Hoe vervaagt u roodheid in het gezicht?

Sommigen zullen zeggen dat het niets is, maar wij weten dat elke dag leven met roodheid en bang zijn voor blozen een echt probleem kan zijn. Het goede nieuws is dat er bondgenoten zijn waarop u kunt rekenen om roodheid te helpen vervagen en uw gezichtshuid langdurig te kalmeren. Hier zijn al onze tips om weer vertrouwen in uw huid te krijgen.

De juiste ingrediënten kiezen voor een verzorging tegen roodheid

Hebt u een neiging tot flushes en bloost u soms " voor niets "? Hebt u last van rosacea, de pathologie die permanente roodheid in het gezicht veroorzaakt? In beide gevallen is het een must om producten te kiezen die geschikt zijn voor een huid die gevoelig is voor roodheid. Deze dermocosmetica moeten een minimum aan ingrediënten bevatten, om niet het risico te lopen uw reactieve huid nog gevoeliger te maken.
 
De actieve bestanddelen moeten worden geselecteerd op hun doeltreffendheid tegen roodheid. Zo is HMC (Hesperidin Methyl Chalcone) een bestanddeel dat de microcirculatie van de huid kan bevorderen. Dit helpt om roodheid op de wangen en op de rest van het gezicht te vervagen. TRP-REGULINTM vermindert de reactiviteit van de huid en voorkomt zo roodheid.

 

av_peaux-sensibles_produits_echantillons_1x1 472x472
av_peaux-sensibles_nettoyer-visage_1x1 472x472

Zacht reinigen voor meer comfort

Gezichtsreiniging is een zeer belangrijk onderdeel van de huidverzorging. Verwaarloos deze stap dus niet en kies een geschikt hygiëneproduct voor een kalmerend ritueel. Kies een product met een textuur die is aangepast aan uw huidtype en de gevoeligheid, bij voorkeur een melk- of gellotion in plaats van een micellair water.
U hebt het juiste product nodig, maar ook de juiste gebaren om te reinigen zonder te irriteren. Breng het bij voorkeur aan met uw vingertoppen en veeg overtollig product voorzichtig af met een zakdoekje indien nodig. Het is de bedoeling om " wrijven " in het gezicht te vermijden, om geen nieuwe roodheid te creëren. Vermijd kraantjeswater, dat te veel kalk of chloor kan bevatten.

Verzachten en beschermen om roodheid in het gezicht te kalmeren

Om onaangename gewaarwordingen, zoals verhitting, snel te verlichten en tegelijk roodheid te voorkomen, kunt u een kalmerend anti-roodheidsmasker aanbrengen. Deze verzorging heeft een drievoudige werking: ze kalmeert onmiddellijk irritatie, hydrateert de huid en geeft actieve bestanddelen af die in de diepte werken tegen roodheid.
 
U moet ook dagcrèmes gebruiken die bescherming bieden tegen aanvallen van buitenaf. Dit zal het makkelijker maken om roodheid gedurende de dag te voorkomen. Sommige producten bieden bijvoorbeeld fotoprotectie, om u te beschermen tegen zonnestralen, die uw huid kunnen irriteren en nog gevoeliger kunnen maken.

av_peaux-sensibles_creme-apaisante_application_1x1 472x472

VRIENDELIJK (EN DESKUNDIG) ADVIES

Een regelmatige verzorgingsroutine invoeren

Het geheim voor doeltreffende resultaten? Regelmaat! Het is belangrijk dat uw huid de tijd krijgt om alle voordelen van de actieve bestanddelen tegen roodheid te voelen. Een nieuw cosmeticaproduct of een fikse reiniging kunnen uw gezicht snel in opstand doen komen en de rode vlag hijsen. Om zeker te zijn van een doeltreffend en langdurig resultaat, moet u geduldig zijn en een tijd lang niet experimenteren met uw huid.

In hetzelfde gamma

ONZE OPLOSSINGEN VOOR EEN RODE HUID

Eau Thermale Avène huidverzorgingsproducten voor de sterk reagerende huid

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachtende crème DAG SPF 30

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachten...

Beschermt - Hydrateert - Vermindert roodheid

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachtende DAG Emulsie SPF 30

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachten...

Beschermt - Hydrateert - Vermindert roodheid

Antirougeurs CALM Masker

Antirougeurs CALM Masker

Kalmeert - Hydrateert - Vermindert roodheid

Probeer mij
Couvrance correctiestick groen

Couvrance correctiestick groen

Maakt de huidtint gelijk - Bedekken

Terug naar boven