09/03/2021 - Hypergevoelige huid

Een innovatie voor de reactieve en overgevoelige huid

Tintelingen, roodheid, trekkerigheid en huidongemakken, deze bekende onaangename gewaarwordingen zijn niet verplicht. Een overgevoelige huid reageert op alles en alles kan haar doen reageren, maar dat betekent niet dat je de onvoorspelbaarheid niet onder controle kan proberen houden. In feite zijn er verschillende dagelijkse verzorgingen en handelingen beschikbaar om uw huid te kalmeren terwijl u voor uzelf zorgt.
 

Eau_thermale_avène_tolerance_control
 

 REACTIEVE HUID, WAAROM?


Vandaag zien we verschillende soorten huidovergevoeligheid: ernstige intoleranties waarbij de overgevoeligheid wordt ervaren als beperking en meer gematigde intoleranties waarbij overgevoeligheid leidt tot het zoeken naar een huidverzorging voor meer comfort en zekerheid.

 

 

 HOE HET KALMEREN?


Om uw hyperreactieve huid te ondersteunen en te kalmeren, is het verzorgingsgamma Tolerance Control ideaal. Het kalmeert, herstelt, controleert en vermindert op duurzame wijze de hyperreactiviteit van de huid. Het nieuwe generatie post-biotische actieve bestanddeel, D-Sensinose, dat in het gamma aanwezig is, staat erom bekend de overdracht van de zintuiglijke boodschap op het niveau van de zintuigneuronen te moduleren en een onmiddellijk kalmerend effect¹ te hebben op alle prikkels en huidsensaties.

De Tolerance Control-lijn is samengesteld uit een intelligente "Skin Affinity"-formule, d.w.z. zij is natuurlijk en 100% biomimetisch, bevordert een gerichte penetratie van het actieve bestanddeel, hydrateert intens (+59% in 1 uur)² en herstelt snel de huidbarrière. Bovendien beschikt het over een gepatenteerde steriele cosmetische technologie³, d.w.z. het is 100% hermetisch, bevat geen conserveringsmiddelen, heeft een hoge tolerantie en een nieuwe, meer praktische pomp.

 

 

WELKE PRODUCTEN? 
 
De Tolerance Control-lijn bestaat uit 3 verschillende producten die u en uw huid zullen verleiden:
 

  • Reinigende Gellotion: Deze gellotion heeft een zeer zachte textuur en smelt op de huid. Sterk geconcentreerd in Thermaal water van Avène, reinigt de huid voorzichtig en respecteert de huidbarrière, zonder trekkerig gevoel en irritatie.

  • Verzachtende herstellende crème: Dankzij de omhullende, niet-vette textuur, trekt de crème snel in voor een hernieuwde zachtheid. Perfect voor de normale tot droge huid.

  • Verzachtende herstellende balsem: De balsem heeft een romige, ultra-voedende en verzorgende textuur en geeft de huid een zeer comfortabel gevoel, zonder glanzen. Perfect voor de droge tot zeer droge huid. 

 


Leer meer van onze expert.
 

¹ Evaluatie van het ultra-kalmerend effect op een cultuur van sensoriële neuronen gestimuleerd door veratridine: significante inhibitie van de vrijzetting van substantie P.
² Evaluatie van het hydraterend effect a.d.h.v. de capaciteit van de huid, na eenmalige toepassing gedurende 24 uur op de binnenkant van de voorarm, 26 proefpersonen.
  
 20210118
 
 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.