Herstellende verzorging Herstellende verzorging

Een herstellende gezichtscrème of balsem kalmeert, herstelt en beschermt de geïrriteerde huid. Een herstellende crème voor elk alledaags pijntje.

3 Resultaten "Herstellende verzorging"

ONTDEK OOK

Waarom een herstellende crème gebruiken?

Het is belangrijk om herstellende gezichtsverzorgingsproducten te gebruiken wanneer de huidbarrière verzwakt is en de huid oncomfortabel aanvoelt, zoals een trekkerig of prikkend gevoel, irritatie of een ruwheid.

Verschillende factoren kunnen de huid verzwakken en vereisen het gebruik van herstellende crèmes:

  • Aanvallen van buitenaf zoals wind, zon, kou, vervuiling.
  • Een klein oppervlakkig occasioneel wondje
  • Bepaalde chirurgische, dermatologische of cosmetische ingrepen.
  • Of eerder een fundamentele kwetsbaarheid als gevolg van een droge en  huid in essentie.

Hoe kiest u een herstellende gezichtscrème?

Welke crème om de gezichtshuid dagelijks te herstellen?

De voordelen van een herstellende crème zijn het herstellen van de opperhuid, het herstellen van het huidcomfort en het versterken van de beschermende barrièrefunctie van de huid. Kalmerende, ontsmettende en verzachtende eigenschappen zijn ook welkom om kleine snijwonden of wondjes, ongemak en ruwheid te verzorgen.

Het assortiment Cicalfate werd geformuleerd met een antibacterieel koper- en zinkcomplex en een gepatenteerd postbiotisch herstellend actief bestanddeel [C+-Restore]TM. Deze formule speelt in op de dagelijkse of occasionele noden van het hele gezin.

Hier volgen enkele tips om uw herstellende verzorging uit het assortiment Cicalfate te kiezen:

  • De Herstellende beschermende crème helpt droge irritaties in het gelaat te genezen en te kalmeren, zoals rond de mond en in de mondhoeken, gesprongen lippen, neusirritaties als gevolg van een verkoudheid, ongemak na het scheren, schrammen, roodheid door de zon, oppervlakkige brandwonden, enz.
  • De Uitdrogende en herstellende spray is geschikt voor de huid die gevoelig is voor weking of voor vochtige, geïrriteerde zones. Hij reinigt, verzacht en herstelt snel huidproblemen zoals waterpokken (naast een antiseptische behandeling), en irritaties van de huidplooien in de hals van baby's bijvoorbeeld.
  • De Herstellende Lippenbalsem herstelt, voedt en beschermt plaatselijke zones zoals gebarsten lippen, uitslag op de wangen, irritatie of droogheid rond de mond en rond de neusgaten.

Om droge lippen tijdens de winter dagelijks te voeden, te beschermen, te sublimeren en te herstellen, is het assortiment Cold Cream ideaal:

  • De  werd verrijkt met karitéboter en jojobaolie om de lippen te voeden, te herstellen en te beschermen.
  • De Voedende Lipstick is een gemakkelijk aan te brengen formaat met waterbestendige formule voor een langdurige verzorging van de lippen.

In de zomer kunt u het beste een herstellende aftersun gebruiken. Na elke dag in de zon, hydrateert en kalmeert u uw huid met de Herstellende aftersun in melkachtige gel.

Welke Eau Thermale Avène herstellende crème te gebruiken voor een litteken in het gelaat?

Een gezichtscrème voor het herstel van littekens moet samengesteld zijn uit herstellende actieve bestanddelen die de genezing van kleine wondjes of snijwonden bevorderen, maar ook de huidbarrière beschermen terwijl deze regenereert. Sanerende actieve bestanddelen helpen de verspreiding van bacteriën in het litteken te beperken. Het gebruik van een herstellende crème op een litteken helpt de littekens a posteriori te minimaliseren.

Aanvankelijk maakt het gebruik van de Cicalfate+ Crème het herstel van het litteken mogelijk tot de opperhuid is hersteld.

Ten tweede verbetert de Cicalfate+ Littekengel de zichtbaarheid van littekens bij kinderen en volwassenen dankzij de hydraterende, verzachtende en remodellerende werking. Het vergemakkelijkt de zelfmassage van de littekens en laat een beschermende film achter op de huid.

Ten slotte, na een oppervlakkige dermatologische ingreep bij volwassenen, geef eerder de voorkeur aan de herstellende emulsie na ingrepen.

Hoe gebruikt u Cicalfate verzorgingen van Eau Thermale Avène op het gelaat?

De herstellende crèmes van Cicalfate worden één- of tweemaal per dag gebruikt, als aanvulling op de dagelijkse verzorging van gevoelige en droge huid. 's Morgens beschermen ze de huid niet alleen met hun herstellende eigenschappen, maar ook de hele dag lang tegen aanvallen van buitenaf.

Voordat u uw gezichtscrème aanbrengt, moet u alle mogelijke oppervlakkige letsels reinigen, afdrogen en ontsmetten .

Verstuif vervolgens, om het effect van de herstellende crème te versterken en uw irritatie te kalmeren, van tevoren een fijne nevel Eau Thermale Spray.

Breng vervolgens de Cicalfate+ Crème met lichte en zachte masserende bewegingen of de Littekengel aan volgens de aanbevolen massagemethode.

Volg deze gezichtsverzorgingsroutine totdat de huid volledig is genezen en onzuiverheden en irritaties zijn verdwenen.

Terug naar boven