06/06/2019 - Product Focus

Les Essentiels: het assortiment voor een frisse, sprankelende, mooie en gezonde huid!

les-essentiels-careprogramcover-970x368.jpg


Heeft u een frisse en rustige teint nodig om u zelfverzekerder en rustiger te voelen omdat u een gelaatt heeft dat moe is van het dagelijks leven? Of heb je gewoon een doffe huid, zware ogen?
Trakteer uzelf op een moment van verzorging met het gamma "Les Essentiels" van het Eau Thermale Avène.
 
LES ESSENTIELS: VOOR EEN PERFECTE GLANS

 
Uw huid wordt dagelijks aangetast en heeft comfort nodig. Met natuurlijke rode fruitextracten, zet dit assortiment vermoeidheid om in helderheid.
Het gepatenteerde natuurlijk rode vruchtenextract een combinatie van extracten van frambozen, bosbessen en aalbessen, beschikt over een hoge concentratie aan beschermend, polaire* en stimulerend citroenzuur.De expertise van de Laboratoires Dermatologiques Eau Thermale Avène maakt een dubbele werking mogelijk:

- Versterk de huidbarrière voor een sterkere, zachtere en gekalmeerde huid.
- Boost de celenergie met vitaminen, bescherming tegen oxidatieve stress, bescherming tegen dagelijkse agressies tegen cellen.
                                                                                                                                                 
  
ADVIES: EEN BESCHERMEND EN BOOSTEND RITUEEL VOOR DE GEMENGDE HUID

 
   
 
# 1 VOORBEREIDEN 
met de Spray Thermaal water van Avène
eau-thermale-avene-eau-thermale-thermaalwater-300ml.webp

.Dankzij de natuurlijke verzachtende eigenschappen die door dermatologen worden erkend voor een gezonde huid. Hou de spray op 20 cm van je gelaat en verstuif in een cirkelvormige beweging.


# 2  DAGELIJKS REDYNAMISEREN
met de nieuwe Verfrissende Matterende Fluide
eau-thermale-avene-les-essentiels-fluide-matifiant-fraicheur-50ml-site-internet.webp
 
Om een vermoeide huid te voorkomen, vermindert het de talgproductie van vette zones en hydrateert het de droge zones. De olievrije geltextuur geeft de huid een licht en fris comfort. Het is een uitstekende make-up basis die snel wordt opgenomen en de huid een ideale, gladde en zachte touch geeft!


 
# 3 BOOSTEN EN VERSTERKEN 
met de oogomtrekverzorging anti-vermoeidheid
eau-thermale-les-essentiels-soin-defatiguant-du-regard.webpTe gebruiken als aanvulling op een oogyogasessie (plaats je wijsvinger voor je, blijf ernaar kijken, breng hem dichter naar het midden van je gezicht zonder te stoppen met naar hem te kijken en met behoud van een maximum aan scherpte). Doe 2 series van 10 heen en weer bewegingen voor een sprankelende look van het leven! Voor het aanbrengen drukt u op de drukpunten die de energie stimuleren (op de neus tussen de ogen, op de buitenste ooghoeken en op de binnenste ooghoeken boven de jukbeenderen). Natuurlijk extract van rood fruit stimuleert de celactiviteit en versterkt de barrièrefunctie van de huid.
 

ADVIES: EEN BESCHERMEND EN BOOSTEN RITUEEL VOOR DE DROGE OF ZEER DROGE HUID 

#1 VOORBEREIDEN  

 

 

Het is een concentraat aan energie met natuurlijk frambozen-, bosbessen- en bessenextract dat helpt om onze behoefte aan vitaminen na het ontbijt compleet te maken. Het serum, een fundamentele stap in de gelaatsverzorging, verwijdert tekenen van vermoeidheid en geeft een glow. Het is ook ideaal als basis voor make-up.
 

 

 # 2 REDYNAMISEREN
met de Revitaliserende voedende crème  
eau-thermale-avene-les-essentiels-creme-nutritive-revitalisante-50ml-site-internet.png
 
soins-essentiels-visage-creme-nutritive-riche.pngOm het Serum stralende compleet te maken, breng je de nieuwe revitaliserende crème aan als je een droge en vermoeide huid hebt. Het is een concentraat aan energie met natuurlijk frambozen-, bosbessen- en bessenextract dat helpt om onze behoefte aan vitaminen na het ontbijt compleet te maken.
Dankzij een selectie van verzachtende en kalmerende oliën zonder vettig of kleverig effect, vermindert het het trekkerige gevoel.

In het geval van een zeer droge huid, kunt u de Revitaliserende voedende rijke Cream gebruiken


# 3 BOOSTEN EN VERSTERKEN 
met de oogomtrekverzorging anti-vermoeidheid
eau-thermale-les-essentiels-soin-defatiguant-du-regard.webp
Hetzelfde product als voor het ritueel van de gemengde huid, dus zelf oefeningen doen om tekenen van vermoeidheid en zware ogen te verminderen.


 
     
 ALS AANVULLING OP DE TWEE RITUELEN het Verzachtend masker.  
eau-thermale-avene-les-essentiels-masque-apaisant-50ml-site-internet.webp

Om uw huid weer te boosten en te versterken kunt u het nieuwe Verzachtende masker 2 tot 3 keer per week gebruiken. Perfect in periodes van intense vermoeidheid om de huid weer een energieboost te geven in alle zachtheid. Laat 15minuten in de huid werken en verwijder nadien het overtollige product, zonder spoelen.

                                                                      
eau-thermale-avène-body-rituel_body.png
 

* Natuurlijke bestanddelen van het celmembraan en de huidbarrière. De polaire lipiden staan in voor de bescherming, dichtheid, comfort en soepelheid van de huid. De polaire lipiden uit het Natuurlijk rodevruchtenextract imiteren de werking van de polaire lipiden van de huid zelf.


20190425

 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.