Anti-aging verzorging tegen veroudering Anti-aging verzorging tegen veroudering

Een anti-aging verzorging is een belofte om uw huid jong, fris en mooi te houden. Door uzelf elke dag te verzorgen met een anti-aging crème of een anti-aging verzorgingsproduct kunt u het verstrijken van de tijd tegengaan.

5 Resultaten "Anti-aging verzorging tegen veroudering"

ONTDEK OOK

Hoe brengt u soelaas voor een gezichtsallergie?

Hebt u last van roodheid, trekkerigheid en een prikkend gevoel in uw gelaat na contact met huishoudelijke producten, het aanbrengen van cosmetica of blootstelling aan de zon? Dan hebt u waarschijnlijk een gevoelige, reactieve huid, vatbaar voor .

Om dit ongemak te verlichten, is de eerste reflex om het allergene element te identificeren om het te elimineren of het gebruik ervan te stoppen.

Vervolgens raden wij twee huidverzorgingsrituelen aan om onmiddellijk het warme gevoel en de irritatie op de droge huid te kalmeren:

  1. Breng ongeveer tien minuten kompressen gedrenkt in de Eau Thermale Avène Spray aan op de ontstoken plek, waarbij u regelmatig de spray op de kompressen vernieuwt.
  2. Breng een kalmerende gezichtscrème aan om het ongemak snel en blijvend te verzachten.

Als de huid ooit vochtig aanvoelt en niet droog, gebruik dan plaatselijk de Cicalfate Uitdrogende herstellende Spray.

Meer in het algemeen, om te voorkomen dat de allergische reactie in het gelaat zich herhaalt, moet u geparfumeerde en agressieve reinigingsmiddelen en cosmetica voor de huid vermijden. Kies hypoallergene producten voor de gevoelige en reactieve huid, zoals Tolérance Control Reinigende Gel-Lotion.

Wij raden u ook aan te wachten tot uw huid gekalmeerd is alvorens make-up aan te brengen en te kiezen voor dermocosmetische producten zoals het assortiment Couvrance

Als de allergie van uw gezichtshuid ernstig en/of terugkerend is en het aanbrengen van een kalmerende crème niet voldoende is, aarzel dan niet om uw arts of dermatoloog te raadplegen. Hij of zij kan u doorverwijzen naar een allergoloog om nauwkeuriger te bepalen welke stoffen u niet verdraagt. Dit zal u helpen om de meest geschikte anti-allergiebehandeling te vinden, zoals antihistaminica, om zwellingen, rode plaques, jeuk en huiduitslag te verminderen.

Welke kalmerende crème moet ik kiezen voor de allergische huid van mijn gelaat?

Om de gevoeligheid van de overgevoelige, reactieve, intolerante of allergische huid te beschermen, moeten kalmerende gezichtscrèmes met parfum, essentiële oliën, bewaarmiddelen, kortom: alle stoffen die dit type kwetsbare huid kunnen irriteren, worden vermeden.

Voor de dagelijkse verzorging raden wij u aan te kiezen voor een gezichtsverzorging met een minimalistische samenstelling, zoals ons assortiment Extrême Tolérance. Van Reinigingsmelk tot hydraterende en verzachtende crèmes en maskers, deze producten spelen in op wat de gevoelige huid nodig heeft: focus opnieuw op de essentiële producten.

In geval van een sterk reagerende huid hebben onze laboratoria een assortiment kalmerende Tolérance Control crèmes geformuleerd om het warme gevoel te kalmeren, uitdroging te compenseren en de huidbarrière te herstellen. Dankzij het gepatenteerde actieve bestanddeel D-Sensinose kalmeren deze gezichtscrèmes in minder dan dertig seconden een prikkend gevoel, branderigheid, trekkerigheid en algemeen ongemak. Er werden twee texturen ontwikkeld:

Als uw roodheid gepaard gaat met jeuk en meer lijkt op atopisch eczeem, raden wij u de kalmerende crèmes tegen krabben aan uit het assortiment Xeracalm A.D..

De drie hier genoemde assortimenten kalmerende crèmes maken gebruik van de Cosmétique Stérile ®-technologie, d.w.z.:

  • Een samenstelling met uitsluitend essentiële actieve bestanddelen voor de huid.
  • Een gesteriliseerde formule en steriele blokverpakking.
  • Een perfect hermetisch afgesloten verpakking.

 Tenslotte, als u van plan bent u bloot te stellen aan de zon, smeer u dan ten minste om de twee uur in met een minerale zonnecrème (zonder chemische filters) met een SPF die is aangepast aan uw fototype en aan de hoeveelheid zonlicht.

Terug naar boven