Reinigende gels Reinigende gels

Om uw make-up volledig te verwijderen of om uw gelaat in alle zachtheid te reinigen, is er niets beter dan een reinigende gel voor het gelaat voor de gevoelige huid. Voor uw gelaatsroutine is er een reinigende gel voor het gelaat voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige.

0 Resultaat "Reinigende gels"

ONTDEK OOK

Welke reinigende gel voor het gelaat moet ik kiezen?

De Cleanance reinigende gel voor het gelaat is de ultieme zuiverende behandeling: het verwijdert onzuiverheden en ontstopt de poriën. Deze verstopte poriën verhinderen de talgafscheiding en zijn verantwoordelijk voor onzuiverheden zoals zwarte puntjes, puistjes, microcysten en een glimmende huid.

De Cleanance reinigende gel voor het gelaat helpt de huid om de overproductie van talg te reguleren en zo de vorming van onzuiverheden en acne te beperken. Dit is de beste gezichtsreiniger om de vette huid of huid met neiging tot acne te zuiveren.

De Cleanance Reinigende gel is geschikt voor zowel volwassenen als tieners met een vette huid met onzuiverheden. Deze reinigende gel voor het gelaat voor mannen en vrouwen reinigt grondig met respect voor de gevoelige huid. Deze werd geformuleerd zonder zeep, met een fysiologische pH en 84% natuurlijke ingrediënten. Bovendien bieden deze actieve bestanddelen met thermaal water een ongeëvenaarde sensatie van frisheid en reinheid .

's Avonds verwijdert hetCleanance Micellair Water make-up en reinigt de vette huid en huid met neiging tot acne in één enkele stap.

Bij ernstige acne onder uitdrogende en irriterende behandeling, vervangt u uw gebruikelijke reinigingsmiddelen door de meer kalmerende Cleanance Hydra Wascrème.

Als glimen en puistjes alleen voorkomen op de T-zone (voorhoofd, neus en kin), hebt u waarschijnlijk een gemengd huidtype. Ook een lichtere schuimende geltextuur, zoals de Reinigende Mousse voor het gelaat, brengt de talgproductie op de T-zone weer in balans, zonder de gevoeligheid van de wangen aan te tasten.

Als u een droge huid hebt, gebruik dan een voedende reinigende gel zoals de TriXera Nutrition Voedende Vloeibare Reinigende gel, die geschikt is voor het hele gezin.

Hoe gebruikt u een reinigingsgel?

's Ochtends helpt de Cleanance reinigende gel voor het gelaat om het teveel aan talg dat zich 's nachts heeft opgehoopt te reguleren, vooral wanneer het in contact komt met het hoofdkussen. 's Avonds verwijdert het ook resten make-up, stof en transpiratie.

Voordat u uw gelaat reinigt, moet u uw handen wassen met water en milde zeep om te voorkomen dat bacteriën bij aanraking van de huid worden overgebracht.

De reinigende gel is bijzonder gemakkelijk te gebruiken: een nootje van het tussen de handen geëmulgeerde product is voldoende om het hele gelaat te reinigen.

Maak eerst uw gelaat vochtig met warm water. Zorg ervoor dat het water niet te heet is, want dat kan de huid uitdrogen en/of de talgproductie stimuleren.

Vervolgens laat u de reinigende gel in uw handen schuimen en brengt u deze met ronddraaiende bewegingen aan op het hele gelaat, waarbij u contact met de ogen vermijdt. Voor de gemengde en vette huid, concentreert u zich op de T-zone, die meestal meer verstopt is, en wast u daarna voorzichtig de wangen als die droger zijn, om ze niet te irriteren. Vergeet niet om ook uw hals en decolleté te reinigen, lichaamsdelen die ook gevoelig kunnen zijn voor overtollig talg.

Spoel uw gelaat daarna grondig af met fris water om de poriën te hersluiten. U bent nu van de onzuiverheden af die zich overdag of 's nachts hebben opgestapeld!

Droog uw gelaat vervolgens af met een schone handdoek zonder te wrijven en dep zachtjes om irritatie van de huid te voorkomen.

Eindig de gelaatsreiniging met een verstuiving van de Thermaal Water Spray om kalk- en chloorresten uit het kraantjeswater te verwijderen.

Ten slotte, zelfs als uw huid vet is, is hydratatie essentieel. Ongeacht de aard van uw huid, mag u het aanbrengen van een dagcrème of een nachtverzorging aangepast aan uw noden, niet overslaan.

Hoe de poriën van het gezicht te openen?

Zweet, stof, overtollig talg en make-upresten kunnen de poriën verstoppen en zo onzuiverheden in het gelaat veroorzaken.

Hier zijn twee van onze beautytips om de poriën te openen en de doeltreffendheid van uw dagelijkse gezichtsreiniging te optimaliseren.

Scrub uw gelaat een- tot tweemaal per week met het Cleanance MASK Exfoliërend gezichtsmasker om dode huidcellen te verwijderen. Deze schoonheidsstap is essentieel om de opperhuid van de vette huid en huid met neiging tot acne te vernieuwen.

Na de gezichtsscrub, trakteer uzelf op een stoombad. Bij de laatste methode wordt het gelaat vijf tot tien minuten boven een pan met kokend water gehouden met een handdoek over het hoofd. Deze methode, vergelijkbaar met een inhalatie, is bijzonder doeltreffend voor het openen van de poriën en het aanbrengen van de daarna volgende behandelingen. Als extra bonus stimuleert het de bloedsomloop en laat het de teint stralen. U kunt dit moment van ontspanning mild afronden door uw gelaat te verfrissen met een aangename verstuiving Thermaal Water Spray.

Terug naar boven