Samenvatting van het dossier

Voordelen van SensiCure

Wil u de tijd nemen om voor uzelf en uw huid te zorgen? Om haar te kalmeren en haar afweer tegen aanvallen te versterken, verdient elke gevoelige huid een verzorging op maat. Met dit in gedachten creëerden de experts van de het kuuroord van Avène Spa SensiCure, een dermocosmetische kuur speciaal voor de gevoelige huid.

Alles om de gevoelige huid te verzorgen

Zelfs als uw huid niet aan een ziekte lijdt, kan ze kwetsbaar en overgevoelig zijn en abnormaal reageren. Deze sensaties zijn er wel degelijk. Met SensiCure wil het kuuroord van Avène in de eerste plaats mensen met een gevoelige huid helpen, door hen te laten genieten van alle voordelen van het thermaal water van Avène. Dankzij deze nieuwe mogelijkheid in ons kuuroord geniet u van : 

  • de deskundigheid van een gespecialiseerd en ervaren team 
  • een ultramoderne infrastructuur en uitrusting, in een bevoorrechte omgeving midden in de natuur 

  • de erkende weldaden van het thermaal water van Avène 
  • verzorgings- en cosmeticaproducten speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid 
  • een formaat op maat dat afwijkt van de klassieke kuur, met een duur die is aangepast aan uw behoeften en beperkingen
av_instit-sensicure5-hdrvb_1x1 472x472

Ik ben zo tevreden over deze kuur dat ik van plan ben dit volgend jaar opnieuw te doen. Naast het fysieke welzijn is er een gevoel van rust en kalmte dat de organisatie en het professionalisme van het personeel teweegbrengt.

DANIELLE

 

Avène: een kuuroord dat zich bewezen heeft 

De gevoelige huid zal bij de geringste wrijving in opstand komen. Om irritatie te voorkomen, kunt u een paar eenvoudige gewoonten aannemen. Om u af te drogen, raden wij u bijvoorbeeld aan niet over de huid te wrijven, maar in plaats daarvan zachtjes te deppen. Als uw huid erg gevoelig is, breng uw cosmetica dan voorzichtig aan door met uw vingertoppen op uw gezicht en hals te tikken of te strijken, en met grote strijkbewegingen met het hele oppervlak van uw handen op uw lichaam. Vermijd altijd snel te wrijven met uw vingertoppen, want dat verhoogt de gevoeligheid van uw huid.

SENSICURE

IN HET HART VAN SENSICURE

 

Sensicure: gepersonaliseerde ondersteuning

Sensicure biedt een verzorgingsprogramma op maat voor een doeltreffende verzorging. Zodra u aankomt, stellen wij aan de hand van een dermatologisch consult een programma op dat is aangepast aan de gevoeligheid van uw huid en werd gevalideerd door een arts. Alles wordt onder de loep genomen, van uw schoonheidsritueel tot uw allergieën of intoleranties, tot het ongemak dat u ervaart. Elke verzorging wordt dan perfect aangepast aan de behoeften van uw huid, of het nu gaat om een hydromassagebad, een zachte scrub, een hydraterend masker of een lichaamspakking. 

Het is belangrijk om de gevoelige huid van het gezicht, maar ook van het lichaam en zelfs van de hoofdhuid te verzorgen. De kracht van SensiCure ligt ook in de globale aanpak, waardoor u volledig geregenereerd van deze paar dagen in het kuuroord van Avène naar huis zult gaan. 

De troeven van SensiCure 
 

  • Een programma dat de gevoelige huid helpt te kalmeren en te verzachten, dankzij talrijke verzorgingen die ontwikkeld werden met het thermaal water van Avène, rijk aan natuurlijke actieve bestanddelen. 
  • Verzorgingsproducten die het natuurlijke afweersysteem van de huid helpen te versterken en haar een nieuwe start geven, en workshops die u alle sleutels aanreiken om een doeltreffende dagelijkse verzorgingsroutine op te zetten. 
  • Een bevoorrechte omgeving en plek om uit te wisselen, waar wij luisteren naar uw behoeften, zodat u alles kunt loslaten en ontspannen. 
  • Adviezen om uw zelfvertrouwen een boost te geven, dankzij de talrijke workshops om u uw huid weer toe te eigenen, zoals de workshops over corrigerende of anti-aging make-up en imagoadvies. 

Terug naar boven