfje aan op het gezicht en rondom de ogen. Niet afspoelen. Verstuif daarna wat Thermaal Water van Avène in het gezicht voor een verzachtend effect.

Tip van onze expert

Ook een gemengde of vette huid kan gevoelig zijn. Verwijder daarom het product voorzichtig!
De methode:
• Plaats het wattenschijfje tussen pink en wijsvinger.
• Reinig de huid of verwijder make-up door de vingers plat op het wattenschijfje te leggen. Beweeg het vervolgens vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe.
Hierdoor kan de make-up voorzichtiger verwijderd worden dan mocht het wattenschijfje met de vingertoppen vastgehouden worden.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Doeltreffend voor de vette huid of de huid met neiging tot acne

De huid voelt zacht aan, is gematteerd, helder, fris en gezuiverd¹
14 dagenAanzienlijke vermindering van overtollig talg en poriën na 14 dagen²

¹49 vrouwen met een vette, acnegevoelige huid. 2 keer per dag op het gezicht aanbrengen gedurende 29 dagen. Zelfevaluatie.
²Meting met behulp van Sebutape (p<0,001 vs T0), tolerantie- en doeltreffendheidsonderzoek, 49 proefpersonen, 2 toepassingen/dag ge

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een combinatie van innovatieve actieve bestanddelen, speciaal geselecteerd voor hun doeltreffende werking op de gevoelige vette huid of de gevoelige huid met neiging tot acne.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BUTYLENE GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CETRIMONIUM BROMIDE. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Milde micellaire reinigende bestanddelen.

Milde-micellaire-reinigende-bestanddelen.

Een combinatie van mild reinigende bestanddelen die de fysiologische pH-waarde van de gevoelige huid, vette huid, of de huid met neiging tot acne respecteert.

Comedoclastin™

Comedoclastin™

Plantaardig actief bestanddeel met gepatenteerde eigenschappen, ontwikkeld door Pierre Fabre Research. Mariadistelextract werkt in op de epitheelcellen om de vorming van microcomedonen te verminderen en het ontstaan van nieuwe puistjes te voorkomen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Hebt u last van het seborroïsch uitzicht van uw gemengde huid? Cleanance Micellair water biedt de perfecte uitkomst! Zo niet, dan hebt u meer baat bij Avène Micellaire Lotion.

Om waterproof mascara te verwijderen, is het aangewezen een tweefasische make-upremover te gebruiken. Aangezien dit niet het geval is voor het Micellair Water, raad ik u de Intense Oogmake-upremover aan om waterproof mascara op een milde en effectieve manier te verwijderen.

Naast het reinigen en verwijderen van make-up heeft Cleanance Micellair Water het voordeel dat het de huid matteert en overtollig talg vermindert. Dit is het ideale product voor een acnegevoelige huid die snel glimt.

love salmon-2x

THERMAAL WATER VAN AVÈNE

Actief water, een bron van innovatie

Ontdekken ->

Terug naar boven