16/12/2020 - Nieuwigheden

MASKNE: EEN BEHANDELBAAR PROBLEEM

Het dragen van een mondmasker is nu al enkele maanden verplicht en sinds die regel in voege is getreden, zien we maskers in alle vormen en kleuren: chirurgische of zelfgemaakte maskers, zwart of met leuke prints en kleurtjes...
Maar ze zorgen ook voor flink wat hinder: aandampen van brillenglazen, ontstaan van kleine bultjes onder het masker, transpiratie... U heeft het zelf vast ook gemerkt: een chirurgisch masker en acne gaan niet goed samen!
De vraag is nu: hoe kan u make-up aanbrengen zonder acne te verergeren of terwijl u een acnebehandeling volgt? We stellen hierna enkele gulden regels voor!
Maar eerst even dit: wat is een huid met neiging tot acne nu precies?

Ontoereikende hygiëne, ziekte, ontregelde hormonen? Om het gevecht met acne aan te kunnen gaan, is het van essentieel belang deze huidziekte te begrijpen. Alles wat u daarover moet weten vindt u terug in het Schriftje van onze experts.
Onzuivere huid of niet, masker of niet, make-up gaat sowieso altijd samen met een goed verzorgingsritueel, zowel voor als na het aanbrengen!
Ons Cleanance gamma werd speciaal samengesteld om de huid diepgaand te reinigen. Het helpt puistjes en zwarte puntjes terug te dringen en nieuwe puistjes te voorkomen. Acne een halt toeroepen: dat is nu net de bedoeling van dit gamma!


Hoe acnepuistjes verbergen?

“Twee vliegen in één klap slaan”, dat willen we bereiken door make-up aan te brengen op een acnehuid. Make-up mag acne dan wel tijdelijk camoufleren, de combinatie met een verzorgende behandeling is echt belangrijk als u ook op de lange termijn fraaie resultaten wilt. Het Cleanance Comedomed Concentraat tegen Onzuiverheden bestrijdt puistjes nog voor ze verschijnen en voorkomt dat ze later opnieuw de kop opsteken. Het is dan ook een uitstekende make-upbasis.
Zo bent u alvast goed begonnen. Nu komt het eropaan om met de juiste producten en vooral de juiste techniek acnepuistjes zo goed mogelijk te verbergen.
Ons Couvrance gamma werd speciaal ontwikkeld voor situaties als deze.


1-Corrigeren met kleur: Roodheid tijdens de inflammatoire fase van acne? Paarsige littekens? Bruine vlekken? Met de 3 kleuren van de Correctiesticks heeft u een oplossing voor al deze problemen bij de hand.

2- Een foundation kiezen:
Omdat onze wensen net als onze behoeften al eens verschillen, zijn er verschillende texturen beschikbaar: vloeibare of compacte texturen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.


In detail: welke make-up kiest u voor een huid met neiging tot acne?

Nu uw teint geëgaliseerd is met de Vloeibare Corrigerende Foundation of de Getinte Compactcrème (mat of comfort), kan u puistjes verbergen met de Correctiepenselen. Die kunnen heel nauwkeurig worden aangebracht en zijn ook ideaal om onzuiverheden in de loop van de dag bij te werken.
 
Beëindig uw beautyritueel met een vleugje Mozaïekpoeder, de ideale finishing touch om de make-up te fixeren, matteren en extra reliëf te geven.
U kiest trouwens altijd het best voor niet-comedogene producten, zowel voor make-up als voor verzorgingsproducten. Die formules werden speciaal samengesteld om de huid te laten ademen en perfect te hydrateren.
U heeft het al begrepen: dekkende make-up hoeft de huid echt niet te verstikken. Wij doen er in elk geval alles aan om “acne” te laten rijmen met “vrijheid”!

Kop op, nog even geduld, mondmaskers en alle vervelende bijwerkingen die ermee gepaard gaan zullen vroeg of laat enkel nog een verre herinnering zijn…


 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.