Samenvatting van het dossier

SensiCure: het programma op maat tegen roodheid

Roodheid bestrijden is niet gemakkelijk. Om in deze strijd de beste kansen op succes te hebben, gaat er niets boven een verzorging op maat en de begeleiding van experts in de problematiek van de gevoelige huid. Daarom biedt het kuuroord van Avène de SensiCure aan, een gepersonaliseerde dermocosmetische kuur, afgestemd op de unieke behoeften van uw huid. Vertrouw op de profs om roodheid te bestrijden!

SensiCure, een nieuw (duurzaam) antwoord op roodheid

SensiCure is een nieuw zorgprogramma aangeboden door het kuuroord van Avène. Het doel? De expertise van de dermatologische kuren van Avène ter beschikking stellen van de kwetsbare, gevoelige huid die makkelijk rood wordt. Tijdens een verblijf dat volledig in het teken staat van huidverzorging en welzijn, hebben SensiCuristen toegang tot:

  • De begeleiding van een team van experts op het gebied van de gevoelige huid
  • Talrijke verzorgingen die de erkende weldadige eigenschappen van het thermaal water van Avène inzetten

  • Ultramoderne apparatuur
  • Een rustgevende omgeving in het hart van het regionale natuurpark van de Haut-Languedoc
av_instit-sensicure5-hdrvb_1x1 472x472
av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-face-hdrvb_1x1 472x472

 

Een gepersonaliseerd zorgprogramma

Een van de belangrijkste voordelen van SensiCure is dat het een volledig gepersonaliseerd zorgprogramma is dat doeltreffendheid en plezier combineert. De duur van het verblijf varieert volgens de behoeften en beperkingen van elke persoon, zodat u in alle rust van een bijzonder moment kunt genieten.
 
Of u nu lijdt aan rosacea of uw huid bij de geringste gebeurtenis rood wordt door een verhoogde gevoeligheid, SensiCure past zich aan de eisen van uw huid aan. Verschillende hydrotherapeutische en dermocosmetische verzorgingen worden zorgvuldig voor elke persoon geselecteerd, zoals het hydromassagebad, het aanbrengen van kalmerende kompressen met thermaal water, het kalmerende en hydraterende masker of de lichaamspakking.

 

Workshops om de reactieve huid beter te begrijpen

Rosacea en tijdelijke roodheid hebben vaak een grote impact op uw zelfvertrouwen. Het SensiCure team houdt ernstig rekening met dit aspect en organiseert thematische workshops om u te helpen alle tools in handen te krijgen om beter te leven met uw roodheid. De verschillende experts organiseren bijvoorbeeld workshops corrigerende make-up, imagoadvies, of advies over welzijn en ontspanning.

av_instit-sensicure1-hdrvb_1x1 472x472

Hoe werkt SensiCure?

SensiCure begint met een dermatologische raadpleging, waarmee we de behoeften van de huid kunnen begrijpen en een op maat gemaakt zorgprogramma kunnen op punt stellen. Dit programma is gevalideerd door een arts. De dagen worden dan verdeeld tussen gepersonaliseerde verzorging en workshops. Deze geven u alle tools in handen om uw huid te kalmeren en te beschermen, uw roodheid te verminderen en te camoufleren en zo een betere levenskwaliteit te bieden aan het einde van uw verblijf. Met dit programma, dat onder dermatologisch toezicht wordt uitgevoerd, kunt u ook uw lichaam en uw hoofdhuid verzorgen, voor een optimaal resultaat. Dankzij deze paar dagen SensiCure begint iedereen op de juiste voet, met een gekalmeerde huid.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure7-local-pulverization-hdrvb_4x5 472x472</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin4-hdrvb_4x5 472x472</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure6-bath-hdrvb_4x5 472x472</span>

 

Het thermaal water van Avène, het hart van de SensiCure

Met zijn unieke samenstelling, rijk aan silicaten en oligo-elementen, biedt het thermaal water van Avène vele troeven die over de hele wereld worden erkend. Het kan de gevoelige huid die last heeft van roodheid verzachten en kalmeren. De doeltreffendheid van de verzorgingen die SensiCure biedt, is grotendeels gebaseerd op de therapeutische eigenschappen van het water. Deze eigenschappen blijven behouden dankzij het voortdurende werk van wetenschappers die borg staan voor de zuiverheid van dit water.

av_peaux-sensibles_griffon_source_1x1 472x472
Terug naar boven