Samenvatting van het dossier

Anti-aging verzorging

Hydraterend of antirimpel? Antirimpel of anti-aging? Serum of gerichte verzorging? In het bos van de gezichtsverzorgingsproducten, vooral wanneer u op zoek bent naar producten om huidveroudering tegen te gaan, is het soms moeilijk om de bomen nog te vinden. Dus volg de gids!

av_anti-age_femme_trentenaire_oeil_closeup_rides_1x1_v2 672x672

Van hydraterende crème tot anti-aging verzorging

Zoals u weet, varieert de noden van de huid met de leeftijd. In uw twintiger jaren, is een goede hydraterende crème genoeg. Deze hydrateert, voedt en beschermt de huid. Maar wanneer onder invloed van de senescentie van de huid (het normale verouderingsproces van de huid) en oxidatieve stress (die het verouderingsproces versnelt) de eerste tekenen van de tijd zichtbaar worden, kan u overwegen de volgende stap te zetten en te kiezen voor een aangepaste anti-aging verzorging.

Wat is een verouderde huid?

Hoe kiest u uw anti-aging verzorgingsproducten?

Fijne rimpels en een doffere huid: zo komt huidveroudering voor het eerst tot uiting, meestal rond de dertig. Om het verschijnen van rimpels te vertragen en een stralende teint te behouden, kiest u voor een cocktail van verzorgingsproducten met een antioxiderende en antivervuilende werking.

Om de diepere rimpels en het verlies van stevigheid die in uw veertiger jaren optreden te voorkomen, kiest u voor een verzorging die de huid gladder en steviger maakt door haar structuur in de diepte te versterken.

Ten slotte moeten de anti-aging producten voor de " rijpe" huid niet enkel het volumeverlies en de verslapping van de huid afremmen, maar ook een maximaal comfort bieden.

Wat zijn de verschillende actieve bestanddelen en formuleringen?

av_anti-age_femme_quinquagenaire_creme_visage_1x1_v1 672x672

VRIENDELIJK (EN DESKUNDIG) ADVIES

Een geschikte anti-aging verzorging is een goede zaak. Met een serum is het nog beter!

Om het effect van uw anti-aging behandeling te vertienvoudigen, moet u niet aarzelen om uw schoonheidsroutine te beginnen met een vleugje serum! Deze producten zitten boordevol geconcentreerde actieve bestanddelen en werken doelgericht: ze bereiden uw huid voor op de anti-aging verzorging en versterken het effect! Een kleine tip: kies altijd een serum uit dezelfde lijn als uw anti-aging verzorging om de werking te optimaliseren.

Goede gewoonten om aan te nemen

ANTI-AGING VERZORGING, DAG EN NACHT

Anti-aging verzorging, dat is 24 uur op 24!

 

Dagcrèmes

Antioxiderend, gladstrijkend, verstevigend, revitaliserend... Uw dagcrème heeft een zichtbaar effect op rimpels, en op de stralende teint en stevigheid van de huid. Uw huid is voller, stralender en gezonder, vooral als u eerst een geschikt serum hebt aangebracht.

Nachtcrème

Voor een complete en doeltreffende anti-aging routine mag u uw nachtverzorging niet overslaan! Uw huid herstelt zich namelijk het best terwijl u slaapt. Afhankelijk van wat u nodig hebt, kan de anti-aging nachtverzorging uw huid helpen ontgiften, herstructureren, opvullen en hermodelleren, op het hele gezicht, de hals en het decolleté, of op meer gerichte zones.

Terug naar boven