06/07/2021 - Dossiers

Innovatie Pierre Fabre : leveringen in de stad met de fiets

In kader van onze Green Mission, zijn we trots jullie de lancering aan te kondigen van onze leveringen per fiets in de stad! 

Dit project is het resultaat van een samenwerking tussen onze afdelingen Logistiek, HR, Marketing en onze transporteur SD Distribution. 

We weten allemaal dat onze steden steeds drukker worden en dat hun luchtkwaliteit niet altijd goed is. Pierre Fabre wil een speler zijn in deze verandering door deel te nemen aan deze innovatieve en duurzame projecten. Op basis van de ervaring van Pierre Fabre met het respecteren van de natuur bij het ontwerp van haar producten, gaat Onze Groep een stap verder en vermindert ze haar impact op de distributie van haar producten. De laatste kilometers van onze producten, van distributiemagazijnen tot klanten, worden nu per fiets afgelegd.

Het eerste proefproject voor de levering in de stad per fiets is in 2020 van start gegaan in Antwerpen en in 2021 volgde Brussel. Vandaag wordt al 50% van de leveringen met de fiets gedaan en wij streven naar 80% tegen het einde van het jaar. De resterende 20% van de leveringen zal worden gedaan door bestelwagens die op CNG (Eco-fuel) rijden. 

In Brussel dragen twee fietsen tot eind september de kleuren Eau Thermale Avène, A-Derma en Klorane. In Antwerpen komt een fiets met ons nieuwe Intense Protect zonneproduct (Eau Thermale Avène).

Wij blijven samenwerken samen met SD Distributions om onze producten ook in andere grote Belgische steden per fiets te laten leveren.

To be continued... 

 
 

#GreenMission #TakingCareLivingBetter2gether 
 
 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.