Antirimpel verzorging Antirimpel verzorging

Naarmate de jaren verstrijken, verschijnen er rimpels op het gelaat en hebben we behoefte aan een doeltreffende antirimpelcrème. Of het nu gaat om een crème voor de eerste rimpels, een crème voor diepere rimpels of een meer algemene antirimpelbehandeling, trakteer uzelf op een routine op maat uit ons assortiment antirimpelverzorging.

5 Resultaten "Antirimpel verzorging"

ONTDEK OOK
ONTDEK OOK

Op welke leeftijd moet ik beginnen met een anti-rimpelbehandeling?

Wat betreft huidveroudering, zijn we niet allemaal gelijk. Sommige mensen zullen sneller door de tijd getekend worden dan anderen. Vooral omdat verschillende parameters het verschijnen van rimpels in het gelaat beïnvloeden. Een gezonde voeding, voldoende slaap, matig gebruik van alcohol en tabak en vooral een goede zonbescherming ( ) helpen de veroudering van de huid te vertragen.  

Er is ook geen exacte regel voor de leeftijd waarop met een anti-rimpelbehandeling moet worden begonnen. Vanaf de leeftijd van 30 jaar regenereren de cellen minder snel, en daarom wordt deze leeftijd het meest aanbevolen. U kunt echter ook jonger beginnen als dat nodig is. We weten dat een droge huid de neiging heeft sneller tekens te vertonen dan een vette huid. Het belangrijkste is dat u een anti-rimpelcrème gebruikt, aangepast aan uw leeftijd.

Hoe raakt u van gezichtsrimpels af?

Welk anti-rimpelproduct moet u kiezen?

De keuze van het anti-rimpelproduct hangt af van uw huidtype en eventuele onzuiverheden. Deze laatste moeten namelijk eerst worden behandeld alvorens met anti-aging behandelingen te beginnen.

Eerste rimpels

Voor de jonge huid adviseren wij een antioxiderende verzorging om het ontstaan van de eerste rimpels te voorkomen. De A-Oxitive NACHT Peeling is het product voor de eerste rimpels. Wordt 's avonds voor het slapen gaan op het gelaat en de hals aangebracht, zodat uw huid er 's morgens weer stralend uitziet. De nacht is het ideale moment om een anti-rimpelproduct te gebruiken, omdat de huid dan het meest regenereert en het meeste baat heeft bij de actieve bestanddelen van uw anti-aging crème.

Besteed daarentegen bijzondere aandacht aan de kwetsbare zones waar de tekenen van veroudering voor het eerst optreden: de oogomtrek. Verdeel een nootje A-Oxitive Gladstrijkende Verzorging voor de oogomtrek op de toppen van de ringvingers en breng het al deppend aan op de huid van de oogomtrek. Verdeel het op de huid bij de wenkbrauwen en onderaan de onderste wimperrand.

Diepere rimpels

Rijpere huidtypes kunnen voor meer zichtbare rimpels meer gerichte actieve bestanddelen gebruiken, zoals hyaluronzuur, peptiden en antioxiderende polyfenolen. Dit is onze aanbevolen huidverzorgingsroutine voor diepere rimpels:

 1. Breng 's ochtends de Physiolift gladstrijkende emulsie DAG aan voor de gevoelige en gemengde huid, of de gladmakende crème voor de droge of zeer droge huid. Deze anti-rimpelproducten, die rijk zijn aan hyaluronzuur en antioxidanten, sublimeren de textuur van de huid en maken haar zachter, voor een stevigere, gladdere huid.
 2. Kies 's nachts voor de regenererende balsem Physiolift die uw trekken ontspant en rimpels vermindert terwijl u slaapt, voor een stralende huid wanneer u wakker wordt.
 3. Maak de kwetsbare zones die het meest door de tijd zijn getekend plaatselijk glad met Physiolift ogen. Het vermindert rimpels en diepere lijnen en ontzwelt de wallen die met het ouder worden zichtbaarder worden.

Verlies van stevigheid

Ten slotte kan de rijpere huid een anti-rimpelserum gebruiken om de opperhuid te verstevigen en specifieke verzorgingsproducten die beter zijn aangepast aan wat de huid nodig heeft.

 • De Dermabsolu dagcrème en de Herstellende nachtbalsem zijn perfect om uw huid weer voller te maken en comfortabel te doen aanvoelen.
 • Het serum Dermabsolu werkt als een echte verjongingskuur voor uw gelaat.
 • Lokaal werkt de Dermabsolu verjongende oogverzorging in op de verslapping van de huid rond de ogen en vermindert het kringen.

Hoe vermijdt u rimpels?

Enkele tips om uw huid soepel te houden en het verschijnen van rimpels af te remmen:

 • Gebruik 's morgens en 's avonds een gezichtsreiniger en of een make-up reiniger om onzuiverheden te verwijderen, uw huid er jong te laten uitzien en de doeltreffendheid van uw anti-rimpelverzorging te optimaliseren.
 • Hydrateer uw huid 's ochtends en 's avonds intensief, ontdek onze hydraterende crèmes voor het gelaat. Profiteer van dit moment om cirkelvormige massages te doen op de kraaienpootjes en tussen de wenkbrauwen.
 • Doe regelmatig thuis een miniverzorging met de Milde peelinggel en het Kalmerend Masker stralende teint.
 • Eet een gezonde, evenwichtige voeding die rijk is aan antioxidanten (groene thee, abrikoos, rode biet, kool, enz.) en omega 3. En vergeet niet om minstens een liter water per dag te drinken!
 • Het is essentieel dat u zich beschermt tegen de zon, die de belangrijkste oorzaak is van huidveroudering, met een zonbescherming die is afgestemd op uw fototype.
 • Zorg voor de kwaliteit en kwantiteit van uw slaap.
Terug naar boven