Samenvatting van het dossier

4 tips om roodheid in het gezicht te verdoezelen

U hebt rode vlekken op uw wangen, en als u in de spiegel kijkt, is dat alles wat u ziet? Bent u bezorgd over het verschijnen van fijne bloedvaatjes op uw neusvleugels? Geen nood, er zijn oplossingen voor een mooie, gelijkmatige teint! Verzorging en de juiste make-up kunnen de roodheid doen verdwijnen, of toch zeker voor één dag.

 

Verfraait de huid en maakt haar gelijkmatig vóór het aanbrengen van make-up

 Voor een geslaagde make-up die de hele dag blijft zitten, is het een must om te beginnen met het aanbrengen van een huidverzorgende basis die is aangepast aan uw huidtype. Om deze zacht aan te brengen, kunt u deze met uw vingertoppen verdelen en de textuur zachtjes van het midden naar de buitenkant van het gezicht strijken.

av_peaux-sensibles_fond-de-teint_1x1 472x472
av_peaux-sensibles_pigment-vert_1x1 472x472

 

Groen in de strijd tegen rood

In het kleurenwiel is groen de tegenovergestelde kleur van rood. Groen " annuleert " dus rood wanneer u ze samenvoegt. Zeer interessant wanneer het gaat om het bestrijden van roodheid, nee? Om de verkleuring van uw gezicht te vervagen, moet u een concealer gebruiken die rijk is aan groene pigmenten. U kunt bijvoorbeeld een groene correctiestick gebruiken, die het rood op de aangetaste zones in kleine stipjes neutraliseert. 

De corrigerende foundation om roodheid te verdoezelen

Voor een egale teint zonder roodheid moet u een specifieke corrigerende foundation kiezen. Dit type product is rijk aan pigmenten en heeft een textuur die de roodheid camoufleert.
Voor een optimale doeltreffendheid is het een must om een foundationtextuur te kiezen die aan uw behoeften is aangepast. Als de roodheid licht is, gebruik dan een vloeibare foundation. Als de roodheid vrij intens is en een uitgebreide dekking vereist, kies dan voor een compacte foundation.
Om uw look af te maken, kunt u een beetje los poeder aanbrengen met een grote kwast. Dit zal uw make-up fixeren, terwijl het uw teint doet oplichten.

av_peaux-sensibles_fond-de-teint_textures_1x1 472x472

VRIENDELIJK (EN DESKUNDIG) ADVIES

Vergeet niet de rest van uw gezicht te accentueren!

Het gaat er niet om de roodheid te verbergen, maar om de aandacht te vestigen op andere delen van het gezicht. Als de roodheid zich concentreert op uw wangen of kin, kunt u zich bijvoorbeeld richten op uw ogen. Ook de mond kan worden geaccentueerd, met een lippenstift in een kleur die neigt naar perzik of rozenhout. Deze vrouwelijke toets zal uw gezicht verfraaien en tegelijkertijd voor afleiding zorgen.

In hetzelfde gamma

ONZE OPLOSSINGEN VOOR EEN RODE HUID

Eau Thermale Avène huidverzorgingsproducten voor de sterk reagerende huid

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachtende crème DAG SPF 30

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachten...

Beschermt - Hydrateert - Vermindert roodheid

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachtende DAG Emulsie SPF 30

Antirougeurs Anti-Roodheid Verzachten...

Beschermt - Hydrateert - Vermindert roodheid

Antirougeurs CALM Masker

Antirougeurs CALM Masker

Kalmeert - Hydrateert - Vermindert roodheid

Probeer mij
Couvrance correctiestick groen

Couvrance correctiestick groen

Maakt de huidtint gelijk - Bedekken

Terug naar boven