De huid van het hele gezin voeden. Vliegensvlug.
TriXera NUTRITION

TriXera NUTRITION

De huid van het hele gezin voeden. Vliegensvlug.

In ons drukke dagelijkse leven is het moeilijk tijd te vinden om voor uw huid te zorgen. Wanneer uw huid echter gevoelig en droog is, moet het lichaam elke dag goed worden gehydrateerd om veel ongemakken te voorkomen: een trekkering gevoel, ongemak, gebrek aan soepelheid.
Het assortiment is ontworpen voor het welzijn van het hele gezin. Het Dermatologisch Laboratorium van Avène innoveert met een totaaloplossing die hygiëne en verzorging combineert om uw leven (en dat van iedereen) gemakkelijker te maken.

Het TriXera NUTRITION-assortiment, de deskundige verzorging met onmiddellijk en langdurig voedende werking, is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid zonder onderliggende pathologie. Een snelle en efficiënte manier om tijd te besparen zonder aan gemak in te boeten.

TRIXERA NUTRITION

ONZE NIEUWIGHEID

Douchecrème

 •  De 2-in-1 oplossing, hygiëne en verzorging
 •  Een rijke en romige formule

Geef uw huid een dagelijkse dosis zachtheid met onze nieuwe relipiderende cleanser! Dankzij de met hydraterende en voedende bestanddelen verrijkte formule voelt de douchecrème aangenaam aan en kalmeert hij onmiddellijk het trekkerige gevoel. Zo heeft u geen behoefte aan meerdere producten in de badkamer. Het is geschikt voor alle droge tot zeer droge en gevoelige huidtypes in het gezin, vanaf zeer jonge leeftijd.

 

 

ONZE NIEUWIGHEID
BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn fantastische verzorging!

24 u¹Hydratatie
96,8%²Kalmeert onmiddellijk het trekkerig gevoel
9,1/10³Algemene beoordeling voor zuigelingen en kinderen

TRIXERA NUTRITION

DE FAVORIETE VERZORGING VAN DE DROGE HUID

Voedende vloeibare melk

 • Gegarandeerde hydratatie 48 u⁴
 • Snel aanbrengen en aankleden

Voelt uw huid trekkerig na het douchen of voelt ze ruw aan? Dan is dit de perfecte verzorging voor u. Het biedt de rijkdom van een crème met een melktextuur die uw droge huid en die van het hele gezin weer comfortabel en soepel maakt. De formule wordt snel door de huid opgenomen zodat u zich onmiddellijk weer kunt aankleden!

 

Mijn verzorgingsroutine na het douchen
DE FAVORIETE VERZORGING VAN DE DROGE HUID

TRIXERA NUTRITION

COMFORTVERZORGING VOOR DE ZEER DROGE HUID

Nutrifluid balsem

 • Gegarandeerde hydratatie 48 u⁴
 • Snel aanbrengen en aankleden

Mensen met een zeer droge huid hebben behoefte aan verzorging met een rijkere textuur en een kalmerende en herstellende werking. Dit is waar de Nutrifluid balsem te hulp schiet: hij zorgt voor een diepe voeding en herstelt het comfort en de soepelheid van uw huid. Dankzij de ultravoedende textuur die verrijkt is met lipiden (maar die zo vloeibaar blijft als een melk), is het aanbrengen van deze verzorging des te aangenamer.

 

COMFORTVERZORGING VOOR DE ZEER DROGE HUID

GETEST EN GOEDGEKEURD

Een vloeibare balsem? Eerlijk gezegd, geloofde ik er niet echt in. Maar toen werd ik aangenaam verrast! Dit product is geweldig! Het hydrateert mijn huid diep zonder vettig aan te voelen. U kunt u nadien meteen weer aankleden. Ik heb de balsem altijd bij me: thuis, op vakantie bij het zwembad. Hij laat me echt nooit in de steek. Een must-have.

Valerie, 47 jaar oud08/11/2017
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES!

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

Ik ben op zoek naar een TriXera NUTRITION product voor

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

Centraal in ons assortiment

 • <h4 class="">S&eacute;lectiose</h4><p>Gepatenteerd actief bestanddeel dat de huidbarri&egrave;re herstelt, de verdamping van water beperkt en de huid minder droog maakt.</p>
  SélectioseGepatenteerd actief bestanddeel dat de huidbarrière herstelt, de verdamping van water beperkt en de huid minder droog maakt.
 • <h4 class="">Een trio plantaardige lipiden</h4><p>Een bestanddeel van plantaardige oorsprong dat de huid langdurig voedt en hydrateert.&nbsp;</p>
  Een trio plantaardige lipidenEen bestanddeel van plantaardige oorsprong dat de huid langdurig voedt en hydrateert. 
 • <h4 class="">Thermaal water van Av&egrave;ne</h4><p>Met kalmerende, verzachtende en anti-irriterende eigenschappen.</p>
  Thermaal water van AvèneMet kalmerende, verzachtende en anti-irriterende eigenschappen.

Omdat het probleem van de droge huid alle generaties treft.

Het hele gezin heeft de juiste verzorging nodig. Groot of klein, man of vrouw, iedereen heeft dezelfde behoeften: doeltreffendheid, handigheid en vooral comfort. De Dermatologische Laboratoria van Avène bieden een oplossing voor de dagelijkse verzorging van iedereen dankzij de lijn  TriXera NUTRITION.

In de formulesamenstelling van deze hygiëne- en verzorgingsproducten worden de bestanddelen zorgvuldig uitgekozen op basis van hun tolerantie, zodat alle huidtypes en zelfs de zeer gevoelige huid de nodige verzorging en absolute bescherming genieten. De bestanddelen werden geselecteerd volgens strikte veiligheidsnormen en met het oog op de ultieme verzorging met optimaal respect en zachtheid voor de huid van het hele gezin. 

De nutri-fluide, een uniek kenmerk van deze productlijn, is typerend voor een nieuwe generatie texturen. Perfect aansluitend op uw alledaagse huidverzorgingsroutine. Bijzonder praktisch in gebruik, zonder een vettig of plakkerig laagje achter te laten bij het aanbrengen: op die manier kunt u zich in een mum van tijd alweer aankleden. 

Een ideale lijn voor het hele gezin!

 

AV_TriXera NUTRITION_Nutri-fluid Balm_1_Instagram_3282770074758_HD

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

Minerale oliën hebben een uitstekend verzachtend/hydraterend effect op de droge huid. Ze verbeteren de barrièrefunctie, ze beschermen en verzachten de huid en ze voorkomen tegelijk irritaties uitgelokt door omgevingsfactoren. Het zijn neutrale, inerte vetten de uitstekend worden verdragen door de huid en geen irritaties uitlokken. Alle dermocosmetische formules van Pierre Fabre die minerale oliën bevatten, voldoen aan de strenge normen op het gebied van cosmetische regelgeving en garanderen een optimale zuiverheid die overeenkomt met de farmaceutische standaarden. De formules van TriXera NUTRITION bevatten geen minerale oliën, maar veresterde oliën van natuurlijke oorsprong. Deze rijke oliën voelen tegelijk licht aan en smelten onmiddellijk bij contact met de huid.

De producten van TriXera NUTRITION herstellen, voeden en verzachten de droge huid dankzij :
- het lipidentrio en Selectiose (met Pierre Fabre-patent) die de huidbarrière herstellen,
- met thermaal water van Avène dat de droge, trekkerige en geïrriteerde huid kalmeert.
Onze farmaceutische experts zijn erin geslaagd vloeibare texturen en doeltreffendheid te combineren. De hoogwaardige producten (voor 48 uur aan hydratatie) hebben een niet-vette, niet-plakkerige textuur waardoor u zich onmiddellijk na het aanbrengen kunt aankleden.

Ja, de producten van TriXera NUTRITION zijn universele vochtinbrengers. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes.

1HI kinetics, 31 personen met droge en zeer droge huid, 1 tot 2 keer aanbrengen per dag. 2Klinisch onderzoek. % tevredenheid van 31 personen. 3Evaluatie van de tolerantie onder dermatologisch, pediatrisch, oftalmologisch en gynaecologisch toezicht. Consumententest bij 31 volwassenen, 33 zuigelingen en kinderen met een gevoelige en droge tot zeer droge huid. 4Evaluatie van het hydraterend effect na 48 uur na 7 dagen

Terug naar boven