08/09/2021 - Nieuwigheden

#BeCleanance challenge op TikTok

 
Vette huid, zwarte puntjes, cysten ... Een acnegevoelige huid is een huidaandoening met vele gezichten, die vooral bij adolescenten de kop opsteekt ... Hoewel acne vaak voorkomt, mogen we niet onderschatten welke gevolgen deze huidproblemen kunnen hebben voor onze levenskwaliteit en ons zelfvertrouwen.

 In de strijd tegen imperfecties heeft Eau Thermale Avène een compleet gamma dermocosmetische producten ontwikkeld die worden aanbevolen door dermatologen: Cleanance. Deze lijn staat volledig in het teken van hygiëne en de verzorging van de vette huid. De formule bevat dan ook specifieke actieve bestanddelen die de huid reinigen en zuiveren. Bovendien zijn de producten gegarandeerd erg goed verdraagbaar. Je kunt ze dus zowel apart als in combinatie met een medische behandeling gebruiken. 

Vandaag gaat Eau Thermale Avène nog een stapje verder in de innovatie van producten voor de vette huid. Het is dan ook van cruciaal belang om de consumenten van dichtbij te begeleiden en beter te begrijpen. We mogen niet bang zijn om het over 'de acnegevoelige huid' te hebben. Nee, laten we die angst de kop indrukken, erover praten en vooral eerlijk zijn.


1.Doe mee aan de #becleanance-challenge op TikTok


Je ziet een puistje en je schiet in paniek. Wat moet je doen? Alleen luisteren naar de tips van je familie of vrienden? NEE, bedankt! We weten allemaal dat hun trucjes niet altijd helpen ... Zeker niet als ze je aanraden om tandpasta op je gezicht te smeren ...
Deel op TikTok de vreemdste tips tegen acne die je ooit al van familie of vrienden hebt gekregen. Gebruik de hashtag #BeCleanance en maak kans op de volgende prijzen: een paar AirPods en het volledige Cleanance-gamma*.

PS: wees voorzichtig. Doe niets gevaarlijks waarmee je jezelf zou kunnen verwonden.

2. Hoe neem je deel?

Heel eenvoudig!
  • Maak een account aan op TikTok.
  • Post een leuk filmpje over de vreemdste tips tegen acne die je ooit al hebt gekregen (bv. tandpasta of citroen op je puistjes smeren, een eiermasker gebruiken ...).
  • Gebruik de hashtag #BeCleanance, zodat we je post makkelijk terugvinden.
  • Tag ons @avenebelgium om meer kans te maken op de AirPods & de Cleanance-producten*.
Inspiratie nodig? Bekijk dan zeker de filmpjes van @antisocial_nora @luna_duval en @TimonThegram 

Wees origineel! Let’s #BeCleanance

Meer informatie over de #BeCleanance-wedstrijdvoorwaarden? Lees ons reglement.
TikTok Avene Belgium 
https://www.tiktok.com/@avenebelgium?


* We geven één paar AirPods en de producten uit het Cleanance-gamma voor twee personen cadeau.
20210445
 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.