Huidverzorging voor volwassenen

Huidverzorging voor volwassenen

Of u nu een vrouw of een man bent, een volwassen huid hebt met onzuiverheden, een rijpe huid, een gerimpelde huid of gewoon een gevoelige huid, de verzorging van uw huid is essentieel. Ontdek onze huidverzorgingsrituelen voor de volwassen huid.

Filter de producten
Filter de producten

51 Resultaten "Huidverzorging voor volwassenen"

UW HUID
UW HUID

Wist u dat de huid na verloop van tijd de neiging heeft uit te drogen? Ze wordt dunner en minder dicht.

 • 1 (current)
 • 2
 • 3
 • 1 (current)
 • 2
 • 3
ONTDEK OOK

Huidproblemen bij volwassenen

Volwassen huid met onzuiverheden

Heeft uw huid de neiging om te glimmen of ongewenste vlekken te vertonen (puistjes, zwarte puntjes of rode vlekken)? Hebt u het gevoel dat uw huidtextuur onregelmatig is, dat uw poriën verwijd zijn? Ook al liggen uw tienerjaren ver achter u, de volwassen huid kan nog steeds af en toe te maken hebben met onzuiverheden of zelfs de neiging tot acne hebben.

Om uw huid die gevoelig is voor puistjes te behandelen, gebruikt u 's morgens en 's avonds een zuiverende en matterende gezichtsverzorgingsroutine van het assortiment Cleanance Women.

Eczeem bij volwassenen

Allergisch of acuut eczeem wordt gekenmerkt door aanhoudende droogheid, rode plaques die hevige jeuk veroorzaken (pruritus). Deze veel voorkomende huidziekte komt voor in opflakkeringen. Deze worden "eczeemaanvallen" genoemd.

De ontsteking wordt plaatselijk behandeld met antibiotische crèmes en dermocorticoïden die door een arts of dermatoloog worden voorgeschreven. Bovendien kan de huid van volwassenen worden verrijkt met lipiden en gekalmeerd met de reinigende olie en weekmakende verzorgingsproducten uit het assortiment Xeracalm A.D.

Droge huid bij volwassenen

Een goed gehydrateerde huid bij volwassenen is, net als een normale huid, soepel en elastisch. De hydrolipidenfilm van de huid bevat vetten (lipiden) die het vocht van de huid vasthouden.

Als deze lipiden ontbreken, droogt de huid uit en raakt ze vervolgens gedehydrateerd. Dit veroorzaakt dan trekkerigheid, schilfering, irritatie en soms jeuk. Dit staat bekend als een droge huid of xerose van de huid.

De droge en zeer droge huid vindt soelaas met behulp van voedende en hydraterende crèmes en balsems, en lipideherstellende reinigers zoals die van het assortiment . Zodra de huidbarrière hersteld is, helpt het assortiment Hydrance het vochtgehalte op peil te houden.

Roodheid: blos, erythrose, couperose en rosacea

De dunne, lichte huid van vrouwen en mannen wordt gemakkelijk getroffen door tijdelijke roodheid, ook wel blozen genoemd. Op lange termijn kunnen deze blijven bestaan tot ze permanent worden. We onderscheiden verschillende niveaus van deze chronische gezichtshuidaandoening:

 • Erythrose, herkenbaar aan diffuse en permanente roodheid.
 • Couperose, vergelijkbaar met erythrose maar met kleine zichtbare verwijde bloedvaten.
 • Rosacea, waar de roodheid bezaaid is met kleine rode puistjes.

Koude, zon, emoties, erfelijkheid en huidveroudering zijn allemaal factoren die bij de gevoelige volwassen huid hyperreactiviteit van de huidvaatjes kunnen veroorzaken.

Om roodheid te verminderen, biedt het assortiment gezichtsverzorging Antirougeurs reinigingsmelk, verzachtende crèmes met SPF30 en een masker voor een intensievere werking tegen roodheid. In combinatie met een verstuiving van de Thermaal Water Spray zorgen deze verzorgingen voor een optimale kalmering en vermindering van roodheid.

Terwijl u wacht tot de rode vlekken verdwijnen, kunt u ze met de Couvrance Groene corrigerende Stick op een praktische en snelle manier camoufleren.

Rijpere huid: op welke leeftijd verschijnen de eerste tekenen van veroudering?

Huidverzorgingsproducten voor volwassenen kunnen anti-aging ingrediënten bieden om de nieuwe problemen van deze leeftijdsgroep aan te pakken. Elke levensfase laat zijn eigen sporen na op de huid, maar heeft ook zijn eigen assortiment verzorgingsproducten om de jeugdigheid, de schoonheid en het comfort van de volwassen huid te behouden:

 • Zo helpt het assortiment  de eerste tekenen van veroudering te vertragen en de teint weer te doen stralen voor vrouwen die de eerste fijne expressielijntjes zien verschijnen, in het algemeen rond het dertigste levensjaar.
 • Het assortiment Physiolift werd ontwikkeld voor vrouwen in de veertig die behoefte hebben aan het gladstrijken van diepere rimpels, het strakker maken en laten stralen van de huid.
 • Het assortiment DermAbsolu vult het gebrek aan dichtheid op en biedt vrouwen in de menopauze comfort.
Terug naar boven